Mossack Fonseca

Mossack Fonseca

Son dakika Mossack Fonseca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mossack Fonseca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mossack Fonseca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mossack Fonseca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mossack fonseca gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 mossack fonseca haberi bulunmuştur. Tüm mossack fonseca haberleri aşağıda listelenmiştir.
En büyük ikinci sızıntı! "Cennet Belgeleri" yayımlandı
En büyük ikinci sızıntı! "Cennet Belgeleri" yayımlandı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ve ABD Ticaret Bakanı Ross’un da aralarında yer aldığı siyasetçi ve işadamlarının off-shore hesaplarıyla ilgili belgeler "Cennet Belgeleri" adı altında yayımlanmaya başladı. "Panama Belgeleri"nden sonra ikinci en büyük "sızıntı" olarak nitelenen olay, 19 "vergi cenneti"nde son 70 yıldaki finansal işlemleri kapsıyor
5.11.2017 Dünya
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu ABD'de 2016 yılının en çok konuşulan ve tartışılan konu başkanlık seçimi olurken, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın 8 Kasım'da sürpriz bir şekilde seçimi kazanması bu yıla damgasını vurdu.
17.06.2021 Dünya
Şerif iddiaları reddetti
Şerif iddiaları reddetti Panama Belgeleri'nde adı geçen Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, off-shore şirkete sahip olduğu iddialarını reddetti.
17.06.2021 Dünya
AP o yolsuzluk belgelerini inceleyecek!
AP o yolsuzluk belgelerini inceleyecek! Avrupa Parlamentosu (AP), Panama belgelerini inceleme amaçlı komisyon kurulmasını kararlaştırdı...
17.06.2021 Dünya
'Panama Belgeleri' İspanyol Bakanı istifa ettirdi
'Panama Belgeleri' İspanyol Bakanı istifa ettirdi İspanya Sanayi Bakanı Soria 'Panama Belgeleri' gerekçesiyle istifa etti.
15.04.2016 Dünya
Sızıntı kaynağına polis operasyonu
Sızıntı kaynağına polis operasyonu Orta Amerika ülkelerinden Panama’da polis, ‘Panama Belgeleri’ skandalının baş aktörü konumundaki hukuk firması Mossack Fonseca’nın genel merkezine baskın düzenledi...
13.04.2016 Dünya
Panama Belgeleri: Mossack Fonseca'ya polis baskını
Panama Belgeleri: Mossack Fonseca'ya polis baskını Panama Belgeleri sızıntısının merkezindeki hukuki danışmanlık firması Mossack Fonseca'nın genel merkezine polis baskın yaptı.
13.04.2016 Dünya
‘Kardeş payı’ başını yakacak
‘Kardeş payı’ başını yakacak Panama Belgeleri’ne adının karışması üzerine gelir ve vergi bilgilerini açıklayan İngiltere Başbakanı Cameron’ın, babasının mirasını parça parça alması, vergi kaçırdığı iddiasını güçlendirdi
10.04.2016 Dünya
Cameron’ın başını eşi yakacak
Cameron’ın başını eşi yakacak Offshore hesaplar nedeniyle başı dertte olan David Cameron’ın, eşinin moda danışmanına yıllık 75 bin dolar ödemesi tepki topladı
9.04.2016 Dünya
'Panama Belgeleri'nde adı geçen finans şirketine baskın
'Panama Belgeleri'nde adı geçen finans şirketine baskın 11,5 milyon sayfalık Panama Belgeleri'nde, ünlü ve zengin kişilerin Panama merkezli hukuk şirketi Mossack Fonseca aracılığıyla servetlerini sakladıkları ortaya çıktı.
9.04.2016 Dünya
‘Geç kaldın, istifa et’
‘Geç kaldın, istifa et’ İngiltere Başbakanı David Cameron, kamuoyu baskısı karşısında, babasına ait offshore şirkette hisseye sahip olduğunu kabul etti. Ancak İngiliz basını, itirafında geç kalan Cameron’a istifa çağrısını yineledi
8.04.2016 Dünya
Panama skandalı büyüyor! Ona da soruşturma açıldı
Panama skandalı büyüyor! Ona da soruşturma açıldı Arjantin Devlet Başkanı Macri’ye Panama belgelerinde yer alan iki "off-shore" şirketle bağlantısının olduğu iddiasıyla soruşturma açıldı.
7.04.2016 Dünya
Pekin’i de vurdu
Pekin’i de vurdu Panama merkezli ‘Mossack Fonseca’ adlı hukuk şirketine ait 11.5 milyon gizli belgenin kamuoyuna ifşa edilmesiyle patlak veren skandalda her geçen gün yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor.
7.04.2016 Dünya
Cameron'dan şok itiraf! Kabul etti...
Cameron'dan şok itiraf! Kabul etti... İngiltere Başbakanı David Cameron, 2010 yılında ölen babasının vergi cenneti Panama'da Mossack Fonseca'nın müşterileri arasında olan offshore şirketinde, kendisinin ve eşi Samantha'nın hissesi olduğunu kabul etti.
7.04.2016 Dünya
Putin Panama belgelerine dayalı iddiaları reddetti
Putin Panama belgelerine dayalı iddiaları reddetti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Panama belgelerine dayandırılan yolsuzluk iddialarını reddetti ve muhaliflerinin Rusya'nın istikrarını bozmaya çalıştıklarını söyledi.
7.04.2016 Dünya
Ruslar yolsuzluktan Putin'i sorumlu tutuyor
Ruslar yolsuzluktan Putin'i sorumlu tutuyor Ekonomik krizle boğuşan Rus halkına göre ülkenin en büyük sorunlarından biri olan yolsuzlukta Devlet Başkanı Vladimir Putin’in de önemli payı bulunuyor.
7.04.2016 Dünya
‘Öyle kolay kurtulamazsın’
‘Öyle kolay kurtulamazsın’ İngiliz basını, Panama Belgeleri’nde babasının offshore şirketler üzerinden yatırım yaptığı ortaya çıkan Başbakan David Cameron’ı, ailesinin finansal bilgilerini açıklamaya çağırdı
29.09.2021 Gündem
Arjantin Futbol Federasyonundan Messi'ye destek
Arjantin Futbol Federasyonundan Messi'ye destek Arjantin Futbol Federasyonu, Panama belgelerinde vergi kaçırdığı iddia edilen Barcelonalı yıldız futbolcu Lionel Messi'ye destek verdi.
6.04.2016 İspanya
Muhalefet Devlet Başkanı'ndan açıklama istedi
Muhalefet Devlet Başkanı'ndan açıklama istedi Arjantin’de muhalefet, Panama belgelerinde adı geçen Devlet Başkanı Macri’den ayrıntılı açıklama istedi.
6.04.2016 Dünya
Infantino'nun başı Panama belgeleriyle dertte
Infantino'nun başı Panama belgeleriyle dertte Panama belgeleri arasında yer alan bir UEFA Şampiyonlar Ligi yayın hakları anlaşmasında, FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun da imzasının bulunduğu iddia edildi.
5.04.2016 Futbol
İstifa etti ‘korsanlar’ geliyor
İstifa etti ‘korsanlar’ geliyor İzlanda’da halk, mali kriz döneminde haksız kazanç sağladığı ortaya çıkan Başbakan Gunnlaugsson’un istifası için sokaklara döküldü. Başbakan direnemedi, istifa etti. ‘Korsanlar Partisi’nin iktidara gelmesine kesin gözüyle bakılıyor
29.09.2021 Gündem
Obama'dan tarihi itiraf! 'Açıkçası ABD'den de...'
Obama'dan tarihi itiraf! 'Açıkçası ABD'den de...' ABD Başkanı Barack Obama, Panama belgelerine ilişkin, "Son birkaç günde Panama'dan çıkan belgelere ilişkin haberler, vergi kaçırmanın küresel bir sorun olduğunu bize hatırlattı. Bu sadece diğer ülkelere özgü bir sorun değil, açıkçası ABD'de aynı şeylerden çıkar sağlayan kişiler var." dedi.
6.04.2016 Dünya
Panama belgelerinde adı geçen İzlanda Başbakanı istifa etti
Panama belgelerinde adı geçen İzlanda Başbakanı istifa etti Panama belgelerinde adı geçen İzlanda Başbakanı Sigmundur David Gunnlaugsson istifa etti
5.04.2016 Dünya
Muhalefetten hükümete 'vergi cenneti' ülkeler için çağrı
Muhalefetten hükümete 'vergi cenneti' ülkeler için çağrı İngiliz ana muhalefet lideri Corbyn, hükümete İngiltere’nin deniz aşırı topraklarının “vergi cenneti” olmaktan çıkarılması için harekete geçmesi çağrısı yaptı.
5.04.2016 Dünya
Panama belgelerinde Fransız liderin de ismi geçiyor
Panama belgelerinde Fransız liderin de ismi geçiyor Panama belgelerinde yer alan iddialarda Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen'in de ismi geçiyor.
5.04.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mossack Fonseca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mossack fonseca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.