NASA Ay yolculuğu başlıyor! Orion kapsülü ne zaman fırlatılacak?  Aya gönderilecek kapsül saat kaçta sefere çıkacak? NASA TV canlı yayın linki!
NASA Ay yolculuğu başlıyor! Orion kapsülü ne zaman fırlatılacak? Aya gönderilecek kapsül saat kaçta sefere çıkacak? NASA TV canlı yayın linki! ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Ay yolculuğuna bugün start verecek. NASA’nın Artemis programı kapsamında Ay’a göndereceği Orion kapsülü motor arızası nedeniyle geçen hafta gerçekleşememişti. Ay yolculuğunda ikinci girişim bu gece gerçekleşecek. Peki, Orion kapsülü ne zaman fırlatılacak? NASA Artemis programı ne zaman başlıyor? Aya gönderilecek kapsül saat kaçta sefere çıkacak? NASA TV canlı yayın linki!
3.09.2022 Bilim ve Teknoloji
SLS-Orion uzay aracı ne zaman fırlatılacak? Nasa Artemis projesi nedir?
SLS-Orion uzay aracı ne zaman fırlatılacak? Nasa Artemis projesi nedir? NASA, yeniden Ay'a gitmek için ilk adımı atıyor. Yıllar sonra insanlı Ay görevine başlayacak NASA, Orion kapsülünü uzaya fırtlatacak. Peki, SLS-Orion uzay aracı ne zaman fırlatılacak? Orion kapsülü deneme uçuşu saat kaçta? Nasa ay görevi ne zaman? Nasa Artemis projesi nedir? İşte detaylar…
29.08.2022 Bilim ve Teknoloji