Metin Diyadin

Metin Diyadin

Son dakika Metin Diyadin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Diyadin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Diyadin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Diyadin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin diyadin gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 metin diyadin haberi bulunmuştur. Tüm metin diyadin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankaragücü'nde yeni dönem!
Ankaragücü'nde yeni dönem! Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü, teknik direktör Mustafa Kaplan ile anlaştı.
12.11.2019 Ankaragücü
Metin Diyadin ile yollar ayrıldı! Yerine ise...
Metin Diyadin ile yollar ayrıldı! Yerine ise... MKE Ankaragücü'nde Metin Diyadin dönemi sona erdi
11.11.2019 Futbol
Üçüncü bitiren yine gülemedi
Üçüncü bitiren yine gülemedi Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Hatayspor'u mağlup ederek Süper Lig'e yükselen Gazişehir Gaziantep, bunu başaran 63. takım oldu. Ligde play-off sisteminin yeniden uygulanmaya başlandığı 2005-2006'dan bu yana sadece bir kez normal sezonu üçüncü sırada tamamlayan ekip Süper Lig vizesi alabildi.
31.05.2019 TFF 1.Lig
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim Teknik Direktör Şenol Güneş’in ilk defa A Milli Takım’a davet ettiği Trabzonspor’un genç kalecisi Uğurcan Çakır, “Her seferinde 1 numaralı kaleci olmak için çaba harcarım. Her zaman da 1 numara olmak isterim” dedi.
1.04.2019 Trabzonspor
Giresunspor'da Ümit Özat depremi!
Giresunspor'da Ümit Özat depremi! Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren, “Ümit Özat ile hiçbir maddi beklentisi olmaksızın karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız” dedi.
4.02.2019 TFF 1.Lig
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyor
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyor Gençlerbirliği Kulübünün onursal başkanı ve Türk futbolunun "İlhan Ağabeyi" İlhan Cavcav, vefatının 2. yıl dönümünde anılıyor.
21.01.2019 Futbol
Spor Toto 1.Lig'de ayrılıklar sürüyor! Tam 9 hoca...
Spor Toto 1.Lig'de ayrılıklar sürüyor! Tam 9 hoca... Spor Toto 1. Lig'de 12.haftanın ardından teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 9'a yükseldi.
14.11.2018 TFF 1.Lig
Denizlispor'da teknik direktörlüğe 5 aday!
Denizlispor'da teknik direktörlüğe 5 aday! Spor Toto 1'inci Lig'de Ümraniyespor'a farklı yenilmesine rağmen Play-Off hattından çıkmayan Denizlispor'da yönetimle arasında büyük gerilim yaşanan teknik direktör Osman Özköylü'yle yolların ayrılmasının ardından arayış sürüyor.
9.10.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'da Hüseyin Kalpar dönemi
Giresunspor'da Hüseyin Kalpar dönemi Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Giresunspor'da Metin Diyadin'den boşalan teknik direktörlüğe Hüseyin Kalpar getirdi.
8.10.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'dan Hüseyin Kalpar hamlesi!
Giresunspor'dan Hüseyin Kalpar hamlesi! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Şu ana kadar sadece teknik direktör Hüseyin Kalpar ile görüştüm, Hüseyin hoca ile yarım saat süren bir telefon görüşmesi yaptım." dedi.
3.10.2018 TFF 1.Lig
TFF 1.Lig'de 7 haftada 4 hoca ayrıldı!
TFF 1.Lig'de 7 haftada 4 hoca ayrıldı! Spor Toto 1. Lig'de 7. haftanın ardından teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 4'e çıktı.
3.10.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'da Metin Diyadin ile yollar ayrıldı!
Giresunspor'da Metin Diyadin ile yollar ayrıldı! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, teknik direktör Metin Diyadin ile yollarını ayırdı.
2.10.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'a Diyadin dopingi
Giresunspor'a Diyadin dopingi Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Akın Çorap Giresunspor sahasında Gazişehir Gaziantep'i 4-1 yendi.
2.03.2018 TFF 1.Lig
Yılmaz Vural teklifi açıkladı! Fenerbahçe...
Yılmaz Vural teklifi açıkladı! Fenerbahçe... Yılmaz Vural, TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programına konuk oldu. Deneyimli teknik adam gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
27.02.2018 Fenerbahçe
Akın Çorap Giresunspor'da Metin Diyadin geri döndü
Akın Çorap Giresunspor'da Metin Diyadin geri döndü Akın Çorap Giresunspor'da teknik direktörlük görevine yeniden Metin Diyadin getirildi. Diyadin, 4 Şubat tarihinde alınan kötü sonuçların ardından Akın Çorap Giresunspor'daki görevinden istifa etmişti.
26.02.2018 TFF 1.Lig
Yılmaz Vural bombası! İşte yeni takımı...
Yılmaz Vural bombası! İşte yeni takımı... Akın Çorap Giresunspor'da teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural getirildi.
8.02.2018 TFF 1.Lig
Kurt: "Oyun olarak pek fark göremedik"
Kurt: "Oyun olarak pek fark göremedik" Akın Çorap Giresunspor Teknik Sorumlusu Hakan Kurt, futbolcularının elinden geleni yaptığını ancak elendiklerini söyledi.
Fener yarı finalde! Rakip Beşiktaş...
Fener yarı finalde! Rakip Beşiktaş... Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Akın Çorap Giresunspor'u iki maçta da 2-1'lik skorlarla mağlup ederek adını yarı finale yazdıran Fenerbahçe, Beşiktaş'ın rakibi oldu.
7.02.2018 Fenerbahçe
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor Spor Toto 1. Lig'de 20. hafta maçlarının ardından sezon başından bu yana teknik direktör değişikliği yapan takım sayısı 14'e yükseldi.
7.02.2018 TFF 1.Lig
İşte Yılmaz Vural'ın yeni takımı
İşte Yılmaz Vural'ın yeni takımı Spor Toto 1. Lig takımlarından Giresunspor yollarını ayırdığı Metin Diyadin'in yerine tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural ile anlaşma sağladı
6.02.2018 TFF 1.Lig
Metin Diyadin istifa etti!
Metin Diyadin istifa etti! Giresunspor’un tecrübeli teknik direktörü Metin Diyadin, İstanbul maçı sonrası istifa edeceğini açıkladı.
4.02.2018 TFF 1.Lig
Metin Diyadin: "Asıl hedefimiz lig"
Metin Diyadin: "Asıl hedefimiz lig" Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.
F.Bahçe kapıyı 90+4'te araladı!
F.Bahçe kapıyı 90+4'te araladı! Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda karşılaştığı TFF 1. Lig ekibi Giresunspor'u, son dakika penaltıdan bulduğu golle 2-1 mağlup etti.
31.01.2018 Fenerbahçe
Diyadin: "Başakşehir'i elemek prestij olarak çok anlamlıydı"
Diyadin: "Başakşehir'i elemek prestij olarak çok anlamlıydı" Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında, Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olmasına rağmen ilk maçı 3-1 kazandığı için turu geçen Akın Çorap Giresunspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, "Turu geçmek, çok anlamlı ve güzel oldu." dedi.
17.01.2018 TFF 1.Lig
Safet Susic: "Giresunspor turu hak etti"
Safet Susic: "Giresunspor turu hak etti" Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. turda Akın Çorap Giresunspor'a elenen Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Safet Susic, rakiplerinin turu geçmeyi hak ettiğini söyledi.
13.12.2017 Alanyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Metin Diyadin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin diyadin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.