Mina Başaran

Mina Başaran

Son dakika Mina Başaran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mina Başaran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mina Başaran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mina Başaran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mina başaran gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 mina başaran haberi bulunmuştur. Tüm mina başaran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den 2.5 yıl sonra flaş karar!
Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den 2.5 yıl sonra flaş karar! 2018’deki düğünlerinden 34 gün önce nişanlısı Mina Başaran’ı uçak kazasında kaybeden Murat Gezer, sonunda kalbini yeni bir aşka açtmıştı. 2,5 yıldır yas tutan Gezer, ünlü koleksiyoner Hakan-Banu Çarmıklı’nın kızları Nazlı Çarmıklı ile evleniyor
20.05.2021 Magazin
İran'da düşen Türk iş jetinin nihai raporu da ortaya çıktı
İran'da düşen Türk iş jetinin nihai raporu da ortaya çıktı İran'da 11 kişinin yaşamını yitirdiği iş jeti kazasının tamamlanan nihai raporu da ortaya çıktı.
2.05.2020 Gündem
Murat Gezer gece turlarına hız verdi
Murat Gezer gece turlarına hız verdi 11 Mart 2018 tarihinde jet kazasında hayatını kaybeden nişanlısı Mina Başaran'ın acısını yaşayan iş insanı Murat Gezer, gece turlarına başladı.
2.11.2019 Magazin
Murat Gezer meleği Mina Başaran'ı unutmadı
Murat Gezer meleği Mina Başaran'ı unutmadı İş insanı Murat Gezer, Mina Başaran’ın anısını sanatla yaşatıyor. Genç adam, aşkıyla anılarından yola çıkıp Fırat Engin’e ‘Bellek Frekansları’ adlı bir tablo yaptırdı
3.04.2019 Magazin
Mina Başaran'ın annesi Beril Başaran: Kızımı yaşatacaklar
Mina Başaran'ın annesi Beril Başaran: Kızımı yaşatacaklar Beril Başaran, uçak kazasında kaybettiği kızı Mina Başaran’ın adını ölümsüzleştiren projeyi hayata geçiriyor. ‘Mina’nın Çocukları’ projesi, 11 Mart 2018’deki kazada hayatını kaybeden 11 başarılı gencin anısına 11 genç kızla, 11 Mart’ta başlayacak.
8.03.2019 Gündem
Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer: Meleğimin emaneti...
Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer: Meleğimin emaneti... Geçen yıl Dubai'de düzenlediği bekarlığa veda partisinden dönerken yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın kardeşi Can Başaran'ın önceki gün doğum günüydü.
13.02.2019 Magazin
2018 yılında internette en çok bunu aradık
2018 yılında internette en çok bunu aradık Dünyada yaygın şekilde kullanılan Google arama motorunda dünya genelinde en çok aranan konunun “Dünya Kupası” olduğu açıklandı.
14.12.2018 Bilim ve Teknoloji
İran'da düşen jetin pilotu Melike Kuvvet'in ağlatan videosu
İran'da düşen jetin pilotu Melike Kuvvet'in ağlatan videosu İran'da 11 Mart tarihinde düşen iş jetinde yaşamını yitiren pilotlardan Melike Kuvvet'in Sezen Aksu'nun 'İki Gözüm' adlı şarkısını seslendirirken görüntüsü ortaya çıktı.
6.12.2018 Yaşam
İran'da düşen Türk iş jetinin son fotoğrafı
İran'da düşen Türk iş jetinin son fotoğrafı İran'da düşen Türk iş jetinin son görüntüsü de ortaya çıktı. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Sharjah Havalimanı'nda park halindeki TC-TRB tescilli Bombardier Challenger 604 tipi iş jetinin son fotoğrafına da İran tarafından yayınlanan kaza ön raporunda yer verildi.
15.11.2018 Gündem
THY pilotları uçağı düşerken görmüş!
THY pilotları uçağı düşerken görmüş! İran’da düşen Türk jetinin bölgeden o sırada geçen THY pilotları tarafından sistemde görüldüğü ve dakikalarca bağlantı kurulmaya çalışıldığı ortaya çıktı
17.10.2018 Gündem
"Onları 6 bin feet altımızda gördük"
"Onları 6 bin feet altımızda gördük" Başaran Holding'e ait İran'da düşen jet, bölgeden o sırada geçen THY uçağı kokpit ekibi tarafından sistemde görüldüğü ve dakikalarca bağlantı kurulmaya çalışıldığı ortaya çıktı.
17.10.2018 Yaşam
İşte İran'da düşen jetin kokpitinde son yaşananlar
İşte İran'da düşen jetin kokpitinde son yaşananlar Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle ilgili hazırlanan ön raporda kokpit ekibinin son konuşmalarına ve kokpitte yaşananlara DHA ulaştı.
12.10.2018 Gündem
'Pilotlar hatalı müdahalede bulundu'
'Pilotlar hatalı müdahalede bulundu' Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle ilgili hazırlanan ön rapora göre uçağın üç hız göstergesinden birinin arızalandığı ve pilotların hatalı müdahalede bulunduğu yer aldı.
9.10.2018 Gündem
Son sözleri babacığım akşama görüşürüz oldu
Son sözleri babacığım akşama görüşürüz oldu İran’da düşen Başaran Holding’e ait uçakta kızı Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından uçağın sahibi Hüseyin Başaran ilk kez konuştu.
27.09.2018 Gündem
İran'da düşen uçağın sahibi Hüseyin Başaran: Pilotaj hatası gibi gözüküyor
İran'da düşen uçağın sahibi Hüseyin Başaran: Pilotaj hatası gibi gözüküyor İran'dan düşen uçağın sahibi iş adamı Hüseyin Başaran kazanın ardından ilk kez konuştu. Kazada kızını kaybeden Başaran, "Tam rapor çıkmadan konuşmak belki ters ama gelen ön bilgilere göre uçağın bir arızası olmadığı pilotajdan kaynaklanan bir düşme olduğu söyleniyor." dedi.
27.09.2018 Gündem
Unutmadı! Mina Başaran'a duygusal mesaj...
Unutmadı! Mina Başaran'a duygusal mesaj... İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü.
5.09.2018 Magazin
Kayıp pilotun babasından acı sözler
Kayıp pilotun babasından acı sözler Bekarlığa veda partisi için arkadaşlarıyla Dubai’ye giden işadamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ve beraberindekileri taşırken düşen özel jetin pilotu Beril Gebeş’in naaşına 5 aydır ulaşılamadı. Kızlarına ulaşılamamasından dolayı da ayrı üzüntü yaşadıklarını dile getiren emekli pilot baba Mehmet Vasıf Gebeş, “İki bayram geçti, haber gelmedi. En azından kızımızın naaşı bulunsun da mezarına gidip toprağını okşayalım" diye konuştu.
23.08.2018 Gündem
İki bayram geçti  bir haber gelmedi
İki bayram geçti bir haber gelmedi Bekarlığa veda partisi için arkadaşlarıyla Dubai’ye giden işadamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ve beraberindekileri taşırken düşen özel jetin pilotu Beril Gebeş’in naaşına 5 aydır ulaşılamadı
22.08.2018 Gündem
6 ay sonra ortaya çıktı
6 ay sonra ortaya çıktı Murat Gezer arkadaşlarının daveti üzerine tekneyle Türkbükü’ne geldi.
7.08.2018 Magazin
Kaza sonrası ilk paylaşım!
Kaza sonrası ilk paylaşım! Türkiye'yi yasa boğan jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaranın nişanlısı Murat Gezer kazadan sonra ilk paylaşımlarını Anneler Günü'nde yaptı
14.05.2018 Magazin
İran'da düşen jetle ilgili yeni gelişme
İran'da düşen jetle ilgili yeni gelişme İran'da düşen Mina Başaran ve arkadaşlarına mezar olan jetle ilgili ön rapor hazırlanıyor.Raporun, bu hafta Türkiye’ye ulaşması bekleniyor.
24.04.2018 Gündem
Kahreden ziyaret: Bugün evlenecekti...
Kahreden ziyaret: Bugün evlenecekti... İran’da düşen jette yaşamını yitiren Mina Başaran, hayatını kaybetmeseydi bugün nişanlısı Murat Gezer ile evlenecekti. Başaran’ın annesi kızının evlilik tarihinde mezarını ziyaret ederek dua etti.
14.04.2018 Magazin
Kenan Doğulu son noktayı koydu!
Kenan Doğulu son noktayı koydu! Kenan Doğulu uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın düğün parasını geri ödedi mi ödemedi mi? Kenan Doğulu'nun menajeri açıkladı
10.04.2018 Magazin
Mina Başaran feci kazada hayatını kaybetmişti! Kenan Doğulu parayı geri ödemedi mi?
Mina Başaran feci kazada hayatını kaybetmişti! Kenan Doğulu parayı geri ödemedi mi? Başaran Holding'e ait Bombardier Challanger 604 tipi özel iş jeti 11 Mart'ta İran'da düştü. Uçakta Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettabat hayatını kaybetti. Uçak düşmese Mina Başaran, 14 Nisan'da Murat Gezer'le Çırağan Sarayı'nda 500 kişinin katılacağı ve Kenan Doğulu'nun sahne alacağı düğünle evlenecekti.
9.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mina Başaran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mina başaran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.