Murat Sancak

Murat Sancak

Son dakika MURAT SANCAK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MURAT SANCAK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MURAT SANCAK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Sancak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat sancak gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 murat sancak haberi bulunmuştur. Tüm murat sancak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe - Adana Demirspor maçında kavga çıktı! Murat Sancak çılgına döndü, Mert Hakan'ı böyle tersledi
Fenerbahçe - Adana Demirspor maçında kavga çıktı! Murat Sancak çılgına döndü, Mert Hakan'ı böyle tersledi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u 4 golle geçtiği maçın ardından kavga çıktı. Adana Demirsporlu yetkililer ile Fenerbahçe güvenlik görevlileri ve Mert Hakan Yandaş'ın yardımcısı arasında çıkan tartışma sonrası ortam bir hayli gerildi. Karşılaşma sonrası stadyuma gelen eski başkan Murat Sancak, olaylar nedeniyle Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'a tepki gösterirken Fenerbahçe cephesinden de açıklama geldi. İşte detaylar...
4.04.2024 Fenerbahçe
Adana Demirspor’da Murat Sancak başkanlığı bıraktı! "Nedenini sezon sonu anlatırım"
Adana Demirspor’da Murat Sancak başkanlığı bıraktı! "Nedenini sezon sonu anlatırım" Adana Demirspor’un Başkanı Murat Sancak, başkanlığı bıraktığını duyurdu. Sancak, "Öyle gerektiği için nedenini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden çok ricam Metin Korkmaz’ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin ama verin." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Adana
Adana Demirspor'dan depremzede öğrencilere malzeme desteği
Adana Demirspor'dan depremzede öğrencilere malzeme desteği Adana Demirspor Kulübü, Hatay'ın Belen ilçesinde okuyan öğrencilere spor malzemesi göndererek çocukların yüzlerini güldürdü.
20.02.2024 Adana
Başkan Sancak, sosyal medyada bize yakıştığı gibi hareket edelim
Başkan Sancak, sosyal medyada bize yakıştığı gibi hareket edelim Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesaplarının yorum özelliğinin yeniden açılacağını taraftarlara duyurdu.
9.02.2024 Adana
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk PFDK'ya sevk edildi.
7.02.2024 Fenerbahçe
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor maçında müsabaka hakemlerine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
2.02.2024 Adana DemirSpor
Başkan Sancak’tan tribünde değişiklik
Başkan Sancak’tan tribünde değişiklik Yukatel Adana Demirspor yarın önemli maçta Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni statta oynanacak olan zorlu karşılaşma 19.00’da başlayacak.
26.01.2024 Adana
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
17.01.2024 İddaa
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Samet Aybaba'ya olay gönderme!
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Samet Aybaba'ya olay gönderme! Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Samet Aybaba'nın Yusuf Sarı hakkındaki sözlerine sosyal medyadan olay bir gönderme geldi.
28.12.2023 Adana DemirSpor
Beşiktaş'tan Yusuf Sarı için resmi teklif!
Beşiktaş'tan Yusuf Sarı için resmi teklif! Ara transfer döneminde takviyeler yapması beklenen Beşiktaş'tan ilk hamle geldi! Siyah-beyazlılar, Adana Demirspor'un milli yıldızı için resmi teklif yaptı.
24.12.2023 Şampiy10
Yusuf Sarı Süper Lig devine gidiyor!
Yusuf Sarı Süper Lig devine gidiyor! Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Sarı, Süper Lig devinin radarına girdi.
18.12.2023 Adana DemirSpor
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak çıldırdı: Şeref yoksunu, hadsiz nankör
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak çıldırdı: Şeref yoksunu, hadsiz nankör Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile eski futbolcusu Henry Onyekuru arasındaki gerilim büyüyor. Onyekuru'nun cevap paylaşımına Başkan Sancak'tan çok sert bir yanıt geldi.
18.12.2023 Adana DemirSpor
Şenol Güneş ilk kez açıkladı! Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçiyor
Şenol Güneş ilk kez açıkladı! Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçiyor Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş'in istifa ettikten sonra yeni adresinin neresi olacağı merak konusuydu. Tecrübeli teknik adamdan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.
7.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu! Trendyol Süper Lig'de 15. hafta maçlarında düdük çalacak hakemler açıklandı. 9 Aralık Cumartesi akşamı oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.
7.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 3 ayrılık! Murat Sancak Selahattin Baki'den istedi, 2 yıldız Adana Demirspor'a
Fenerbahçe'de 3 ayrılık! Murat Sancak Selahattin Baki'den istedi, 2 yıldız Adana Demirspor'a Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ocak ayındaki ara transfer dönemi öncesi çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'de peş peşe ayrılıkların yaşanması gündeme geldi. Michy Batshuayi'yi Club Brugge'e göndermeye hazırlanan sarı-lacivertlilerde iki yıldıza daha talip çıktı. Transfer için devreye giren Süper Lig ekibi Adana Demirspor, Fenerbahçe yönetimiyle görüşme yaparak 2 yıldızı resmen istedi.
7.12.2023 Fenerbahçe
Burak Yılmaz, Süper Lig devinin başına geçiyor!
Burak Yılmaz, Süper Lig devinin başına geçiyor! Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından yardımcı antrenör Burak Yılmaz, teknik sorumlu olarak göreve getirilmişti. Başarısız sonuçların ardından siyah - beyazlılardan ayrılan genç teknik adam için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...
4.12.2023 Süper Lig
Adana Demirspor, Mario Balotelli'nin ameliyat olduğunu açıkladı
Adana Demirspor, Mario Balotelli'nin ameliyat olduğunu açıkladı Adana Demirspor, yıldız futbolcu Mario Balotelli'nin İtalya'da ameliyat olduğunu açıkladı.
16.11.2023 Adana DemirSpor
Adana Demirspor Patrick Kluivert dönemi resmen başladı
Adana Demirspor Patrick Kluivert dönemi resmen başladı Vincenzo Montella'nın yerini doldurmak için birçok teknik adamla görüşme yapan Başkan Murat Sancak, Hollandalı çalıştırıcı Patrick Kluivert'la anlaşmaya vardı.
1.07.2023 Adana DemirSpor
Adana Demirspor 64 milyon euro'luk golcüyü getiriyor
Adana Demirspor 64 milyon euro'luk golcüyü getiriyor Daha önce Mario Balotelli'yi Adana'ya getiren Başkan Murat Sancak bu sefer de dünyaca ünlü yıldız Edison Cavani'ye imza attırmak için gün sayıyor.
1.07.2023 Adana DemirSpor
Adana Demirspor Pirlo ve Razvan Lucescu ile masaya oturdu
Adana Demirspor Pirlo ve Razvan Lucescu ile masaya oturdu Montella ile yollarını ayıran ve yeni teknik direktör arayışlarına koyulan Adana Demirspor Pirlo ve Razvan Lucescu'yla masaya oturdu.
15.06.2023 Adana DemirSpor
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması!
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcuların geri döneceğini belirtti ve İcardi ile Anderson Talisca transferleri hakkında çok önemli ifadeler kullandı.
13.06.2023 Galatasaray
Fenerbahçe ile adı anılıyordu! Trabzonspor'dan Montella bombası
Fenerbahçe ile adı anılıyordu! Trabzonspor'dan Montella bombası Yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Trabzonspor, İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'yı gündemine aldı.
10.04.2023 Trabzonspor
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
İlhan Palut bombası! Sergen Yalçın dediler ama...
İlhan Palut bombası! Sergen Yalçın dediler ama... Yeni hoca arayışlarına devam eden Trabzonspor, Konyaspor'da başarılı işler yapan İlhan Palut'u gündemine aldı.
6.04.2023 Trabzonspor
Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 4 golle eçti
Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 4 golle eçti Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe, Konyaspor'u 4-0 mağlup etti.
25.02.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Murat Sancak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat sancak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.