Murat Şahin

Murat Şahin

Son dakika murat şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.981 murat şahin haberi bulunmuştur. Tüm murat şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aynı sokağa fırın açmak isteyen meslektaşını öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığa 41 yıl hapis
Aynı sokağa fırın açmak isteyen meslektaşını öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığa 41 yıl hapis Konya’nın Beyşehir ilçesinde aynı sokakta fırın açmak isteyen meslektaşı Erdal Üstüner’i (60) tabancayla vurarak öldürüp, ortağı Yunus Ayaz ve çalışanı Murat Şahin’i yaralayan Sebahattin Gülbahar, 41 yıl 8 ay hapis cezasına çaptırıldı.
26.12.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Hull City, Galatasaray ve Milli Takım açıklaması
Hull City, Galatasaray ve Milli Takım açıklaması Sergen Yalçın'ın yardımcılarından Murat Şahin, Spor Kazanı programında kendilerine gelen teklifleri açıkladı ve Beşiktaş - Fenerbahçe derbisiyle ilgili "Beşiktaş ev sahibi olduğu her maçta %51 olarak kazanma yüzdesinde öndedir" yorumunu yaptı.
28.09.2022 Beşiktaş
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler Spor Toto 1'inci Lig 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi, bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
5.07.2022 TFF 1.Lig
Amasya’da HES kanalına araç uçtu: 2 ölü, 1 ağır yaralı
Amasya’da HES kanalına araç uçtu: 2 ölü, 1 ağır yaralı Amasya’nın Taşova ilçesinde HES kanalına düşen hafif ticari araçtaki 2 genç hayatını kaybetti. Kurtarma çalışmalarına katılan 1 AFAD personeli ağır yaralandı.
18.12.2021 Yaşam
Düğünde arkadaşlarının ölümüne neden olmuştu! 2 şarjör boşaltmış
Düğünde arkadaşlarının ölümüne neden olmuştu! 2 şarjör boşaltmış Çorum'da, ruhsatsız tabancayla rastgele ateş edip, arkadaşları Emin Alparslan (44) ile Murat Şahin'in (38) ölümüne neden olmaktan tutuklanan Murat Yılmaz’ın (46), düğüne alkollü olarak katıldığı, halayda 2 şarjör mermi boşalttığı ortaya çıktı. Yılmaz, ifadesinde, Alparslan ve Şahin'den mermi aldığını da söyledi.
17.11.2021 Gündem
Murat Şahin: Kendimize yakışmayan bir oyun sergiledik
Murat Şahin: Kendimize yakışmayan bir oyun sergiledik Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, “Biz oyuncu grubumuza inanıyoruz, atlatamayacak bir kadromuz yok. Daha önce de böyle mağlubiyetler aldık, bu durumdan çabuk çıkıp önümüze bakacağız. Bu 20 günlük periyoda hazırız. Bugün kendimize yakışmayan bir oyun sergiledik” dedi.
15.10.2021 Futbol
Murat Şahin: 'Sergen Yalçın'ı oyuna alacaktık'
Murat Şahin: 'Sergen Yalçın'ı oyuna alacaktık' Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, Sivasspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.
2.10.2021 Futbol
Ajax-Beşiktaş maçında skandal! Fransız hakemin kararı çıldırttı: 'Buz gibi golü yedi'
Ajax-Beşiktaş maçında skandal! Fransız hakemin kararı çıldırttı: 'Buz gibi golü yedi' Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Ajax ile karşılaşan temsilcimiz Beşiktaş'ın Kenan Karaman ile bulduğu golü Fransız hakem Benoit Bastien faul gerekçesiyle iptal etti. Pozisyon çok tartışıldı. Sergen Yalçın'ın yardımcısı Murat Şahin, itirazları sonucu sarı kart gördü.
28.09.2021 Futbol
O İtalyan isim Ağrı'ya gömüldü! Başkonsolosluk harekete geçti
O İtalyan isim Ağrı'ya gömüldü! Başkonsolosluk harekete geçti Ağrı'da 35 yıldır Nuh'un Gemisi üzerine araştırma yapan ve ani rahatsızlık nedeniyle sevk edildiği Erzurum'da hayatını kaybeden İtalyan araştırmacı 86 yaşındaki Angelo Palego, vasiyeti üzerine Ağrı Dağı eteklerindeki mezarlıkta toprağa verildi.
2.09.2021 Yaşam
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'a sürpriz! Basın toplantısını bastılar
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'a sürpriz! Basın toplantısını bastılar Şampiyon Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kazandıkları Göztepe maçının ardından açıklamalarda bulundu ve yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Sergen Yalçın'ın açıklama yaptığı sırada siyah-beyazlı futbolcular, basın toplantısı odasını basarak kutlamalarına burada devam etti.
15.05.2021 Futbol
'Yere yatın dedi küfürler yağdırdı'
'Yere yatın dedi küfürler yağdırdı' Süper Lig'de oynanan Gaziantep - Beşiktaş maçının yankıları sürüyor. Beşiktaş cephesi, Gaziantep teknik direktörü Sumudica'nın küfür ettiğini hakemlere söylerken verdikleri yanıt karşısında şaşırdılar. Öte yandan maç sonunda gerginliğin koridorlarda devam ettiği ortaya çıktı.
8.11.2020 Beşiktaş
Gaziantep - Beşiktaş: 3 - 1
Gaziantep - Beşiktaş: 3 - 1 Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK'ya konuk oldu. Siyah-beyazlılar, 10 kişi kaldığı mücadeleyi 3-1 kaybetti ve bu sezonki üçüncü yenilgisini aldı.
6.11.2020 Futbol
Sözleşmesinde öyle bir madde çıktı ki...
Sözleşmesinde öyle bir madde çıktı ki... Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar'ın sözleşmesinde "sakatlanması halinde 40 bin Euro'luk bir cezanın olduğu" belirtildi.
23.10.2020 Beşiktaş
UEFA’dan Beşiktaş’a ceza
UEFA’dan Beşiktaş’a ceza Beşiktaş, Avrupa kupalarına veda ettiği Rio Ave maçından ceza yedi. Avrupa Ligi 3. Eleme turu karşılaşmasında Portekiz ekibiyle berabere kalan siyah-beyazlılar, penaltı atışları sonunda yenilmiş ve elenmişlerdi.
22.10.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'tan hakem eleştirisi: 'Ne sahada VARsınız, ne ekran başında!'
Beşiktaş'tan hakem eleştirisi: 'Ne sahada VARsınız, ne ekran başında!' Beşiktaş, Antalyaspor maçının ardından hakemler hakkında paylaşımda bulundu.
19.09.2020 Beşiktaş
Beşiktaş 1-1 Antalyaspor
Beşiktaş 1-1 Antalyaspor Süper Lig'in 2. haftasındaki Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor karşılaşması 1-1 berabere tamamlandı.
19.09.2020 Beşiktaş
Sergen Yalçın düğmeye bastı!
Sergen Yalçın düğmeye bastı! Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Sergen Yalçın, Devler Ligi yolundaki ilk engelin PAOK olarak belli olması sonrasında kolları sıvadı. Eşleşmeyi, “Bana göre çok zor bir kura çektik” diyerek yorumlayan Yalçın, yardımcılarıyla beraber Yunan ekibini analize başladı
12.08.2020 Beşiktaş
Sergen Yalçın 14 yıl sonra geri döndü! Ödenecek ücret...
Sergen Yalçın 14 yıl sonra geri döndü! Ödenecek ücret... Sergen Yalçın altyapısından yetişip, 10 sezon başarıdan başarıya koştuğu Beşiktaş’a 14 yıl sonra teknik direktör olarak geri döndü.
28.01.2020 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cenevre'de coşkulu karşılama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cenevre'de coşkulu karşılama Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Küresel Mülteci Forumu"na katılmak için İsviçre'nin Cenevre kentine ulaştı. Erdoğan'ı gurbetçilersevgi gösterileriyle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Mülteci Örgütü (UNHCR) ile İsviçre hükümetinin ortaklaşa ev sahipliğinde, Türkiye'nin eş başkanlığında Cenevre Milletler Sarayı'nda düzenlenecek "1'inci Küresel Mülteci Forumu" ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından "Hayat Devam Ediyor, Sanat Devam Ediyor" başlıklı, Türkiye'de yaşayan Suriyeli sanatçıların eserlerinden derlenen karma resim ve fotoğraf sergisinin açılışına katılacak.
16.12.2019 Siyaset
Dolmabahçe Sarayı önünde ilginç kaza
Dolmabahçe Sarayı önünde ilginç kaza Beşiktaş Dolmabahçe Sarayı önünde seyrettiği esnada uyuyakalan Suriye uyruklu sürücü, otomobiliyle sarayın önündeki duvarda asılı kaldı. Manzarayı gören sürücüler de araçlarından inip olay yerine geldi.
24.11.2019 Yaşam
Sergen Yalçın'ın başı dertte
Sergen Yalçın'ın başı dertte Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa deplasmanında 10 kişiyle 2-1 önde olmasına rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Hakem Halis Özkahya’nın yönetimi ise teknik direktör Sergen Yalçın’ı çileden çıkardı.
5.11.2019 Futbol
Taksiciler "Ayar" kuyruğunda!
Taksiciler "Ayar" kuyruğunda! İstanbul'da taksilere yüzde 25 oranındaki zam pazartesi gününden itibaren geçerli olacak. Taksiciler İstanbul'da taksimetre ayarı için uzun kuyruklar oluşturdu.
30.08.2019 Gündem
Pompalı Dehşeti! Eşini öldürüp...
Pompalı Dehşeti! Eşini öldürüp... Samsun'da bir kişi eşini pompalı tüfekle öldürüp jandarmaya teslim oldu.
14.08.2019 Yaşam
Bayramda trafik kazaları can almaya devam etti
Bayramda trafik kazaları can almaya devam etti Kurban Bayramı tatilinde son 24 saatte yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 17 kişi yaşamını yitirdi, 75 kişi yaralandı.
11.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.