Nefes alma problemi ile ilgili açıklama
Nefes alma problemi ile ilgili açıklama İyi bir yaşam ile uyku, kaliteli nefes alma sayesinde olur. Burunda var olan herhangi bir problem nefes almanızı etkileyerek yaşam kalitenizi düşürecektir. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Serdar Altun nefes alma problemlerine yönelik sıklıkla tercih edilen burun ameliyatını sizler için anlattı.
24.09.2021 Sağlık
Tiroid nodüllerine ameliyatsız çözüm!
Tiroid nodüllerine ameliyatsız çözüm! Tiroid nodülleri, başta kadınlar olmak üzere toplumun yüzde 40’ının muzdarip olduğu bir sağlık sorunu. Çoğunlukla iyi huylu olsalar da kansere dönüşme riski bulunan bu nodüllerin geç kalınmadan tedavi edilmesi gerektiğini söyleyen Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Arif Ender Yılmaz, “Tiroid nodülleri ve guatr tedavisi ameliyatsız bir yöntem olan mikrodalga ablasyonla mümkün” dedi.
22.08.2021 Sağlık
Soluk borunuzu derin nefesle temizleyin
Soluk borunuzu derin nefesle temizleyin Doğru nefes alıp vermeyle bağışıklık sisteminin güçlendirilebileceğine vurgu yapan Kaliteli Yaşam Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Haluk Saçaklı, "Eğer hatalı nefes alıp veriyorsanız, vücuttaki zehirli maddeleri dışarı atamazsınız. Başarabildiğiniz ve aklınıza geldiği her süreçte doğru nefes alıp vermelisiniz. Sabah uyandığınızda oda camını açın ve 30 kere derin nefes alıp verin, böylece tüm soluk borunuzu temizleyin." dedi.
10.04.2020 Sağlık