Miltiadis Kastanis

Miltiadis Kastanis

Son dakika Miltiadis Kastanis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Miltiadis Kastanis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Miltiadis Kastanis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Miltiadis Kastanis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan miltiadis kastanis gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 miltiadis kastanis haberi bulunmuştur. Tüm miltiadis kastanis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin’e sadığım
Metin’e sadığım Adriana Lima, Türk yazar Metin Hara’dan ayrıldığı eski sevgilisi Miltiadis Kastanis’e geri döndüğü iddialarına sosyal medya hesabından şu yanıtı verdi.
10.08.2017 Magazin
Adriana Lima'dan açıklama: Eşcinsel...
Adriana Lima'dan açıklama: Eşcinsel... Metin Hara’yla yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü foto-model Adriana Lima, “eski sevgilisine döndü” yönündeki haberlerin Türk medyasında çıkması üzerine Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.
10.08.2017 Magazin
Adriana eski aşkıyla görüşebilir!
Adriana eski aşkıyla görüşebilir! Brezilyalı model Adriana Lima, eski sevgilisi tenisçi Miltiadis Kastanis’i evinde ağırlayınca gözler Türk aşkı Metin Hara’ya çevrildi.
9.08.2017 Magazin
Adriana Lima paylaştı! Metin Hara ne diyecek?
Adriana Lima paylaştı! Metin Hara ne diyecek? Bodrum tatilini bitirip evine dönen Adriana Lima, eski sevgilisi ile buluştu
9.08.2017 Magazin
Adriana Lima durmuyor! Şimdi de...
Adriana Lima durmuyor! Şimdi de... Amerikan futbolunun yıldızı Julian Edelman 8 aylık ilişkisini geçtiğimiz hafta bitiren dünyaca ünlü model Adriana Lima, yeni bir aşka yelken açtı.
15.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Miltiadis Kastanis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki miltiadis kastanis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.