Meteoroloji’den son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor, tamamen değişiyor
Meteoroloji’den son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor, tamamen değişiyor Son dakika haberi... Meteoroloji uyardı, çok kuvvetli geliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yağış, pus, sis, buzlanma, don ve kuvvetli rüzgâr... İller tek tek açıklandı, sert fırtına nedeniyle çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksama uyarıları geldi. MGM’nin son raporuna göre; yağışların Antalya’da kuvvetli olması, gece itibarıyla ise yer yer pus, sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. İstanbul’da havaların yağmurlu olacağı belirtildi. İşte son tahminlere göre bugün hava durumu...
31.12.2021 Gündem
Meteoroloji'den deprem sonrası uyarı!
Meteoroloji'den deprem sonrası uyarı! Son dakika haberine göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası, vatandaşları bu gece aşırı soğuk ve don riskine karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.
24.01.2020 Gündem
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Hava durumu ile ilgili Meteoroloji tarafından son dakika açıklaması geldi. Yayınlanan raporda hava sıcaklıklarının hissedilir derecede artacağı yurt genelinde ise en az 4 gün yağış görülmeyeceği bildirildi. İstanbul'da ise sıcaklıkların 18 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.
9.03.2019 Gündem