Akaryakıtta indirim olacak mı? Benzinde ve motorinde indirim var mı? Mazota indirim ne zaman? Benzin ve motorin 2022 güncel fiyatları
Akaryakıtta indirim olacak mı? Benzinde ve motorinde indirim var mı? Mazota indirim ne zaman? Benzin ve motorin 2022 güncel fiyatları Benzin ve motorin 2022 güncel fiyatları pek çok araç kullanıcısının gündeminde. Rusya – Ukrayna savaşının başından bu yana petrolün varil fiyatında yaşanan yükseliş ve dolar kuru akaryakıta indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. Pek çok kişi benzin ve motorin fiyatlarında değişiklik olup olmadığını merak ederken yeni bir indirim haberi geldi. Peki, Akaryakıtta indirim olacak mı? Benzinde ve motorinde indirim var mı? Mazota indirim ne zaman? Benzin ve motorin 2022 güncel fiyatları…
23.07.2022 Ekonomi
Mazota indirim var mı? Benzin ve motorin ne kadar? Akaryakıta indirim gelecek mi?
Mazota indirim var mı? Benzin ve motorin ne kadar? Akaryakıta indirim gelecek mi? Akaryakıta indirim var mı? sorusu vatandaşın gündeminde! Rusya Ukrayna savaşının başından bu yana kirelsel petrol fiyatlarındaki değişim akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Akaryakıtta haftalık hatta günlük fiyat değişimleri görmek mümkün. Araç sahipleri çok fazla değişkenlik gösteren benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan indirim ve zam haberlerini yakından takip ediyor. Peki, Mazota indirim var mı? Benzin ve motorin ne kadar? Akaryakıta indirim gelecek mi? İşte güncel akaryakıt fiyatları!
28.06.2022 Ekonomi
Motorine indirim geldi mi, motorin fiyatları düştü mü? İstanbul, Ankara ve İzmir’de motorinin litre fiyatı ne kadar oldu?
Motorine indirim geldi mi, motorin fiyatları düştü mü? İstanbul, Ankara ve İzmir’de motorinin litre fiyatı ne kadar oldu? “Motorinde indirim var mı?” ve “Motorinin litre fiyatı ne kadar oldu?” sorularının yanıtı merak ediliyor. Brent petrol tarafındaki geri çekilmenin etkisiyle 15 Mart itibarıyla motorinin litre fiyatına 2,38 TL indirim yapıldı. Motorin pompa satış fiyatı 20.50 TL olurken, hafta içinde benzin fiyatı tarafında da indirim yapılması bekleniyor.
15.03.2022 Ekonomi