Miss Universe yarışmasının birincisi tarihe geçti!
Miss Universe yarışmasının birincisi tarihe geçti! Bu yıl 71’incisi düzenlenen Miss Universe yarışmasında kazananlar açıklandı. ABD’nin New Orleans şehrinde düzenlenen yarışmada güzeller boy gösterdi. Dünyayı saran savaş ve krizlerin etkisinde geçen yarışmadaki açıklamalar ve kostümler ilgi çekerken kazanan ABD’li güzel de tarihe geçmiş oldu.
15.01.2023 Magazin
Miss Universe 2021 adayları belli oldu! Türkiye’yi o güzel temsil edecek
Miss Universe 2021 adayları belli oldu! Türkiye’yi o güzel temsil edecek Ülkelerin güzellik yarışmalarında ikinci olan ve Miss Universe'e katılmaya hak kazanan tescilli güzeller 12 Aralık'ta Kainat Güzeli tacını takmak için yarışacak. Ülkemizi temsil edecek Miss Turkey güzeli de belli oldu.
10.12.2021 Güzeller
Güzellik kraliçesi selfie paylaştı, ailesi ülkeyi terk etti!
Güzellik kraliçesi selfie paylaştı, ailesi ülkeyi terk etti! ABD'de düzenlenen Miss Universe'e Irak adına katılan katılan Sarah İdan'ın, İsrail güzeli Adar Gandelsman ile paylaştığı fotoğraf ailesinin Irak'ı terk etmek zorunda kalmasına neden oldu.
18.12.2017 Dünya
Hollanda güzeli kimseyi umursamadı!
Hollanda güzeli kimseyi umursamadı! Miss Universe yarışmasında güzellerin podyumda olduğu sırada Hollanda güzeli Zoey Ivory kimse izlemiyormuş gibi dans etti.Bu eğlenceli görüntüler sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.
18.05.2017 Dünya