Mustafa Saral

Mustafa Saral

Son dakika Mustafa Saral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Saral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Saral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Saral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa saral gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 mustafa saral haberi bulunmuştur. Tüm mustafa saral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başakşehir, Ndayishimiye'yi açıkladı
Başakşehir, Ndayishimiye'yi açıkladı Medipol Başakşehir FK, Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Youssouf Ndayishimiye ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
1.02.2021 Başakşehir
Sahte 'öldürmeye azmettirme' videosuyla herkesi dolandırdı! Mağdurlar korkudan...
Sahte 'öldürmeye azmettirme' videosuyla herkesi dolandırdı! Mağdurlar korkudan... İstanbul'da, borçlu kişiler ile alacaklılar arasında tahsilat işi yaparak pay alma bahanesiyle faaliyet gösteren suç örgütünün, sahte 'öldürmeye azmettirme' videosu çekerek mağdurları korku ve tehditle dolandırdıkları belirlendi. Suç örgütü üyelerinin telefon konuşmalarında yakalanmamak için tabanca yerine 'çakmak' veya 'çekirdek' dediği kaydedildi.
8.12.2020 Gündem
Nacer Chadli kimdir? Nacer Chadli hangi mevkide oynuyor?
Nacer Chadli kimdir? Nacer Chadli hangi mevkide oynuyor? Medipol Başakşehir, Fas asıllı Belçikalı sol kanat oyuncusu Nacer Chadli’yi 2 yıllığına renklerine bağladı. Nacer Chadli kimdir?
10.09.2020 Gündem
Başakşehir Chadli transferini duyurdu
Başakşehir Chadli transferini duyurdu Son şampiyon Başakşehir, Belçikalı futbolcu Chadli'nin transferini Twitter'dan paylaştığı video ile duyurdu.
10.09.2020 Başakşehir
Medipol Başakşehir - Konyaspor: 1-1
Medipol Başakşehir - Konyaspor: 1-1 Süper Lig'in 15. haftasında Medipol Başakşehir, İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti. Son 12 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen turuncu lacivertliler, Konyaspor karşısında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.
16.12.2019 Futbol
Başakşehir ilk transferini yaptı
Başakşehir ilk transferini yaptı Medipol Başakşehir, Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu konuşulan Akhisarsporlu Soner Aydoğdu'yu kadrosuna kattı...
8.06.2018 Başakşehir
Arda İstanbul'da! İlk açıklama...
Arda İstanbul'da! İlk açıklama... Medipol Başakşehir'in, Barcelona'dan kadrosuna kattığı Arda Turan, İstanbul'a geldi.
13.01.2018 Başakşehir
Başakşehir'den bol gollü prova
Başakşehir'den bol gollü prova Medipol Başakşehir, Süper Lig'de ikinci yarının hazırlıkları kapsamında karşılaştığı Evkur Yeni Malatyaspor'u 4-1 yendi.
10.01.2018 Başakşehir
Göksel Gümüşdağ'dan Arda Turan açıklaması!
Göksel Gümüşdağ'dan Arda Turan açıklaması! Başakşehir Kulübü Arda Turan transferiyle ilgili resmi siteden bir açıklama yayınladı...
9.01.2018 Başakşehir
beIN Sports, Başakşehir'i satın alıyor iddası!
beIN Sports, Başakşehir'i satın alıyor iddası! Medipol Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, bugün çıkan kulübün BeIN SPORTS'a satılacağı yönündeki haberleri yalanladı
26.10.2017 Başakşehir
Medipol Başakşehir, Hoffenheim maçına hazır
Medipol Başakşehir, Hoffenheim maçına hazır Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın Almanya'nın Hoffenheim takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
18.10.2017 Başakşehir
Medipol Başakşehir kafilesi Belçika'da
Medipol Başakşehir kafilesi Belçika'da Medipol Başakşehir Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge ile 26 Temmuz Çarşamba günü oynayacağı ilk maç için Belçika'ya geldi.
24.07.2017 Başakşehir
Başakşehir'den Edin Visca kararı
Başakşehir'den Edin Visca kararı İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, stoper ve sol kanata oyuncu transfer etmek istediklerini ve bu isimlerin 18 Temmuz Salı günü imza atabileceğini söyledi.
16.07.2017 Başakşehir
Başakşehir iki transferi açıkladı
Başakşehir iki transferi açıkladı Medipol Başakşehir, golcü oyuncu Mevlüt Erdinç ve Beşiktaş'tan ayrılan Gökhan İnler ile prensipte anlaştı.
13.07.2017 Süper Lig
Fenerbahçe'ye dev takas teklifi!
Fenerbahçe'ye dev takas teklifi! Emre Belözoğlu'nun tekrar Fenerbahçe'ye döneceği haberleri gündemdeki yerini korurken, ilginç bir iddia daha kulislere düştü.
11.07.2017 Fenerbahçe
Başakşehir'in Cengiz Ünder kararı
Başakşehir'in Cengiz Ünder kararı Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, genç oyuncuları Cengiz Ünder'in en az 1 yıl daha Başakşehir'de kalacağını söyledi.
15.06.2017 Başakşehir
"Clichy'ye teklifimizi yaptık, bekliyoruz"
"Clichy'ye teklifimizi yaptık, bekliyoruz" Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, F.Bahçe'nin de transfer etmek istediği Clichy'e teklif yaptıklarını ve oyuncunun cevabını beklediklerini açıkladı.
13.06.2017 Başakşehir
Eljero Elia Başakşehir'de!
Eljero Elia Başakşehir'de! Başakşehir, Feyenoord forması giyen Eljero Elia ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
13.06.2017 Başakşehir
Başakşehir'de şok! Sezonu kapattı...
Başakşehir'de şok! Sezonu kapattı... Medipol Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, turuncu-lacivertlilerde sakatlık yaşayan futbolcularla ilgili açıklama yaptı
4.05.2017 Başakşehir
Manchester United'a gidiyor mu?
Manchester United'a gidiyor mu? Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında konuştu.
7.04.2017 Başakşehir
Mustafa Saral'ın acı günü!
Mustafa Saral'ın acı günü! Medipol Başakşehir 2. Başkanı Mustafa Saral'ın babası Hacı Şevki Saral hayatını kaybetti.
13.03.2017 Başakşehir
'Sezon sonunda bir kupa kaldırmak istiyoruz'
'Sezon sonunda bir kupa kaldırmak istiyoruz' İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Saral: "Beşiktaş'ın, Galatasaray'ı mağlup etmesiyle ilk iki, üç ve dördüncü sıradan biraz koptu."
24.09.2021 Başakşehir
Saral, rakiplerine gözdağı verdi!
Saral, rakiplerine gözdağı verdi! Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, "Kurduğumuz kadro, iki kulvarda da nereye kadar gideceğimizin kamuoyuna mesajlarını vermekte. Biz iki kulvarda da yarışın içinde olmaya çalışacağız" dedi.
24.09.2021 Başakşehir
İki imza birden! 2+1 yıllık sözleşme
İki imza birden! 2+1 yıllık sözleşme Turuncu-lacivertli kulüp, Uğur Uçar ile Ferhat Öztorun'un sözleşmesini 2+1 yıllığına uzattı
18.01.2017 Başakşehir
Egemen Korkmaz resmen Başakşehir'de
Egemen Korkmaz resmen Başakşehir'de Spor Toto Süper Lig'in ilk bölümünü lider tamamlayan Medipol Başakşehir, İsviçre İkinci Futbol Ligi takımlarından Wil 1900'de forma giyen tecrübeli savunma oyuncusu Egemen Korkmaz ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
4.01.2017 Başakşehir

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Saral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa saral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.