Benzine indirim geldi mi? Motorine indirim var mı? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2022 güncel motorin ve benzin fiyatları!
Benzine indirim geldi mi? Motorine indirim var mı? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2022 güncel motorin ve benzin fiyatları! Motorin ve benzin fiyatlarında indirim ve zam haberleri vatandaşın gündeminde! Dövizdeki değişiklikler, Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarındaki yükseliş akaryakıt fiyatlarına değişikliğe neden olmaya devam ediyor. Araç sahipleri de akaryakıt litre fiyatlarında indirim ve zam haberlerini yakından takip ediyor. Peki, Benzine indirim geldi mi? Motorine indirim var mı? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2022 güncel motorin ve benzin fiyatları!
27.07.2022 Ekonomi
Benzin ve motorine zam! Akaryakıta zam gelecek mi? Benzine zam var mı? Motorine zam geldi mi?
Benzin ve motorine zam! Akaryakıta zam gelecek mi? Benzine zam var mı? Motorine zam geldi mi? Döviz kurlarındaki artış, AB'nin Rusya'ya uygulama kararı aldığı petrol ambargosu ve Çin'de azalan koronavirüs vakaları nedeniyle brent petrol varil fiyatında artış kaydedildi. Petrol fiyatları son 1 haftada 2,5 ayın zirvesini gördü. Bu artışla birlikte petrol ürünlerine de zam bekleniyor. Peki, Bezin ve motorin ne kadar oldu? Akaryakıta zam gelecek mi? Benzine zam var mı? Motorine zam geldi mi? İşte detaylar…
31.05.2022 Ekonomi