Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 7 ilde 170 sözleşmeli personel alacak!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 7 ilde 170 sözleşmeli personel alacak! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında çalıştırılmak üzere; 7 ilde, 170 sözleşmeli personel alacak. Yayımlanan ilana göre, inşaat mühendisi, harita mühendisi, makine mühendisi, elektrik – elektronik mühendisi, bilgisayar mühendisi, jeoloji mühendisi, mimar, şehir plancısı, avukat ve uzman kadrolarında personel alımı yapacak. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı sözleşmeli mühendis alıyor! İşte başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı sözleşmeli mühendis alıyor! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 18 Mühendis pozisyonuna sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Adalet Bakanlığı mühendis alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları...
6.09.2021 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü KPSS'den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü KPSS'den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere sözleşmeli mühendis alacak. Başvuru yapacak adayların 2020 KPSS (B) grubu P3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte mühendis alımı başvuru şartları!
17.08.2021 Personel Alımı
ASELSAN mühendis alımı 2021! ASELSAN iş başvurusu nasıl yapılacak? (ASELSAN Konya 800 mühendis istihdam edecek)
ASELSAN mühendis alımı 2021! ASELSAN iş başvurusu nasıl yapılacak? (ASELSAN Konya 800 mühendis istihdam edecek) ASELSAN Konya üretime başladı. Fabrikada 800'ü mühendis 1200'ün üzerinde çalışan istihdam edilecek. TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Altunyaldız, "ASELSAN Konya, çok hızlı şekilde tamamlandı ve geçen yıl devreye alındı. Şu anda farklı projeleriyle üretime ve istihdama başladı. Her geçen gün istihdamı artıyor. İnşallah 800'ü mühendis, 1200'ün üzerinde çalışanı olacak" dedi.
17.08.2021 Personel Alımı