Ncaa

Ncaa

Son dakika NCAA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan NCAA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını NCAA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ncaa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ncaa gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 ncaa haberi bulunmuştur. Tüm ncaa haberleri aşağıda listelenmiştir.
U17 Avrupa Kadın Sutopu Şampiyonası başlıyor
U17 Avrupa Kadın Sutopu Şampiyonası başlıyor U17 Avrupa kadın sutopu şampiyonası, 29 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Manisa’da gerçekleşecek.
25.07.2023 Diğer Sporlar
Biden konuşma yaptığı sırada yere yığıldı
Biden konuşma yaptığı sırada yere yığıldı Beyaz Saray'da ağırlanan Louisiana State Üniversitesi (LSU) kadın basketbol takımının oyuncusu Sa'Myah Smith, ABD Başkanı Joe Biden’ın konuşması sırasında bayıldı. Kısa süreli panik yaşandı.
27.05.2023 Dünya
Marial Shayok Fenerbahçe Beko'da
Marial Shayok Fenerbahçe Beko'da Geçtiğimiz sezon Frutti Extra Bursaspor’da forma giyen Marial Shayok Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı ile anlaşmaya vardı.
21.06.2021 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan flaş transfer! Resmen açıklandı
Beşiktaş'tan flaş transfer! Resmen açıklandı Beşiktaş Erkek Basketbol takımı Birleşik Amerikalı point guard Joel Berry II ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
24.11.2020 Beşiktaş
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Şampiy10
Bu kadarı başka yerde yok!
Bu kadarı başka yerde yok! Dünyanın sporu D-Smart'ta!
23.09.2020 Şampiy10
Fenerbahçe Beko, Igor Kokoskov'u resmen açıkladı!
Fenerbahçe Beko, Igor Kokoskov'u resmen açıkladı! Fenerbahçe Beko, takımın başına Igor Kokoskov'un getirildiğini resmen açıkladı.
4.07.2020 Fenerbahçe
Shane Larkin'in biyografisi | Shane Larkin nereli, Larkin'in boyu kaçtır?
Shane Larkin'in biyografisi | Shane Larkin nereli, Larkin'in boyu kaçtır? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı canlı yayında Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin'in A Milli Takım'da oynama durumuyla ilgili yaptığı 'Vatandaşlık konusunda gereğini yaparız' açıklamasından sonra Shane Larkin hakkında merak edilenler de arttı. Peki, Shane Larkin kimdir, nerelidir? Shane Larkin’in boyu kaçtır?
16.12.2019 Gündem
Beşiktaşlı eski basketbolcu El-Amin tutuklandı!
Beşiktaşlı eski basketbolcu El-Amin tutuklandı! Beşiktaş formasıyla hafızalarımıza kazınan Khalid El-Amin, Amerika’da ailevi sorunlarıyla gündemde.
6.03.2019 Beşiktaş
D.J. Shelton, Banvit'te!
D.J. Shelton, Banvit'te! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Banvit, sezon başında Beyaz Rusya Basketbol Ligi ekiplerinden Tsmoki-Minskte forma giyen Amerikalı oyuncu D.J.Shelton ile anlaştı.
4.12.2018 TBL
TBF'nin 2018 bütçesi ibra edildi!
TBF'nin 2018 bütçesi ibra edildi! Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Olağan Genel Kurulu'nda 2018 bütçesi ibra edildi.
25.10.2018 TBL
Aaron Harrison, Galatasaray'da
Aaron Harrison, Galatasaray'da Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Birleşik Amerikalı forvet Aaron Harrison'u kadrosuna kattı.
5.09.2018 Galatasaray
G.Saray'a ABD'li forvet!
G.Saray'a ABD'li forvet! Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Birleşik Amerikalı Nigel Hayes ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.
29.08.2018 Galatasaray
Pınar Karşıyaka, Chatman'a kavuştu!
Pınar Karşıyaka, Chatman'a kavuştu! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve FIBA Europe Cup'ta yeni sezona hazırlanan Pınar Karşıyaka'nın Antonio Campbell'in yerine transfer ettiği Kameron Chatman, İzmir'e geldi.
28.08.2018 TBL
Antonio Campbell'ın yerine Chatman!
Antonio Campbell'ın yerine Chatman! Pınar Karşıyaka, NCAA (ABD Kolej Ligi) ekiplerinden Detroit Mercy Üniversitesi formasını giyen Kameron Chatman'la anlaştı.
25.08.2018 TBL
Anadolu Efes'ten dev transfer!
Anadolu Efes'ten dev transfer! Anadolu Efes, ABD'li oyuncu Toney Douglas ile sezon sonuna kadar anlaştı.
29.12.2017 TBL
Efsane spor spikeri hayatını kaybetti
Efsane spor spikeri hayatını kaybetti Uluslararası haber ajanslarının son dakika olarak duyurduğu habere göre spor sunucusu ve spiker Dick Enberg 82 yaşında hayatını kaybetti.
22.12.2017 Spor Magazin
Son dakika... Ünlü spor spikeri hayatını kaybetti!
Son dakika... Ünlü spor spikeri hayatını kaybetti! Efsane spor sunucusu ve spiker Dick Enberg 82 yaşında hayatını kaybetti. Uluslararası haber ajansları haberi son dakika olarak geçti.
22.12.2017 Dünya
Trump'tan teşekkür etmeyen babaya: Nankör aptal
Trump'tan teşekkür etmeyen babaya: Nankör aptal ABD Başkanı Trump, Çin'de tutuklanan ve serbest bırakılan LiAngelo Ball'ın babası LaVar Ball'a, teşekkür etmediği gerekçesiyle "Nankör aptal" dedi. Trump, Ball'ın serbest bırakılmasını kendisinin sağladığını belirtti.
23.11.2017 Dünya
Galatasaray Rakeem Christmas'ı duyurdu
Galatasaray Rakeem Christmas'ı duyurdu Galatasaray Odeabank, Amerikalı pivot Rakeem Christmas ile 1 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.
17.08.2017 Galatasaray
Fenerbahçeli üç genç oyuncu ABD yolcusu
Fenerbahçeli üç genç oyuncu ABD yolcusu Fenerbahçe Doğuş altyapısında oynayan üç genç oyuncu gelecek yıldan itibaren basketbol kariyerlerine ve eğitimlerine ABD’de devam edecekler.
13.08.2017 Fenerbahçe
Galatasaray transferi resmen duyurdu
Galatasaray transferi resmen duyurdu Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Odeabank, Amerikalı uzun oyuncu TJ Cline ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
6.08.2017 Galatasaray
NCAA onaylı basketbol seçmeleri Ankara’da düzenlendi
NCAA onaylı basketbol seçmeleri Ankara’da düzenlendi Dünya basketbolunun en büyük organizasyonlarından biri olan Amerikan Kolej Sporları Kurumu NCAA’in ‘’Showcase’’ adı verilen basketbol seçmeleri 29-30 Temmuz’da Ankara’da yapıldı.
1.08.2017 TBL
Galatasaray'dan bir transfer daha!
Galatasaray'dan bir transfer daha! Galatasaray Odeabank Amerikalı oyuncu T.J. Cline ile sözleşme imzaladı. Aslen uzun forvet pozisyonunda görev alan Cline, pivot pozisyonunda da oynayabiliyor.
27.07.2017 Galatasaray
Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı!
Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı! Geçen sezonu NCAA’de tamamlayan T.J Cline, resmi Twitter hesabından Galatasaray Odeabank ile kontrat imzaladığını açıkladı.
26.07.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ncaa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ncaa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.