Mevlüt Tezel

Mevlüt Tezel

Son dakika mevlüt tezel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mevlüt tezel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mevlüt tezel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mevlüt Tezel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mevlüt tezel gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 mevlüt tezel haberi bulunmuştur. Tüm mevlüt tezel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı?
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı? Yönetmen Sadullah Celen’in pıhtı atması nedeniyle hayatını kaybetmesi, avukat Celal Ülgen beynine pıhtı atması sonucu felç geçirmesi,  Milletvekili Sırrı Süreyya Önder pıhtı atması sonrası rahatsızlanmasının ardından sosyal medyada pıhtı atma salgını iddiaları dolaşıma girdi. Vatandaşlar Pıhtı atma salgını nedir, sorusuna yanıt ararken yeni bir salgın mı var mı sorusuna sormaya başladı.
4.01.2024 Sağlık
'Marketler darbe mi yapıyor' Zamlar karşısında vatandaş isyan etti
'Marketler darbe mi yapıyor' Zamlar karşısında vatandaş isyan etti Vatandaş marketlerdeki zamlara isyan etti. Doların düşmesine rağmen market raflarında fiyat değişmedi. Sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getiren vatandaşlar, "Düşünün Türkiye'de operasyon yapmak isteyen mihraklar, ana ihtiyaç maddelerini stoklamak ve fahiş fiyatlarla satmak suretiyle halkı canından bezdirir ise, seçmen üzerinde etki oluşturabilir. Bunu yapmak için organize olmak ve para gücü yeterlidir." ifadelerini kullandı.
18.01.2021 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ ayda ne kadar kazanıyor?
Kıvanç Tatlıtuğ ayda ne kadar kazanıyor? Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya avukatı ile birlikte katıldı. Oyuncunun, aylık kazancı ile ilgili açıklaması dikkat çekti.
20.09.2019 Magazin
"Müslüm'de kavga bitmiyor"
"Müslüm'de kavga bitmiyor" Gişede büyük başarı elde eden 'Müslüm' filminin ortaklarından ICNN Yapım, Mustafa Uslu'nun, üçüncü kişilere kendini tek yapımcı olarak tanıtıp elde ettiği ve geliri uhdesine geçirerek dolandırıcılık yaptığını öne sürdü.
7.05.2019 Magazin
"Ödül doktorun hakkı!"
"Ödül doktorun hakkı!" Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin, estetik operasyon geçirmeden önceki hali ile günlerdir magazin gündeminden düşmüyor.
28.09.2018 Magazin
ATV'den dört yeni dizi müjdesi!
ATV'den dört yeni dizi müjdesi! 2018'e girmeye hazırlandığımız şu günlerde atv'den 4 yeni müjdesi birden geldi...
25.12.2017 Televizyon
Türkiye'nin Oscar aday adayı oldu!
Türkiye'nin Oscar aday adayı oldu! 'Ayla' filminin, tek bir sinema salonunda bile gösterime girmeden, 'En İyi Yabancı Dilde Film' dalında Türkiye'nin Oscar aday adayı olması dikkati çekti.
31.08.2017 Kültür Sanat
Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in konuşmasını bekliyorlar
Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in konuşmasını bekliyorlar Sunucu Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in takipçi sayısı birden arttı. Önceki gün 3 bin olan takipçi sayısı dün 8 bin 908'e ulaştı.
30.08.2017 Magazin
'Onur Saylak'ı zor günler bekliyor'
'Onur Saylak'ı zor günler bekliyor' Kendisi gibi oyuncu olan Tuba Büyüküstün ile evliliği sona eren Onur Saylak için asıl zor sürecin, eski eşinin de rol aldığı 'Daha' filminin tanıtımında başlayacağı belirtildi.
29.06.2017 Magazin
Seda Sayan'ın şoke eden görüntüsü! Yüzüne ne oldu?
Seda Sayan'ın şoke eden görüntüsü! Yüzüne ne oldu? Seda Sayan'ın Instagram'dan paylaştığı fotoğrafı gündem olmaya devam ediyor. Peki Seda Sayan'a ne oldu?
19.05.2017 Magazin
Başka Tarkan geldi!
Başka Tarkan geldi! Tarkan'ı magazin sayfalarında işi dışında görmek pek mümkün değil. Karakter olarak mesafeli biri ancak bu günlerdeki değişimi gözlerden kaçmıyor. Sanki o Tarkan gitti başka Tarkan geldi
17.05.2017 Magazin
Nejat İşler hastaneye kaldırıldı
Nejat İşler hastaneye kaldırıldı Ünlü oyuncu Nejat İşler, eğlendiği mekandan çıkarken merdivenlerden düştü. Arkadaşları, İşler'i hastaneye kaldırdı
10.04.2017 Magazin
Aleyna Tilki'yi yerden yere vurdu!
Aleyna Tilki'yi yerden yere vurdu! Sabah Gazetesi yazarlarından Mevlüt Tezel'den Aleyna Tilki'ye "Gerçek sesi bayağı kötü" suçlaması geldi.Katıldığı bir radyo programında 'Cevapsız Çınlama' şarkısını canlı söyleyen Aleyna Tilki'nin performansını yerden yere vurdu.
21.01.2022 Magazin
'Aleyna Tilki'nin gerçek sesi çok kötü'
'Aleyna Tilki'nin gerçek sesi çok kötü' 'Cevapsız Çınlama' şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan Aleyna Tilki ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.
27.03.2017 Magazin
Oscar'daki yanlış bizde yapılsaydı...
Oscar'daki yanlış bizde yapılsaydı... 89. Oscar ödüllerine yanlış anons skandalı damgasını vurdu. Peki o yanlış bizde yapılsaydı ne olurdu?
28.02.2017 Kültür Sanat
'Recep İvedik 5'i beğenmiyorsan terk et burayı'
'Recep İvedik 5'i beğenmiyorsan terk et burayı' Mevlüt Tezel, 'Recep İvedik 5' ile ilgili çok çarpıcı bir yazı kaleme aldı.
20.02.2017 Kültür Sanat
Sertab Erener herkesi kandırmış!
Sertab Erener herkesi kandırmış! Sertab Erener'in Kadıköy-Beşiktaş vapurunda şarkı söylemesiyle ilgili şoke eden iddia... İşte Sertab Erener ile ilgili yazılanlar...
10.02.2017 Magazin
Selçuk Yöntem 'Kim Milyoner Olmak İster'i bırakıyor mu?
Selçuk Yöntem 'Kim Milyoner Olmak İster'i bırakıyor mu? Kenan Işık'ın rahatsızlanması sonrası görevi devralan Selçuk Yöntem'in Kim Milyoner Olmak İster koltuğunu Murat Yıldırım'a bırakacağı iddia edildi
11.01.2017 Televizyon
Reina'ya damsız girilmiyor ama...
Reina'ya damsız girilmiyor ama... Mevlüt Tezel, Günaydın'daki köşesinde hain Reina saldırısında mekanın ihmalini masaya yatırdı: 'Damsız girilmiyor, ama terörist giriyor' yorumunu yaptı.
3.01.2017 Magazin
'Sonuçlar gerçekten şoke edici'
'Sonuçlar gerçekten şoke edici' 2018 yılında vizyona girmesi beklenen 'The Irishman'in yapımcısı Gaston Pavlovich, 73 yaşındaki Robert De Niro'nun filmde 40 yaş genç gösterileceğini açıkladı.
26.12.2016 Magazin
'Ülkeyi savaşa da sokar...'
'Ülkeyi savaşa da sokar...' Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programında yorumculuk yapan Sinan Engin, Dinamo Kiev-Beşiktaş maçında bir izleyici tarafından trollendi. Eski futbolcunun, Afyon'daki siyah-beyazlı taraftarı, Kiev'de diye göstermesi şaşkınlık yarattı.
7.12.2016 Magazin
Maçlar ve diziler artık o kanalda!
Maçlar ve diziler artık o kanalda! Turkuvaz Grubu’nun yeni televizyon kanalı a2, ölümsüz dizileri izleyiciyle buluşturacak. Peki hangi diziler ve maçlar yayınlanacak?
23.09.2021 Futbol
İlk bölümden sonra şok oldular!
İlk bölümden sonra şok oldular! FOX'un yeni dizisi 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ilk bölümü Total'de 25, AB'de 15. oldu. Mevlüt Tezel, Günaydın'daki köşesinde çöküşün nedenlerini yazdı.
21.11.2016 Magazin
Kösem yine başaramadı!
Kösem yine başaramadı! FOX'un yeni dizisi 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ilk bölümü Total'de 25, AB'de 15. oldu. Mevlüt Tezel, Günaydın'daki köşesinde çöküşün nedenlerini yazdı.
21.11.2016 Televizyon
Yılmaz Erdoğan'dan sürpriz karar
Yılmaz Erdoğan'dan sürpriz karar Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, oyuncu, yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın futbol takımı kurduğunu yazdı...
29.12.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mevlüt Tezel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mevlüt tezel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.