Mesut Hoşcan

Mesut Hoşcan

Son dakika mesut hoşcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesut hoşcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesut hoşcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesut Hoşcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesut hoşcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 mesut hoşcan haberi bulunmuştur. Tüm mesut hoşcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halil Ünal, Büyükerşen'i istifaya davet etti
Halil Ünal, Büyükerşen'i istifaya davet etti Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i istifaya davet etti.
14.08.2018 TFF 1.Lig
Bakan Avcı'dan Eskişehirspor açıklaması!
Bakan Avcı'dan Eskişehirspor açıklaması! Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehirspor'un yarın yapılacak olağanüstü genel kuruluna ilişkin, "Eskişehirspor'a açık, şeffaf, düzgün, denetlenebilir, ön görülebilir ve vizyoner bir yönetim yakışır." dedi.
11.07.2017 TFF 1.Lig
Eskişehirspor kayyuma doğru gidiyor
Eskişehirspor kayyuma doğru gidiyor Eskişehirspor'da bugün yapılan Olağanüstü Seçimli Kongre'de başkanlığa aday çıkamayınca, kongre 13 Temmuz tarihine ertelendi.
6.07.2017 Süper Lig
Es-Es'in yeni başkanı Halil Ünal
Es-Es'in yeni başkanı Halil Ünal Eskişehirspor'un Süper Lig'e veda etmesinin ardından düzenlenen olağanüstü seçimli kongrede başkanlığa Halil Ünal seçildi.
11.06.2016 Futbol
Es-Es'te yönetim ibra edildi
Es-Es'te yönetim ibra edildi Eskişehirspor Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu. Hoşcan başkanlığındaki yönetim kurulu, oy çokluğuyla ibra edildi.
11.06.2016 Futbol
Es-Es'te Hoşcan sürprizi
Es-Es'te Hoşcan sürprizi Spor Toto Süper Lig'den PTT 1'inci Lig'e düşen Eskişehirspor'da Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıkladı.
26.05.2016 Futbol
Hoşcan: Aday olmayacağım
Hoşcan: Aday olmayacağım Yeni sezonda PTT 1.Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor'da başkan Mesut Hoşcan, kulübün ilk oturumu 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulunda aday olmayacağını açıkladı.
26.05.2016 Futbol
Aybaba: "Kazanmak için her şeyi yapacağız"
Aybaba: "Kazanmak için her şeyi yapacağız" Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında, 14 Mayıs Cumartesi günü Medipol Başakşehir'i konuk edeceği maçın hazırlıklarını Eskişehir Atatürk Stadı'nda taraftara açık antrenmanla sürdürdü.
12.05.2016 Futbol
'Futbolun Zirvesi çok önemli'
'Futbolun Zirvesi çok önemli' Eskişehirspor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı 2'nci Başkanı olan Mesut Hoşcan, İstanbul'da dün düzenlenen Futbol Zirvesi sonrası Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
29.01.2016 Futbol
Hoşcan'a 45 gün hak mahrumiteyi
Hoşcan'a 45 gün hak mahrumiteyi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
26.01.2016 Futbol
Trabzon ve Beşiktaş'a uyarı!
Trabzon ve Beşiktaş'a uyarı! PFDK kararları açıklandı
26.01.2016 Beşiktaş
Hoşcan PFDK'ya sevk edildi
Hoşcan PFDK'ya sevk edildi Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
20.01.2016 Futbol
'Bu iş böyle yürümez'
'Bu iş böyle yürümez' Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından sert açıklamalarda bulundu.
18.01.2016 Futbol
Es-Es başkanını seçti
Es-Es başkanını seçti Eskişehirspor Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurulundan Mesut Hoşcan, yeniden başkanlığa seçildi.
9.01.2016 Futbol
Mesut Hoşcan aday oldu
Mesut Hoşcan aday oldu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da, 9 Ocak'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Mesut Hoşcan, yeniden aday olacağını açıkladı.
6.01.2016 Futbol
Hoşcan aday olmayacak
Hoşcan aday olmayacak Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, kulübün 9 Ocak 2016'da gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulunda yeniden aday olmayacağını açıkladı
30.12.2015 Futbol
Hoşcan, sabır ve destek istedi
Hoşcan, sabır ve destek istedi Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, sabır ve destek istedi.
1.12.2015 Futbol
'Sadece 30 saniye sürdü'
'Sadece 30 saniye sürdü' Eskişehirspor'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Samet Aybaba, "30 saniyede anlaştık. Kriz dönemini atlatıp, sonrasında da hedefleri olan bir takım yaratmaya çalışacağız" dedi.
18.11.2015 Futbol
Aybaba Eskişehirspor tesislerinde
Aybaba Eskişehirspor tesislerinde Spor Toto Süper Lig'de 22 Kasım'da deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak Eskişehirspor, hazırlıklarını sürdürüyor.
17.11.2015 Futbol
Eskişehir'de Bayram Bektaş sesleri
Eskişehir'de Bayram Bektaş sesleri Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, İsmail Kartal'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Bayram Bektaş ile görüşüyor.
15.11.2015 Futbol
‘Kan değişikliği gerekiyordu’
‘Kan değişikliği gerekiyordu’ Eskişehirspor ile dün yollarını ayıran teknik direktör İsmail Kartal, kulüpte başarı sağlama yönündeki hedeflerine ulaşamadıklarını söyledi
13.11.2015 Futbol
İsmail Kartal istifa etti
İsmail Kartal istifa etti Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, istifa etti.
12.11.2015 Futbol
Başkandan birlik çağrısı
Başkandan birlik çağrısı Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Eskişehirspor camiasını takımın içinde bulunduğu kötü günlerden kurtulması için birlik olmaya davet etti.
9.11.2015 Futbol
Bülent Uygun Süper Lig'e dönüyor
Bülent Uygun Süper Lig'e dönüyor Tam 7 maçtır yenilerek taraftarını adeta kahreden Eskişehirspor'da işler hayli karışık.
2.11.2015 Futbol
Eskişehir'de olağanüstü toplantı!
Eskişehir'de olağanüstü toplantı! Eskişehirspor'da son aylarda yaşanan sıkıntılı dönem nedeniyle, kulübün ve kentin ileri gelenleri ortak bir toplantı düzenledi.
30.10.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mesut Hoşcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesut hoşcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.