Nazan Şoray

Nazan Şoray

Son dakika Nazan Şoray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nazan Şoray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nazan Şoray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazan Şoray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazan şoray gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 nazan şoray haberi bulunmuştur. Tüm nazan şoray haberleri aşağıda listelenmiştir.
Safiye Soyman ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı
Safiye Soyman ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı Safra kesesini aldırmak için ameliyat olan Safiye Soyman'ı, hayat arkadaşı Faik Öztürk yalnız bırakmadı. Soyman, operasyon sonrası yayınladığı videoda sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.
23.01.2023 Magazin
Nazan Şoray: Eleştirileri örtbas etmek için çok çabaladım
Nazan Şoray: Eleştirileri örtbas etmek için çok çabaladım TRT 2 ekranlarında yayınlanan, Türk Sineması’nın efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına; Türkan Şoray'ın kardeşi, şarkıcı ve oyuncu Nazan Şoray'ı konuk oldu.
8.01.2022 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Türkan Şoray, tatil için servet harcadı
Türkan Şoray, tatil için servet harcadı Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray, bir aylık tatil için 312 bin lira harcadı.
15.07.2019 Magazin
Bülent Ersoy'u topa tuttu
Bülent Ersoy'u topa tuttu Ünlü gazinocu Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan, '2. Sayfa' programına konuk oldu ve kendisine 'bitik' diyen Bülent Ersoy'a cevap verdi.
6.12.2018 Magazin
38 yıl sonra  ‘Hal Hal’
38 yıl sonra ‘Hal Hal’ Türkay Şoray’ın kız kardeşi Nazan Şoray, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
26.09.2018 Magazin
Unutulmaz bir gece
Unutulmaz bir gece Yeşilçam’ın usta isimleri önceki akşam Moda Deniz Kulübü’ndeki düğünde buluştu.
7.07.2018 Magazin
Sahnelere geri döndü
Sahnelere geri döndü Sibel Bilgiç, önceki akşam ‘Nap-cazz’ konseptli repertuarıyla Fairmont Quasar İstanbul’un bahçe katında yer alan Aila’da sahne aldı.
14.10.2017 Magazin
Sibel’den müzikal şov
Sibel’den müzikal şov ‘Alışamadım’ şarkısıyla 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç önceki gece Fairmont Quasar Aila’da sahne aldı.
13.10.2017 Magazin
Bir ihtimal dizide oynarım
Bir ihtimal dizide oynarım Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray bir süre önce geçirdiği operasyon sonrası ilk kez Bebek’te kardeşi Nazan Şoray’la objektiflere yansıdı.
23.09.2017 Magazin
30 bin Türk'ü de mağdur etti!
30 bin Türk'ü de mağdur etti! Irma Kasırgasının vurduğu Florida'da yaklaşık 30 bin Türk’ün gayrimenkulü var. Miami’de ev sahibi olan ünlüler arasında sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim de bulunuyor.
12.09.2017 Dünya
Saçlarını canlandırdı
Saçlarını canlandırdı Nazan Şoray, yoğun çalışma temposu neticesinde yıpranan saçlarını bakıma aldı.
22.08.2017 Magazin
Gülden Karaböcek ile 80'lere yolculuk
Gülden Karaböcek ile 80'lere yolculuk Usta sanatçı Gülden Karaböcek, Boğaziçi Üniversitesi’nde ‘Rero Day’ etkinliğinde sahne aldı.
7.08.2017 Kültür Sanat
Sultan taburcu oldu
Sultan taburcu oldu Uzun süredir Cushing Sendromu adı verilen hastalıkla mücadele eden Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray, ameliyat olduğu Fulya Acıbadem Hastanesi’nden taburcu oldu
12.07.2017 Magazin
Türkan Şoray taburcu oldu!
Türkan Şoray taburcu oldu! Yıllardır Cushing Sendromu adı verilen hastalıkla mücadele eden usta sanatçı Türkan Şoray, önceki gün ameliyat olduğu Fulya Acıbadem Hastanesi'nden taburcu oldu.
12.07.2017 Magazin
Efsane türküler tanıtıldı
Efsane türküler tanıtıldı Soner Olgun geçtiğimiz hafta yayınladığı ‘Efsane Türküler’ albümünün Etiler Sahne’de gerçekleştirdiği lansmanında dostları ile bir araya geldi.
26.04.2017 Magazin
'Aşka isyanın şarkısını söyledim'
'Aşka isyanın şarkısını söyledim' Şarkıcı Deha Bilimlier'in yeni single çalışması 'Tanrım'ın lansmanı önceki akşam Nişantaşı Dutluk'da yapıldı.
13.04.2017 Kültür Sanat
Ustaya saygım sonsuz!
Ustaya saygım sonsuz! Sevilen şarkıcı Deha Bilimlier’in yeni single çalışması ‘Tanrım’ın lansmanı, önceki akşam Nişantaşı Dutluk’da yapıldı
12.04.2017 Magazin
Nazan Şoray 63 yaşında!
Nazan Şoray 63 yaşında! Oyuncu Asuman Dabak, İnstagram hesabından Nazan Şoray’ın doğum günü kutlamasını paylaştı.
6.01.2017 Magazin
Nazo gelin eğlencede
Nazo gelin eğlencede Türkan Şoray’ın ‘Hal Hal’ şarkısıyla ünlenen kardeşi Nazan Şoray, önceki gece Reina’da eğlendi...
13.07.2016 Magazin
Abladan jest
Abladan jest ‘Steril Sevda’ isimli şarkısının videosunun Youtube’da 1 milyon tıklanmaya ulaşmasıyla büyük mutluluk yaşayan Nazan Şoray’a, bir jest de ablası Türkan Şoray’dan geldi...
30.05.2016 Magazin
Komşuya yeşil ışık
Komşuya yeşil ışık Yeni single’ı ‘Steril Sevda’nın Türkçe&Yunanca versiyonunda Yunanlı popstar Stergios’la düet yapan Nazan Şoray’a, Yunanlı müzikseverlerden beğeni mesajları yağıyor...
9.05.2016 Magazin
Şansı açıldı
Şansı açıldı Yeni single’ı “Steril Sevda”nın beğenilmesiyle büyük mutluluk yaşayan Nazan Şoray, televizyona transfer oldu...
2.05.2016 Magazin
Nazan’a Yunanlı partner
Nazan’a Yunanlı partner Nazan Şoray, yeni single’ı “Steril Sevda” ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor...
25.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nazan Şoray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazan şoray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.