6 yıl önce Fatih Terim 'Bize yaramaz' demişti! Emre Belözoğlu aldı piyasa değerini 12 milyon euro yaptı
6 yıl önce Fatih Terim 'Bize yaramaz' demişti! Emre Belözoğlu aldı piyasa değerini 12 milyon euro yaptı 2017'de Florya'da Galatasaray antrenmanlarına çıkan fakat Fatih Terim tarafından beğenilmeyen 24 yaşındaki orta sahanın Emre Belözoğlu ile kariyerinde pik yapması Sarı Kırmızılı taraftarları oldukça pişman etti. Fransız kulübü Lens'in 12 milyon euro'luk teklifini düşünen Başakşehir'in yıldız futbolcuyu gönderebileceği öğrenilirken, Belözoğlu'nun şimdiden transfer arayışlarına koyulduğu anlaşıldı.
20.01.2023 Galatasaray
Boynuz kulağı geçti! Terim'in 'nereden çıktı bu adam?' dediği oyuncuyu Emre Belözoğlu 7 milyon euro yaptı
Boynuz kulağı geçti! Terim'in 'nereden çıktı bu adam?' dediği oyuncuyu Emre Belözoğlu 7 milyon euro yaptı 2017'de Galatasaray'ın alt yapısında denenmesine rağmen beğenilmeyen ve yolu Yeni Malatyaspor'dan geçen 24 yaşındaki Burundili futbolcunun Emre Belözoğlu ile piyasa değerini 7 milyon euro'ya kadar yükseltmesi bir başarı hikayesinin yazılmasına neden oldu. Fatih Terim'in çalıştığı dönemde Sarı Kırmızılı kulüpten yollanan yıldız oyuncunun Bayer Leverkusen'in transfer listesinde olması ise ayrıca takdir topladı.
2.11.2022 Galatasaray
Galatasaray istedi Cadiz ve Anderlecht devreye girdi
Galatasaray istedi Cadiz ve Anderlecht devreye girdi Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'dan istediği Ndayishimiye için Cadiz ve Anderlecht de devrede.
16.01.2021 Galatasaray
Burundi'nin yeni Cumhurbaşkanı Ndayishimiye yemin ederek görevine başladı
Burundi'nin yeni Cumhurbaşkanı Ndayishimiye yemin ederek görevine başladı Burundi’nin yeni Cumhurbaşkanı Evariste Ndayishimiye yemin etti.
18.06.2020 Dünya