Milos Zeman

Milos Zeman

Son dakika Milos Zeman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milos Zeman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milos Zeman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milos Zeman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milos zeman gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 milos zeman haberi bulunmuştur. Tüm milos zeman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çekya Devlet Başkanı Zeman: Putin bir savaş suçlusudur
Çekya Devlet Başkanı Zeman: Putin bir savaş suçlusudur Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman yaptığı açıklamada, “Putin bir savaş suçlusudur” dedi.
1.05.2022 Dünya
Çekya Devlet Başkanı hastaneye kaldırıldı
Çekya Devlet Başkanı hastaneye kaldırıldı Tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu olan Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman'ın Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından yeniden hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
25.11.2021 Dünya
Çekya Cumhurbaşkanı Zeman hastaneye kaldırıldı
Çekya Cumhurbaşkanı Zeman hastaneye kaldırıldı Çekya Cumhurbaşkanı Milos Zeman hastaneye kaldırıldı.
10.10.2021 Dünya
Dışişleri'nden Çekya'ya tepki: "Yalan ve iftira dolu!"
Dışişleri'nden Çekya'ya tepki: "Yalan ve iftira dolu!" Çekya Cumhurbaşkanı'nın Türkiye hakkındaki sözlerine Dışişleri tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, "Milos Zeman’ın ülkemizi hedef almaya devam eden, yalan ve iftira dolu beyanlarını sürdürdüğü esefle görülmektedir." ifadeleri kullanıldı.
23.03.2019 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Çekya Cumhurbaşkanı'na tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan Çekya Cumhurbaşkanı'na tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Çekya Cumhurbaşkanı Milos Zeman'ın, katıldığı bir panelde, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında yalan ve iftira dolu açıklamalarda bulunduğunu söyleyerek, "Açıklamaları kabul etmiyor ve şiddetle kınıyoruz" dedi.
21.03.2019 Dünya
Çekya'da Adalet Bakanı istifa etti
Çekya'da Adalet Bakanı istifa etti Çekya Adalet Bakanı Tatana Mala, akademik çalışmalarında intihal yaptığı suçlamaları nedeniyle istifa etti.
10.07.2018 Dünya
Çekya'da cumhurbaşkanlığı seçimini Zeman kazandı
Çekya'da cumhurbaşkanlığı seçimini Zeman kazandı Çekya’da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Milos Zeman, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yaklaşık yüzde 52’sini alarak yeniden cumhurbaşkanı oldu.
27.01.2018 Dünya
Çekya Başbakanı Babiş istifa kararı aldı
Çekya Başbakanı Babiş istifa kararı aldı Ulusal meclisten güven oyu alamayan ANO Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Andrej Babiş, görevinden ayrılma kararı verdi
17.01.2018 Dünya
Zeman, seçimlerin birinci turunda önde gidiyor
Zeman, seçimlerin birinci turunda önde gidiyor Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Milos Zeman, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin birinci turunda yüzde 39.80 oranla önde gidiyor.
13.01.2018 Dünya
Merkel’e suikast girişimi
Merkel’e suikast girişimi Almanya Başbakanı Merkel’in Prag ziyareti sırasında konvoyuna araçla dalmaya çalışan bir kişi polis tarafından vurularak yakalandı.
17.06.2021 Dünya
Merkel'den flaş İncirlik açıklaması
Merkel'den flaş İncirlik açıklaması Prag temasları sırasında, Ankara ile Berlin arasındaki İncirlik tartışması hakkında açıklamalarda bulunan Almanya Başbakanı Merkel, “Alman vekiller İncirlik’i ziyaret etmek istiyorsa, edebilmeli...
17.06.2021 Dünya
Çek Cumhuriyeti'nden skandal 'Müslüman' açıklaması
Çek Cumhuriyeti'nden skandal 'Müslüman' açıklaması Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Milos Zeman, Müslüman ülkelerden gelen sığınmacıların ülkesine kabul edilmemesi gerektiğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Çek Cumhuriyeti adını değiştirip ‘Çekya’ yapıyor
Çek Cumhuriyeti adını değiştirip ‘Çekya’ yapıyor Çek Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Lubomir Zaoralek hükümetin, ülkenin resmi adının değiştirilmesi için karar aldığını ve bu konudaki yasa taslağının bu hafta içinde parlamentoya sunulacağını açıkladı. Buna göre ülkenin adı bundan böyle Çekya olacak.
14.04.2016 Dünya
Çek Cumhuriyeti'nin adı değişiyor!
Çek Cumhuriyeti'nin adı değişiyor! Dışişleri bakanı Lubomir Zaoralek hükümetin, ülkenin resmi adının değiştirilmesi için karar aldığını ve bu konudaki yasa taslağının bu hafta içinde parlamentoya sunulacağını açıkladı. Buna göre ülkenin adı bundan böyle Çekya olacak.
14.04.2016 Dünya
İki ülke arasında diplomatik kriz
İki ülke arasında diplomatik kriz Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Milos Zeman'ın, ülkesinin Avro Bölgesi'ne Yunanistan'ın avrodan ayrılması koşuluyla gireceği yönündeki açıklamaları, Atina ile Prag arasında diplomatik krize neden oldu. Atina, Prag Büyükelçisi Panayotis Sarris'i Atina'ya geri çağırdı
23.12.2015 Dünya
Çek lider Zeman: Türkiye AB'ye üye yapılmamalı
Çek lider Zeman: Türkiye AB'ye üye yapılmamalı Çek Cumhuriyeti Devlet Başkanı Miloş Zeman, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne (AB) üye yapılmasına karşı çıktı.
9.12.2015 Dünya
Saray'ın tepesine kırmızı don astılar
Saray'ın tepesine kırmızı don astılar Çek Cumhuriyeti'nde bir sanat grubu, Cumhurbaşkanı Miloş Zeman'ın göçmen karşıtı tutumunu eleştirmek için yaptığı eylemde Zeman'ın ikamet ettiği Prag Sarayı'ndaki bayrağı indirip yerine devasa boyutlarda kırmızı bir don astı.
21.09.2015 Dünya
Saray'daki bayrağı indirip yerine dev kırmızı don astılar
Saray'daki bayrağı indirip yerine dev kırmızı don astılar Çek Cumhuriyeti'nde protestocu bir grup, başkent Prag'da başkanlık sarayının üstünde dalgalanan bayrağı indirerek yerine dev bir kırmızı donu göndere çekti. Cumhurbaşkanı Milos Zeman'ı protesto etmeyi amaçlayan Ztohoven adlı eylemci grup daha önce de başka eylemler düzenlemişti. Eylemde kullanılan kırmızı donun, Milos Zeman'ın Rusya ve Çin'le yakın ilişkisini temsil ettiği belirtildi.
21.09.2015 Dünya
Kapılar kapandı trenler durdu!
Kapılar kapandı trenler durdu! Almanya, Macaristan’a tek bir göçmeni bile göndermemesi için ültimatom verince Budapeşte’de tren seferleri durduruldu...
1.09.2015 Dünya
Çek Cumhurbaşkanı küfürlü konuşunca programı yayından kaldırıldı
Çek Cumhurbaşkanı küfürlü konuşunca programı yayından kaldırıldı Çek Cumhuriyeti'nde Cumhurbaşkanı Milos Zeman’ın devlet radyosundaki programı, küfürlü sözleri nedeniyle yayından kaldırıldı...
29.12.2014 Dünya
Erdoğan aile fotoğrafına katıldı
Erdoğan aile fotoğrafına katıldı NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde liderler aile fotoğrafında bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
C.başkanı'nın kızı seks partisinde!
C.başkanı'nın kızı seks partisinde! Ekim ayında çekildiği düşünülen bir videoyla dertte.
10.10.2013 Dünya
Guardian 5 Avrupalı lideri analiz etti
Guardian 5 Avrupalı lideri analiz etti Guardian’ın Avrupa editörü Ian Traynor bugünkü yazısında, Avrupa’da otokrat liderlerin yükselişte olduğunu ve bunun da Avrupa demokrasisi için bir sınav anlamına geldiğini yazıyor...
29.09.2021 Gündem
Başkan'a ağır suçlama
Başkan'a ağır suçlama Çek Devlet Başkanı'na vatana ihanet suçlaması...
27.02.2013 Dünya
Aziz Yıldırım 18 yıldır başkan
Aziz Yıldırım 18 yıldır başkan Fenerbahçe Kulübü’nde 15 Şubat 1998'de düzenlenen olağan genel kurulda Vefa Küçük'ü 1 oy farkla geçerek göreve gelen Yıldırım, başkanlıktaki 18. yılını bugün tamamlayacak.
15.02.2016 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Milos Zeman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milos zeman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.