Morgan De Sanctis

Morgan De Sanctis

Son dakika Morgan De Sanctis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Morgan De Sanctis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Morgan De Sanctis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Morgan De Sanctis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan morgan de sanctis gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 morgan de sanctis haberi bulunmuştur. Tüm morgan de sanctis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Morutan'a karşılık 29 maçta 1 gol atan Norveçli'yi teklif ettiler
Morutan'a karşılık 29 maçta 1 gol atan Norveçli'yi teklif ettiler İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Salernitana Galatasaray'ın Rumen orta saha oyuncusu Morutan için Erik Botheim'i teklif etti.
8.06.2023 Galatasaray
Eski dost Franck Ribery Galatasaray'ın kapısını çaldı! Fatih Terim'in prensine 5,5 milyon euro
Eski dost Franck Ribery Galatasaray'ın kapısını çaldı! Fatih Terim'in prensine 5,5 milyon euro Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in transfer listesinin başında yer alan ve 4.2 milyon euro'ya Sarı Kırmızılı forma giydirilen 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Salernitana 5,5 milyon euro'yu gözden çıkardı. Okan Buruk'un gelişiyle Serie B'ye gönderilen oyuncunun 29 maçta 6 gol 7 asistlik performansı Franck Ribery'nin iştahını kabartırken, İtalyan temsilcisinin transfer için haziran ayını beklediği bildirildi.
27.03.2023 Galatasaray
Ozan Tufan'dan bir transfer daha! Galatasaray'ın eski kalecisi devreye girdi
Ozan Tufan'dan bir transfer daha! Galatasaray'ın eski kalecisi devreye girdi Yaz ayı transfer döneminde Ali Koç ile birlikte çalışmalara başlayan ve tecrübeli orta sahayla yollarını ayıran Fenerbahçe o bölgeye Arao takviyesi yapmıştı. Fatih Terim, Sergen Yalçın ve Emre Belözoğlu'nun kefil olduğu milli futbolcunun Hull City'den sonra Salernitana'ya transfer olacağı belirtilirken, görüşmeleri Galatasaray'ın eski kalecisi Morgan De Sanctis'in yürüttüğü bildirildi.
23.11.2022 İngiltere
Eski dosttan transfer ihaneti! Son anda araya girdi Galatasaray'ı mahvetti
Eski dosttan transfer ihaneti! Son anda araya girdi Galatasaray'ı mahvetti Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden ve Abdülkerim Bardakcı ile Kazımcan Karataş'ı kadrosuna katarak mevcut kadrosunu güçlendiren Galatasaray'a İtalya'dan kötü haber geldi. Erden Timur'un canlı yayında 'Sözleşmesini inceliyoruz' dediği yıldız futbolcuyu bir dönem sarı kırmızılı takımda forma giyen Morgan De Sanctis'in bitirdiği öğrenilirken, Cenk Ergün'ün bu gelişmeden sonra farklı arayışlara girdiği belirtildi.
4.07.2022 Galatasaray
De Sanctis trafik kazası geçirdi yoğun bakımda
De Sanctis trafik kazası geçirdi yoğun bakımda Bir dönem Galatasaray'da da kalecilik yapan Morgan De Sanctis trafik kazası geçirdi.
6.01.2021 İtalya
Eski Galatasaraylı De Sanctis, trafik kazası geçirdi! Yoğun bakımda...
Eski Galatasaraylı De Sanctis, trafik kazası geçirdi! Yoğun bakımda... 2008-09 sezonunda Galatasaray forması giyen ve şimdilerde Roma'nın takım menajerliği görevini yürüten Morgan De Sanctis, ağır bir trafik kazası geçirdi. De Sanctis, kaza sonrası yoğun bakıma alındı.
6.01.2021 Galatasaray
Transferde İtalyan işi!
Transferde İtalyan işi! Türk yıldızların son dönemde birer birer Serie A’ya transfer olmasında Mircea Lucescu ve ülkemizde çalışan İtalyan hocalar başrolü oynadı.
29.08.2019 İtalya
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Monaco'da büyük kriz
Monaco'da büyük kriz Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Monaco, kaleci sorunuyla boğuşuyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Monaco Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Monaco Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı saat kaçta hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Fransız devi Monaco ile karşı karşıya gelecek.
24.09.2021 Fenerbahçe
Monaco'nun maç kafilesi belli oldu
Monaco'nun maç kafilesi belli oldu Fransa temsilcisi Monaco'nun UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'ye konuk olacağı ilk maçın kafilesi belli oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Monaco, kalecisi Subasic F.Bahçe maçında yok!
Monaco, kalecisi Subasic F.Bahçe maçında yok! Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımı Monaco, UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında, sakatlığı devam eden Hırvat kalecisi Danijel Subasic'in, Fenerbahçe karşısında oynayamayacağını duyurdu.
25.07.2016 Fenerbahçe
Monaco'nun yıldızları göz kamaştırıyor
Monaco'nun yıldızları göz kamaştırıyor Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Monaco oldu. Sarı-lacivertli ekip, ilk maçı İstanbul'da rövanşı ise deplasmanda oynayacak.
24.09.2021 Fenerbahçe
Galatasaray'ın eski kalecisi Monaco'da
Galatasaray'ın eski kalecisi Monaco'da Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Monaco, İtalya'nın Roma takımının kalesini koruyan eski Galatasaraylı Morgan De Sanctis'i kadrosuna kattı.
13.07.2016 Futbol
Haldun Üstünel açıkladı! 'Bana teklif geldi...'
Haldun Üstünel açıkladı! 'Bana teklif geldi...' Dursun Özbek'in Sportif A.Ş.'de değişime gidileceği ve yeni yöneticilerin alınacağını açıklamasının ardından gözler Haldun Üstünel'e çevridi.
29.04.2016 Galatasaray
Rudi Garcia'nın koltuğu sallanıyor!
Rudi Garcia'nın koltuğu sallanıyor! İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma'nın Fransız teknik direktörü Rudi Garcia'nın geleceği tartışma konusu oldu.
17.12.2015 Futbol
Salih Uçan'a güzel haber
Salih Uçan'a güzel haber İtalya Serie A ekibi Roma, Şampiyonlar Ligi kadrosunu belirledi.
1.09.2015 Futbol
Salih sakatlıklardan dert yandı
Salih sakatlıklardan dert yandı Roma'daki "Il talento Turco" yani "Türk yetenek" Salih Uçan, A'dan Z'ye açıklamalarda bulundu.
2.06.2015 Fenerbahçe
Aferin Salih!
Aferin Salih! Roma'da ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan Salih Uçan'a övgüler yağdı.
23.03.2015 Futbol
De Sanctis'in sözleşmesi uzatıldı
De Sanctis'in sözleşmesi uzatıldı İtalya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Roma, kaleci Morgan De Sanctis'in sözleşmesini bir yıllığına uzattı.
4.12.2014 Futbol
Salih Uçan resmen Romalı
Salih Uçan resmen Romalı Fenerbahçe, Salih Uçan'ı Roma'ya kiralandığını KAP'a bilidirdi.
7.07.2014 Fenerbahçe
'Gökhan İnler İstanbul'a gidecektir'
'Gökhan İnler İstanbul'a gidecektir' Galatasaray'ın eski kalecisi Morgan de Sanctis, Gökhan İnler ve Galatasaray'la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
10.09.2013 Futbol
Eski Aslan Romalı oldu!
Eski Aslan Romalı oldu! Geçmişte Galatasaray'ın da kalesini koruyan Morgan De Sanctis, İtalyan ekibi Roma'ya imza atmak için İtalya'nın başkentine geldi.
25.07.2013 Futbol
Tam 136 tane!
Tam 136 tane! Üç büyükler o kadar çok futbolcuya imza attırdı ki...
10.01.2013 Futbol
Felipe Melo'nun işi zor
Felipe Melo'nun işi zor Bonservisi Juventus'ta olan Melo, G.Saray'da kalmak istiyor. Cimbom ise kiralıklara sıcak bakmıyor
8.05.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Morgan De Sanctis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki morgan de sanctis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.