Necati Demirkol

Necati Demirkol

Son dakika Necati Demirkol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Necati Demirkol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Necati Demirkol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Necati Demirkol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan necati demirkol gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 necati demirkol haberi bulunmuştur. Tüm necati demirkol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'ye Euroleague göndermesi!
Fenerbahçe'ye Euroleague göndermesi! Galatasaraylı eski yönetici Necati Demirkol, Euroleague’i Türkiye’ye getiren ilk takımın Galatasaray olduğunu ifade ederek, “Euroleague ülkemize 1-2 ay önce değil, 2014 yılında Ünal Aysal’ın bize verdiği yetkiyle kurduğumuz ve başında Ekrem Memnun’un bulunduğu kadın basketbol takımımız tarafından geldi” dedi.
5.06.2017 Galatasaray
Ayaklarına gül döktü
Ayaklarına gül döktü İş adamı Necati Demirkol, dün gece Günay’da sahne alan Ebru Gündeş’in ayaklarına iki sepet gül yaprağı döktü
5.03.2017 Magazin
'G.Saray çok şanslı'
'G.Saray çok şanslı' Eski Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Necati Demirkol, sarı kırmızılı takımın gündemini değerlendirdi.
20.05.2015 Galatasaray
'Hamzaoğlu uzun yıllar kalmalı'
'Hamzaoğlu uzun yıllar kalmalı' Eski Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi ve Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Necati Demirkol, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.
19.05.2015 Galatasaray
Engellilere atla terapi merkezi!
Engellilere atla terapi merkezi! Türkiye Jokey Kulübü’nün (TJK) Veliefendi Hipodromu bünyesinde faaliyet gösterecek olan atla terapi merkezi, Engelliler Haftası’nda hizmete açıldı...
14.05.2015 Yaşam
Florya'ya uğrayan yok
Florya'ya uğrayan yok Prandelli ve öğrencileri yalnız bırakıldı. Ne gün sayan başkan ne de yönetim Florya’ya uğradı.
9.10.2014 Galatasaray
TBF'den F.Bahçe ve G.Saray'a cevap!
TBF'den F.Bahçe ve G.Saray'a cevap! Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), geçen sezon final serisinde oynanamayan Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasına ilişkin TBF Disiplin Kurulu'nun verdiği kararlara yapılan eleştirilere dair açıklama yaptı.
17.09.2014 Galatasaray
G.Saray'a ceza veremediler!
G.Saray'a ceza veremediler! Basketbol Federasyonu, final serisinin son maçına çıkmayan Galatasaray’a ceza verecek madde bulamadı.
17.09.2014 Galatasaray
TBF'den G.Saraylı yöneticilere ceza!
TBF'den G.Saraylı yöneticilere ceza! TBF Disiplin Kurulu, Ünal Aysal ve iki yöneticiye hak mahrumiyeti cezaları verdi.
16.09.2014 Galatasaray
Taçsız Kral anıldı
Taçsız Kral anıldı Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsane oyuncularından "Taçsız Kral" lakaplı Metin Oktay, ölümünün 23. yıl dönümünde anıldı.
13.09.2014 Galatasaray
'Yönetim devam etmez, kongre yapılmalı'
'Yönetim devam etmez, kongre yapılmalı' Galatasaray'da istifa iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Yönetimden Sedat Doğan da süreçle ilgili açıklamalarda bulundu
27.08.2014 Galatasaray
'Tapulu malım değil'
'Tapulu malım değil' Galatasaray Basketbol Şubesi'nde Necati Demirkol'un yerine Candan Erçetin'in göreve getirilmesinin yankıları sürüyor.
25.07.2014 Galatasaray
G.Saray'da büyük değişim!
G.Saray'da büyük değişim! Galatasaray'da basketbol şubesinin başına Asbaşkan Candan Erçetin geçti
23.07.2014 Galatasaray
Necati Demirkol'a kınama!
Necati Demirkol'a kınama! İstanbul Basketbol Hakemleri Derneği G.Saray yöneticisi Necati Demirkol'u kınadı
18.06.2014 Galatasaray
'Maça çıkmama kararı...'
'Maça çıkmama kararı...' TBF'nin açıkladığı cezaya Galatasaray'dan sert tepki...
17.06.2014 Galatasaray
Maç başlamadan anons
Maç başlamadan anons Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 5. maçında Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital'ı ağırlarken, müsabaka gergin bir ortamda başladı.
13.06.2014 Futbol
G.Saray'dan F.Bahçe'ye büyük jest
G.Saray'dan F.Bahçe'ye büyük jest G.SARAY ile F.Bahçe arasında Kadınlar Basketbol Ligi final serisinde başlayan ‘protokol tribünü’ krizi sonunda sarı-kırmızılıların girişimiyle tatlıya bağlandı.
8.06.2014 Galatasaray
Ali Koç - Necati Demirkol tartışması
Ali Koç - Necati Demirkol tartışması Fenerbahçe Ülker'in 89-70 kazandığı basketbol finalin ilk maçı sonrası Ülker Arena'da Galatasaraylı yöneticilerin bulunduğu locada kıyamet koptu; Ali Koç'la Necati Demirkol ağız dalaşına girdi.
6.06.2014 Futbol
G.Saraylı yöneticilere loca
G.Saraylı yöneticilere loca Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında oynanacak Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin il spor güvenlik toplantısı yapıldı.
2.06.2014 Basketbol
Pilavdan kriz çıktı
Pilavdan kriz çıktı G.Saray Lisesi’nin geleneksel pilav gününde Avrupa şampiyonu basketbolcular ödül alırken, amatör şube sorumlusu Necati Demirkol kendisinden önce bu görevi yürüten Mehmet Cibara’ya plaket verilince salonu terk etti
1.06.2014 Futbol
Engelsiz Aslanlar'dan bir kupa daha
Engelsiz Aslanlar'dan bir kupa daha Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'in 16. haftasında Bornova Barışgücü'nü 62-28 yenen Galatasaray, sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
10.05.2014 Basketbol
'Karşılık verirsen o makası alırlar'
'Karşılık verirsen o makası alırlar' Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylara yönelik görüşlerini aktaran sarı kırmızılı takımın basın sözcüsü Şükrü Ergün, Mahmut Uslu'ya sitem etti.
7.05.2014 Futbol
"Aziz Yıldırım gelirse salona alınmasın"
"Aziz Yıldırım gelirse salona alınmasın" Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol, emniyet görevlilerine Aziz Yıldırım talimatı
5.05.2014 Futbol
Yönetim Aysal'ı dinlemedi!
Yönetim Aysal'ı dinlemedi! Derbisinde tüm yönetim kurulu üyelerini maçta istediğini belirten Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bu talebine sadece Necati Demirkol uydu.
2.05.2014 Futbol
Avrupa şampiyonluğu yemekte kutlandı
Avrupa şampiyonluğu yemekte kutlandı Galatasaray Kulübü camiası, Euroleague'de Fenerbahçe'yi 69-58 mağlup ederek Avrupa'nın en büyüğü olan Galatasaray Odeabank için verilen yemekte bir araya geldi.
15.04.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Necati Demirkol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki necati demirkol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.