Miley Cyrus

Miley Cyrus

Son dakika miley cyrus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan miley cyrus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını miley cyrus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Miley Cyrus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan miley cyrus gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 miley cyrus haberi bulunmuştur. Tüm miley cyrus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama… Spotify Wrapped, 2023'ün en çok dinlenen sanatçılarını, şarkılarını ve albümlerini yayınladı. Yılın en çok dinlenen sanatçısı "Masal Gibi", "Sevecek Sandım", "Hangi Yüzüne Konuşacağım" gibi şarkılarla tanınan Semicenk oldu. Peki, Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
30.11.2023 Gündem
Sahne kostümüne ödediği ücret belli oldu!
Sahne kostümüne ödediği ücret belli oldu! Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Gülşen, iddialı kıyafetiyle sahnelere dönüş yaptı. Sahne kıyafeti Miley Cyrus'a benzetilen Gülşen’in kostümü için ödediği ücret ortaya çıktı.
24.04.2023 Magazin
Selena Gomez makyajsız poz!
Selena Gomez makyajsız poz! Hailey Bieber ile aralarında soğuk rüzgarlar esen ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Selena Gomez, sosyal medya hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı. Doğal hali ile dikkat çeken Selena Gomez'e, Miley Cyrus kayıtsız kalmadı.
15.03.2023 Magazin
Ünlü şarkıcıyı 14'ten fazla kadınla aldatmış! Eski aşkına şarkı yazan rekorları altüst ediyor
Ünlü şarkıcıyı 14'ten fazla kadınla aldatmış! Eski aşkına şarkı yazan rekorları altüst ediyor Son zamanlarda Shakira’nın kendisini aldatan aşkı Gerard Pique için yazdığı şarkıyı ve ondan bu yolla aldığı intikamı konuşuyor. Şarkısında Gerard Pique’ye, ona tercih ettiği genç kadınla ilgili olarak seslenen Shakira bu yaptığıyla kimi kesimler tarafından eleştirilse de bir anda büyük bir hit haline gelen şarkı ona milyonlar kazandırmaya çoktan başladı bile.
22.01.2023 Magazin
Miley Cyrus’un korku dolu anları! Özel jetine yıldırım çarptı...
Miley Cyrus’un korku dolu anları! Özel jetine yıldırım çarptı... Ünlü pop şarkıcısı Miley Cyrus ve ekibi havada korku dolu anlar yaşadı. Cyrus'un özel jetine Paraguay tarafındaki kötü hava koşulları sebebiyle yıldırım çarptı. Güney Amerika'daki fırtınanın gazabına uğrayan özel jet, acil iniş yapmak durumunda kaldı
24.03.2022 Magazin
Eski eşe veryansın!
Eski eşe veryansın! Bu yıl 10’uncusu düzenlenen iHeartRadio Müzik Festivali’ne özel olarak verdiği pozlarla gündeme gelen Miley Cyrus’ın, önümüzdeki günlerde çıkaracağı yedinci albümünde eski eşi Liam Hemsworth’ü hedef aldığı öğrenildi.
20.09.2020 Magazin
Vegan nedir? Vegan ile vejetaryen arasındaki fark nedir?
Vegan nedir? Vegan ile vejetaryen arasındaki fark nedir? Şarkıcı Miley Cyrus’un "beyninin normal çalışmıyor" diyerek, veganlığı bıraktığını söylemesinin ardından dikkatler yeniden vegan konusuna odaklandı. Vegan ya da Veganlık, beslenme ihtiyacını hayvansal gıdalardan sağlanmaması durumudur. Vejetaryen beslenmenin bir türü olan vegan ya da veganlık nedir? Vegan ile vejetaryen arasındaki farklar nelerdir?
3.09.2020 Gündem
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
Miley Cyrus ve Liam Hemsworth boşandı
Miley Cyrus ve Liam Hemsworth boşandı Sekiz ay evli kaldıktan sonra yaz başında ayrıldıklarını duyuran şarkıcı Miley Cyrus ve oyuncu Liam Hemsworth çiftinin, boşanma davası sonuçlandı.
25.12.2019 Magazin
Miley Cyrus: Eşimi aldatmadım
Miley Cyrus: Eşimi aldatmadım Avustralyalı oyuncu Liam Hemsworth, yedi ay süren evliliğin ardından ‘aralarındaki uzlaşmaz farklılıklar’ gerekçesiyle ABD’li şarkıcı Miley Cyrus’a boşanma davası açtı. Boşanma haberinden önce, İtalya’da birlikte tatil yaptığı Kaitlynn Carter ile öpüşürken görüntülenen 26 yaşındaki şarkıcıdan açıklama geldi.
24.08.2019 Magazin
Cazseverlere Postmodern Jukebox sürprizi
Cazseverlere Postmodern Jukebox sürprizi Scott Bradlee önderliğindeki Postmodern Jukebox, Yapı Kredi 75. Yıl Konserleri kapsamında 1920’lerin estetiğini, zamansız stilini caz ve swing dokunuşlarıyla Ekim ayında Türkiye’ye taşıyacak.
1.07.2019 Kültür Sanat
Ceylan'ı bu sefer de Miley Cyrus'a benzettiler
Ceylan'ı bu sefer de Miley Cyrus'a benzettiler Şarkıcı Ceylan, ABD’li ünlü pop yıldızı Miley Cyrus’a benzetildiği yönündeki yorumlara cevap verdi.
6.05.2019 Magazin
Miley Cyrus çırılçıplak güneşlendi!
Miley Cyrus çırılçıplak güneşlendi! Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, yazı erken açtı.
20.03.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Miley Cyrus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki miley cyrus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.