Mümtazer Türköne

Mümtazer Türköne

Son dakika Mümtazer Türköne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mümtazer Türköne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mümtazer Türköne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mümtazer Türköne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mümtazer türköne gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 mümtazer türköne haberi bulunmuştur. Tüm mümtazer türköne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapatılan Zaman gazetesi yazarlarına hapis cezası
Kapatılan Zaman gazetesi yazarlarına hapis cezası Kapatılan Zaman Gazetesi'nin eski yazarları hakkında 'Silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan verilen cezanın bozulması sonrası yeniden görülen davada mahkeme, "örgüte yardım etmek" suçundan 3 sanığa 2'şer yıl 6'şar ay, bir sanığa ise 3 yıl 9 ay hapis cezası verdi.
28.11.2022 Yaşam
Zaman Gazetesi'nin eski yazarlarının yargılandığı davada tanık Hüseyin Gülerce dinlendi
Zaman Gazetesi'nin eski yazarlarının yargılandığı davada tanık Hüseyin Gülerce dinlendi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kapatılan yayın organı Zaman Gazetesi'nin eski yazarları Ali Bulaç, Şahin Alpay ve Mümtazer Türköne'nin Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden yargılandığı davada tanık yazar Hüseyin Gülerce dinlendi.
11.01.2022 Gündem
Yargıtay'dan Mümtazer Türköne, Şahin Alpay ve Ali Bulaç hakkında karar
Yargıtay'dan Mümtazer Türköne, Şahin Alpay ve Ali Bulaç hakkında karar Yargıtay 16'ncı Ceza Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kapatılan yayın organı Zaman Gazetesi'nin yazarlarından tutuksuz sanıklar Şahin Alpay ve Ali Bulaç ile tutuklu sanık Mümtazer Türköne'ye 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan verilen hapis cezalarını 'eksik inceleme' nedeniyle bozdu.
24.09.2020 Gündem
Hukuk davalarına ilişkin yargı paketi! 5 maddesi daha kabul edildi
Hukuk davalarına ilişkin yargı paketi! 5 maddesi daha kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında hazırlanan Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi'nin ikinci bölümünde yer alan 23, 24, 25, 26, 27'nci maddeleri de kabul edildi.
30.06.2020 Gündem
Ömer Çelik'ten son dakika önemli açıklamalar
Ömer Çelik'ten son dakika önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Siyaset
Zaman gazetesi davasında tahliye kararı
Zaman gazetesi davasında tahliye kararı Zaman gazetesi eski yazarları hakkındaki davada, Ali Bulaç ve Mehmet Özdemir'in tahliyesine karar verildi.
11.05.2018 Gündem
Zaman gazetesi eski yönetici ve yazarları hakkındaki davada ara karar açıklandı
Zaman gazetesi eski yönetici ve yazarları hakkındaki davada ara karar açıklandı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) yayın organı olduğu gerekçesiyle kayyuma devredildikten sonra kapatılan Zaman gazetesinin eski yönetici ve yazarlarının yargılandığı 17'si tutuklu 31 sanıklı davada, tahliye talepleri reddedildi.
5.04.2018 Gündem
"Ev kampı"nda FETÖ'nün stratejisini anlatmışlar
"Ev kampı"nda FETÖ'nün stratejisini anlatmışlar Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamede ifadesine yer verilen Ü.Ö, örgütün 2014 temmuzunda İstanbul'da düzenlediği "ev kampı" hakkında bilgi verdi. Etkin pişmanlıktan faydalanan Ü.Ö'nun ifadesinden: "Kampın amacı cemaat faaliyeti olması gerekirken üç günlük süreç, '17-25 Aralık olayları ile ilgili neler yapılması', 'bundan sonra nasıl bir yol izleneceği' konuları üzerinde bilgilendirmeye yönelik oldu. Bu toplantıya gelenler, kapatılan Zaman gazetesinden Mustafa Ünal, Naci Tosun, Bülent Korucu, Cemal Türk, Naim Selmanlar, Efkan Tufan Aytay, Ali Ünal, Abdülhamit Bilici, Ali Bulaç ve Mümtazer Türköne'dir"
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet Davası 9 ay sonra başladı
Cumhuriyet Davası 9 ay sonra başladı Cumhuriyet gazetesi yazar, çizer ve yöneticilerinin aralarında olduğu 19 kişinin yargılanmasına 267 gün sonra başlandı. Kadri Gürsel, kayıtlarda bulunduğu iddia edilen 112 kişiden sadece 8’i ile konuştuğunu söyledi, “ByLock kullandıklarını bilmem mümkün değil” dedi
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Mümtazer Türköne'ye hapis cezası
Mümtazer Türköne'ye hapis cezası Kapatılan Zaman Gazetesi'nin köşe yazarlarından Mümtazer Türköne'nin, bir köşe yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 'tehdit' ettiği iddiasıyla yargılandığı dava karara bağlandı. 'Tehdit' suçunun sabit olduğunu belirten mahkeme heyeti, sanık Türköne'yi 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik açılan dava sayısı 650'ye yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Zaman Gazetesi iddianamesi kabul edildi
Zaman Gazetesi iddianamesi kabul edildi FETÖ'nün yayın organı olduğu gerekçesiyle kayyum atanan, daha sonra kapatılan Zaman gazetesinin eski yönetici ve yazarlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Mümtazer Türköne ve Şahin Alpay'ın da bulunduğu 21'i tutuklu 30 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi
29.09.2021 Gündem
‘Örgütün amiral gemisi’
‘Örgütün amiral gemisi’ “1987 yılında tamamen FETÖ’nün kontrolüne geçtiği” kaydedilen Zaman Gazetesi için hazırlanan iddianamede “örgütün amiral gemisi” tanımlaması yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı Kapatılan Zaman gazetesi iddianamesi tamamlandı. Gazetenin eski çalışanlarına üçer kez müebbet istendi
29.09.2021 Gündem
54 şüphelinin mal varlıklarına el konulması kararı verildi
54 şüphelinin mal varlıklarına el konulması kararı verildi Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında, haklarında adli işlem yapılan örgütün yöneticilerinden Cevdet Türkyol ve Abdullah Aymaz ile kapatılan Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı, gazeteciler Bülent Keneş, Bülent Korucu, Ali Ünal, Ahmet Turan Alkan, Mümtaz Türköne ve Şahin Alpay'ın da aralarında bulunduğu 54 şüphelinin mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Mümtazer Türköne’nin ifadesi ortaya çıktı
Mümtazer Türköne’nin ifadesi ortaya çıktı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ soruşturmasında tutuklanan Zaman gazetesi eski yazarlarından Mümtazer Türköne, sorgusunda Fethullah Gülen ile iki kez görüştüğünü belirterek, “O camiayla olduğum için pişmanım...
29.09.2021 Gündem
Mümtazer Türköne tutuklandı
Mümtazer Türköne tutuklandı Hakkında gözaltı kararı verilen Zaman Gazetesi eski yazarı ve yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 12 gazeteci tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Zaman Gazetesi’nin eski yönetici ve yazarına tutuklanma talebi
Zaman Gazetesi’nin eski yönetici ve yazarına tutuklanma talebi ZAMAN Gazetesi’nin eski yöneticileri ve yazarlarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen aralarında Mümtazer Türköne’nin de bulunduğu 14 kişi tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Fetullahçı Terör Örgütü firarileri
Fetullahçı Terör Örgütü firarileri FETÖ'ye yönelik dava ve soruşturmalarda haklarında yakalama kararı olan Fetullah Gülen, Emre Uslu, Ekrem Dumanlı, hakim, savcı ve iş adamlarının yanı sıra bazı emniyet müdürleri de firari durumda.
29.09.2021 Gündem
Mümtazer Türköne yakalandı
Mümtazer Türköne yakalandı Zaman Gazetesi'nin eski yöneticileri ve yazarlarına yönelik soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan Türköne, yakalandı
29.09.2021 Gündem
Eski Zaman'a operasyon: 47 gözaltı kararı
Eski Zaman'a operasyon: 47 gözaltı kararı Fetullahçı terör örgütünün medya yapılanmasına ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Terör örgütünün yayın organı Zaman Gazetesi'nin eski yöneticilerine ve yazarlarına operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Zaman yazarları fena kapıştı!
Zaman yazarları fena kapıştı! Zaman yazarı Mümtazer Türköne, pazar günü köşesinde Sabah gazetesinin bir haberini Etyen Mahçupyan'ın yazılarına benzetmişti...
23.04.2014 Televizyon
Zaman gazetesi yazarına hapis cezası!
Zaman gazetesi yazarına hapis cezası! Zaman gazetesi yazarı Prof. Dr. Mümtazer Türköne hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme cezada indirime gitmedi.
29.09.2021 Gündem
Zaman yazarları canlı yayında tartıştı!
Zaman yazarları canlı yayında tartıştı! Zaman gazetesi yazarları Etyen Mahçupyan ve Mümtaz'er Türköne katıldıkları canlı yayın programında gündeme ilişkin görüşlerini bildirdiler.
19.02.2014 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Mümtazer Türköne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mümtazer türköne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.