28 ton altın çıkarılacak! Nazilerin gizli hazinesinin değeri dudak uçuklattı...
28 ton altın çıkarılacak! Nazilerin gizli hazinesinin değeri dudak uçuklattı... Altın dolu hazine bulundu. Polonya'da Hitler'in askerleri tarafından genelev olarak kullanılan sarayın bahçesine gömülen tam 28 ton hazine bulundu. Hazinenin içinde bulunduğu kasaların 1 Eylül'de çıkarılması beklenirken hazinenin yaklaşık miktarının 240 milyon Euro olduğu belirtildi.
5.08.2022 Dünya
10 ton altın için izin çıktı! Gizli Nazi hazinesine bir adım daha...
10 ton altın için izin çıktı! Gizli Nazi hazinesine bir adım daha... 10 ton altın için gerekli izinler çıktı. 2. Dünya Savaşı sırasında Polonya'da Nazi askerlerinin çalıp 18. yüzyıldan kalma sarayın altına gömdüğü gizli hazinenin ortaya çıkmasına bir adım daha yaklaşıldı. Araştırmayı yapan ekip hazinenin saklı olduğunu düşündükleri metal kutuyu çıkarmak için izin aldığını duyurdu. Söz konusu hazinenin 10 ton altının yanı sıra çok sayıda değerli eşyayı içerdiği düşünülüyor.
2.08.2022 Dünya
Altın ve mücevher dolu kayıp hazine için müthiş keşif!
Altın ve mücevher dolu kayıp hazine için müthiş keşif! Altın ve mücevher dolu Nazi hazinesi için müthiş bir keşif yapıldı. Polonya'da Nazi askerlerinin çalıp gömdüğü kayıp hazineyi bulmak için araştırma yapan bir ekip dört ton ağırlığında bir metal kutu bulduklarını açıkladı. Heyecan yaratan keşif sonrası yaklaşık 10 ton altını içeren Nazi hazinesinin bulunması yönündeki umutlar arttı.
12.05.2022 Dünya