İşçi, işveren ve esnafa güzel haber! Yüzde 70 iş garantisi var, katılana günlük 114.51 lira...
İşçi, işveren ve esnafa güzel haber! Yüzde 70 iş garantisi var, katılana günlük 114.51 lira... İş arayan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren gelişme! İşçi, işveren ve esnafa güzel haber. İŞKUR resmen duyurdu, kurallar tamamen değişti. Katılımcılara, günlük 114. 51 TL cep harçlığı ödeniyor, en az yüzde 70 istihdam garantisi var. Personel sayısı da 5 kişiye çıkartıldı. Türkiye İş Kurumu, işletmelerde düzenlenen mesleki eğitim kursları ve işbaşı eğitim programlarında kurallar yeniden düzenlendi. Kurs ve programlara katılanların en az yüzde 50’sini istihdam etme şartı yüzde 70’e yükseltildi. İstihdam süreleri de artırıldı. Meslek öğrenmek isteyenler, kurs veya programlara 2’şer defa katılabilecekler.
13.04.2022 Çalışma Hayatı
LGS puan hesaplama MEB | İllere göre LGS taban puanları – LGS yüzdelik dilim nasıl hesaplanır, LGS taban puanları düşecek mi?
LGS puan hesaplama MEB | İllere göre LGS taban puanları – LGS yüzdelik dilim nasıl hesaplanır, LGS taban puanları düşecek mi? LGS sınavının tamamlanıp, Milli Eğitim Bakanlığının LGS soru kitapçığı ve cevap anahtarını erişime açtığını duyurmasının ardından, LGS puan hesaplama ile LGS yüzdelik dilim ve LGS taban puanları konusunda yapılan araştırmalar arttı. LGS sınav sonuçlarının 16 Temmuz 2020 tarihinde https://www.meb.gov.tr adresinden ilan edilecek olmasına rağmen, alacağı puanı merak eden öğrenciler arama motorlarına yöneldi. Peki, yüzdelik dilim nasıl hesaplanır? LGS taban puanları düşecek mi? İllere göre LGS taban puanları belli mi? İşte MEB LGS puan hesaplama…
24.06.2020 Eğitim
Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı
Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları Milli Eğitim Bakanlığının sitesinden açıklandı. Adaylar sonuçları kimlik numaraları ile öğrenebilecek.
29.09.2021 Gündem