Nakdi ücret desteği hesaplara yatıyor! Bakan Bilgin duyurdu!
Nakdi ücret desteği hesaplara yatıyor! Bakan Bilgin duyurdu! Milyonlar bekliyordu ve belli oldu. Ödemeler yapılıyor. Koronavirüsün ekonomik etkilerini azaltmak ve istihdamı korumak amacıyla hükümet tarafından devreye alınan nakdi ücret desteği bayram öncesi hesaplara yatırılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, nakdi ücret desteği ödemelerinin yapıldığını duyurdu. Peki, Nakdi destek ücreti ne zaman yatacak? Nakdi destek ne zaman bitiyor? Nakdi ücret desteği uzatıldı mı? Nakdi ücret desteği ne kadar? Nakdi destek sorgulama ve tüm detaylar...
10.05.2021 Ekonomi
Nakdi Ücret Desteği ile ilgili flaş açıklama! Ödeme tarihi...
Nakdi Ücret Desteği ile ilgili flaş açıklama! Ödeme tarihi... Nakdi Ücret Desteği ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Selçuk duyurdu. Mart ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9 Nisan Cuma günü yapılacak. Paralar banka hesaplarına yatırılacak. IBAN bilgisi eksik ve hatalı olanların ödemelerinin ise PTT aracılığı ile yapılacağı bildirildi.
2.04.2021 Ekonomi
Bakan Selçuk açıkladı! Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 8 Eylül’de başlıyor
Bakan Selçuk açıkladı! Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 8 Eylül’de başlıyor Son dakika açıklaması geldi. Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin yapılacağı tarih belli oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ağustos ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 8 Eylül’de başlayacağını duyurdu.
1.09.2020 Ekonomi
Nakdi ücret desteği ödemeleri bugün başladı
Nakdi ücret desteği ödemeleri bugün başladı Yüz binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler bugün itibarı ile başladı. IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemeleri PTT aracılığıyla yapılacak.
7.08.2020 Ekonomi