Gazete Vatan Logo

Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne?

Miss Turkey 2022 birincisi kim oldu, Miss Turkey 2022 kazananı Nursena Say kimdir? Miss Turkey 2022 finali dün gerçekleşti. 20 yarışmacı podyumda tek tek kendilerini tanıtıp koreografiye uygun gösterilerini yaptıktan sonra jüri üyeleri kazanan ismi belirledi. Türkiye'nin güzellik yarışması Miss Turkey 2022 kazananı Nursena Say oldu, tacını da bir önceki yılın şampiyonu Dilara Korkmaz'dan aldı. Peki, Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne?

Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne?

Türkiye'nin en güzel kızı seçildi. 20 yarışmacını yer aldığı yarışmada Miss Turkey yarışmasının kazananı belli oldu. Nursena Say Türkiye’nin güzeli seçildi. Miss Supranational 8 numara Selin Erberk Gurdikyan olurken Miss Universe ise 5 Numara Aleyna Şirin oldu. Peki, Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu ve kilosu ne?

MİSS TURKEY 2022 BİRİNCİSİ NURSENA SAY KİMDİR?

Miss Turkey 2022 Türkiye güzellik kraliçesi açıklandı. İlk turda 20 yarışmacı arasında oylama yapılırken 10 yarışmacı yarı finale yükseldi. Podyumda kısa bir mülakat yapılmasının ardından kazanan isim Miss Nursena Say oldu.

1998 doğumlu olan İstanbul'da yaşamını sürdüren Nursena Say, Miss Turkey 2022 güzeli seçildi. 24 yaşında olan Nursena Say, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. Gezmeyi ve keşfetmeyi seven Nursena Say 1.80 boyuyla da oldukça dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabında 2.922 takipçisi bulunan Türkiye güzelinin Instagram adresi ise nursenasay’dır.

YARIŞMADA İLK 10'A KALANLAR

15 Zeynep Elif Özal

Haberin Devamı

6 İrem Su Karahramantürk

2 Gizem Koşar

5 Aleyna Şirin

17 Ece Aydemir

8 Selin Erberk Gürdikyan

1 Hande Deniz Ulu

19 Nursena Say

4 Esil Kaya

18 Berfin Ant

MİSS TURKEY JÜRİSİ KİMLER?

2022 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışması jüri üyeleri kim olduğu merak ediliyor. Bu yıl jüri koltuğunda Demet Şener, Prof. Dr. Onur Erol, Pınar Altuğ Atacan, Neslişah Yılmaz, Sultan Tepe ve Gürhan Sayar oturdu.