Gazete Vatan Logo

Benzine indirim geldi mi? Motorine indirim var mı? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2022 güncel motorin ve benzin fiyatları!

Motorin ve benzin fiyatlarında indirim ve zam haberleri vatandaşın gündeminde! Dövizdeki değişiklikler, Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarındaki yükseliş akaryakıt fiyatlarına değişikliğe neden olmaya devam ediyor. Araç sahipleri de akaryakıt litre fiyatlarında indirim ve zam haberlerini yakından takip ediyor. Peki, Benzine indirim geldi mi? Motorine indirim var mı? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2022 güncel motorin ve benzin fiyatları!

Benzine indirim geldi mi? Motorine indirim var mı? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2022 güncel motorin ve benzin fiyatları!

2022 yılıyla birlikte dövizde yaşanan değişiklikler, Rusya Ukrayna savaşı, brent petrol fiyatlarında süren dalgalanma akaryakıt ürünlerine indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. Motorin, benzin fiyatları da araç sahiplerinin gündeminde. Peki, Benzine indirim geldi mi? Motorine indirim var mı? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? 27 Temmuz 2022 güncel motorin ve benzin fiyatları!

BENZİNE İNDİRİM GELDİ Mİ?

Benzinde yapılan 50 kuruşluk indirim fiyatlara yansıdı. Benzinin litresi ise ortalama 22,25 liradan satılıyor.

MOTORİNDE İNDİRİM VAR MI?

Motorine önceki gün indirim yapılmıştı. Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorin litre fiyatı 24,48 liradan satılıyor.