Mirsad Türkcan

Mirsad Türkcan

Son dakika mirsad türkcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mirsad türkcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mirsad türkcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mirsad Türkcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mirsad türkcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 mirsad türkcan haberi bulunmuştur. Tüm mirsad türkcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer Faruk Yurtseven Milli Takım tarihine geçti
Ömer Faruk Yurtseven Milli Takım tarihine geçti  A Milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, 12 Dev Adam tarihinde bir maçta en fazla ribaund alan oyuncular arasına adını altın harflerle yazdırdı.
5.08.2023 Basketbol
2018'den beri peşindeydi! Okan Buruk'un rüyası gerçek oluyor
2018'den beri peşindeydi! Okan Buruk'un rüyası gerçek oluyor Golcü arayışlarına devam eden ve her ne kadar Mostafa Mohamed'i geri çağırsa da İcardi'nin bonservis problemini göz önünde bulunduran Okan Buruk'un eski öğrencisini Galatasaray'a davet ettiği öğrenildi.. Ç.Rizespor'da birlikte çalıştığı oyuncusunu isteyen başarılı teknik adam görüşmelere başlarken, Sarı Kırmızılı yönetimin Mirsad Türkcan'la temasa geçtiği ifade edildi.
16.05.2023 Galatasaray
Erden Timur Mirsad Türkcan'ın kapısını çaldı G.Saray bomba transferde geri sayıma başladı
Erden Timur Mirsad Türkcan'ın kapısını çaldı G.Saray bomba transferde geri sayıma başladı Yaz ayı transfer döneminde 13 önemli futbolcuya Sarı Kırmızılı formayı giydiren Galatasaray'ın ocak ayı planları yavaş yavaş ortaya çıktı. Devre arasında özellikle yerli oyuncularla kadrosunu güçlendirmek isteyen yönetimin ünlü menajer Mirsad Türkcan'la görüşmelere başladığı belirtilirken, Erden Timur'un milli yıldızı Florya'ya getirmek için kolları sıvadığı bildirildi.
9.10.2022 Galatasaray
Mirsad Türkcan'dan flaş Ozan Tufan açıklaması
Mirsad Türkcan'dan flaş Ozan Tufan açıklaması Süper Lig'e geri döneceği iddia edilen Ozan Tufan için açıklamalarda bulunan Mirsad Türkcan "Ozan şu anda İngiltere’de mutlu ve kariyerine odaklanmış durumda." ifadelerini kullandı.
7.01.2022 İngiltere
Cengiz Ünder adım adım Marsilya'ya!
Cengiz Ünder adım adım Marsilya'ya! Geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekibi Leicester City'de kiralık geçiren Cengiz Ünder'in yeni takımı belli oluyor.
1.07.2021 İngiltere
Emina Jahovic evini Türk Konsolosluğuna kiraya verdi
Emina Jahovic evini Türk Konsolosluğuna kiraya verdi Emina Jahovic’in, Sırbistan Yeni Pazar’daki aile yadigarı evi, Türkiye Cumhuriyeti konsolosluk binası olarak hizmet vermeye başladı. Jahovic, evini geçen yıl binlerce euro'ya restore ettirmişti.
21.04.2021 Magazin
Adem Ljajic’in bileti kesildi
Adem Ljajic’in bileti kesildi Sezon başı Torino'dan 6.5 milyon euro karşılığında transfer edilen Adem Ljajic'in bileti kesildi. Beşiktaşlı idarecilerin, Ljajic’in menaceri Mirsad Türkcan ile görüşüp oyuncusuna devre arasında takım bulmasını istediği bildirildi.
13.11.2019 Beşiktaş
Kolarov'da büyük inatlaşma
Kolarov'da büyük inatlaşma Sırp yıldız, Roma Sportif Direktörü Petrachi’ye bir kez daha ayrılmak istediğini söyledi. Teknik direktör Fonseca ise oyuncuyu bırakmak istemiyor. Fenerbahçe cephesinin sabrı taşıyor...
6.08.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Konoplyanka transferi için dev zirve!
Fenerbahçe'de Konoplyanka transferi için dev zirve! Sırbistan maçında 2 gol atan Konoplyanka tüm şüpheleri silip attı. Konoplyanka, babası ve menajeri Mirsad ile Lüksemburg maçının ardından bir görüşme yapılacak.
9.06.2019 Fenerbahçe
Dzeko gerçeği ortaya çıktı!
Dzeko gerçeği ortaya çıktı! Fenerbahçe'yle görüşmek için İstanbul'a geldiği iddia edilen Edin Dzeko hakkındaki gerçek ortaya çıktı.
27.05.2019 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Halilovic sürprizi!
Beşiktaş'ta Halilovic sürprizi! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Milano'da Alen Halilovic transferi için Milanlı yöneticilerle görüştü.
8.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Ozan Tufan açıklaması!
Beşiktaş'tan Ozan Tufan açıklaması! Beşiktaş, Fenerbahçe'den Ozan Tufan'la transfer görüşmesi yapıldığına dair çıkan haberleri yalanladı.
23.08.2018 Beşiktaş
9 yıllık evliliği 'milliyetçilik' bitirmiş!
9 yıllık evliliği 'milliyetçilik' bitirmiş! Mustafa-Emina Sandal çifti 9 yıllık evliliklerini bitiriyor. İkilinin ayrılmasında Mustafa Sandal'ın Türkçe'den çok Sırpça konuşan çocuklarından dolayı duyduğu rahatsızlık yatıyormuş.
26.03.2018 Magazin
Ozan Tufan için sürpriz isim devrede
Ozan Tufan için sürpriz isim devrede Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın kadro dışı bıraktığı genç oyuncu Ozan Tufan için Mirsad Türkcan devreye girdi.
20.02.2018 Fenerbahçe
Emina Sandal kimdir? Emina Sandal ile Mustafa Sandal boşanacak mı?
Emina Sandal kimdir? Emina Sandal ile Mustafa Sandal boşanacak mı? Emina Sandal kimdir? Emina Sandal ile Mustafa Sandal boşanacak mı? Sorularının yanıtı sıkça araştırılmaya başlandı. Gündeme bomba gibi düşen bu haber sonrası Emina Sandal'ın hayatına ilişkin tüm bilgileri paylaştık.
15.02.2018 Gündem
Sırp yıldızlar buluştu
Sırp yıldızlar buluştu Beşiktaşlı savunma oyuncusu Dusko Tosiç, önceki akşam eşi Jelena Karleusa’yla Tarabya’daki bir balıkçıda yemek yedi
17.12.2017 Magazin
Emina Sandal kimdir?
Emina Sandal kimdir? Emina Sandal kimdir? Sorusunun cevapları gündemde sıklıkla araştırılıyor. Mustafa Sandal ile boşanacakları iddiası Emina Sandal'ın hayatının araştırılmasına neden oldu. İşte Emina Sandal hakkında merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Türkiye’de kariyer hırsım yok
Türkiye’de kariyer hırsım yok Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın ana sponsoru Rexona’nın lansmanında milli basketbolcularla hava atışı yaptı. Sandal, “Türkiye’de hiçbir zaman kariyer yapmak istemedim çünkü aksanım var. Bu benim tercihim” dedi
19.07.2017 Magazin
Anadolu Efes, Furkan Korkmaz'ı uğurladı
Anadolu Efes, Furkan Korkmaz'ı uğurladı Anadolu Efes, altyapısından yetişen milli basketbolcunun gelecek sezon NBA ekiplerinden Philadelphia 76ers'ta oynayacağını açıkladı
1.07.2017 NBA
Efsanelerin favorisi Fenerbahçe
Efsanelerin favorisi Fenerbahçe Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde yer alacak Fenerbahçe'nin eski basketbolcuları İbrahim Kutluay ve Mirsad Türkcan, sarı-lacivertli takımı şampiyonluğa yakın gördüklerini söyledi.
19.05.2017 Fenerbahçe
Naumoski: 'Bugün çıksam rahatça oynarım'
Naumoski: 'Bugün çıksam rahatça oynarım' Anadolu Efes'in 7 numaralı formasını emekli ettiği efsanevi Yıldız Petar Naumoski, Şampiy10'a konuştu.
10.02.2017 Basketbol
Rising Star Türkiye yeni bölümü ile hız kesmeden geliyor!
Rising Star Türkiye yeni bölümü ile hız kesmeden geliyor! TV8 ekranlarında yer alan program Rising Star Türkiye yeni bölüm sinyallerini verdi. Hız kesmeden yayına devam Rising Star Türkiye'de bu hafta da birbirinden farklı sesler yarışmaya devam edecek. İşte Rising Star Türkiye 10. yeni bölüm ile ilgili detaylar...
29.09.2021 Gündem
NBA'de bir Türk daha!
NBA'de bir Türk daha! Draft'a giren tek Türk olan Anadolu Efes'in genç yeteneği Furkan Korkmaz, 1. turda 26. sıradan Philadelphia 76'ers tarafından seçildi.
24.06.2016 NBA
'G.Saray'ı kabul etmedim çünkü...'
'G.Saray'ı kabul etmedim çünkü...' 12 Dev Adam, Fenerbahçe ve Efes Pilsen'in efsane hocası Aydın Örs, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
31.12.2015 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Mirsad Türkcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mirsad türkcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.