Tecil bozdurduktan sonra ne zaman askere gidilir? 2021 sınıflandırma dönemleri!
Tecil bozdurduktan sonra ne zaman askere gidilir? 2021 sınıflandırma dönemleri! Askerlikte tecilini bozdurmayı düşünen milyonlarca asker adayı 'Tecil bozdurduktan sonra ne zaman askere giderim?' sorusunu araştırıyor. Askerliğini yapmak için tecil hakkını bozduran er adayları, Milli Savunma Bakanlığı'nın sınıflandırma dönemleri ve askeralma tarihlerini araştırıyor. Adaylar askerlik şubesi üzerinden gelecek olan tebliğleri beklerken internette de Milli Savunma Bakanlığı üzerinden duyuruları takip ediyor. Peki, Tecil bozdurduktan sonra ne zaman askere gidilir? 2021 sınıflandırma dönemleri ve askerlik sevk tarihleri...
8.03.2021 Gündem
Askerlik yerleri açıklandı mı 2021? MSB ASAL ile bedelli askerlik durum belgesi sorgulama: Bedelli askerlik şubat celp dönemi için gözler MSB’de!
Askerlik yerleri açıklandı mı 2021? MSB ASAL ile bedelli askerlik durum belgesi sorgulama: Bedelli askerlik şubat celp dönemi için gözler MSB’de! Askerlik hizmeti için bedelli askerliğe başvuranlar Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılacak açıklamayı bekliyor. "Bedelli askerlik kura sonuçları açıklandı mı, askerlik yerleri ne zaman belli olur?" sorularına yanıt arıyor. Asker adayları, celp ve sevk dönemleri ile ilgili temel eğitim yapacakları birlikleri, Milli Savunma Bakanlığı'nın duyurusunun ardından e devlet ekranı üzerinden öğrenebilecek.
21.01.2021 Gündem
MSB sitesi çöktü mü? Asal.mbs.gov.tr neden açılmıyor?
MSB sitesi çöktü mü? Asal.mbs.gov.tr neden açılmıyor? Milli Savunma Bakanlığı 23-25 Kasım tarihlerinde silah altına alınacak yükümlülerin sevk tarihlerinin ertelendiğini duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan duyurunun ardından metnin yayımladığı asal.msb.gov.tr internet adresinde erişim problemi yaşanıyor. Siteye giremeyenler asal.msb.gov.tr adresi çöktü mü? MSB ASAL sitesi neden açılmıyor? Diye soruyor.
20.11.2020 Gündem
MSB açıkladı! Yedek subay ve astsubay alımı yapılacak! Başvurular nasıl yapılır?
MSB açıkladı! Yedek subay ve astsubay alımı yapılacak! Başvurular nasıl yapılır? Milli Savunma Bakanlığı yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı alıyor. Yedek subay ve astsubay alımı ilanı MSB ASAL'da yayınlandı. İlanda "Kasım 2020 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile erbaş/er statüsündeki yükümlülerin askerlik hizmeti tercihi, sınıflandırma ve sevk işlemleriyle ilgili hususlar müteakip maddelerde açıklanmıştır" denildi. Peki, Yedek subay ve astsubay alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte MSB ASAL subay ve astsubay alımı başvuru şartları...
25.08.2020 Personel Alımı