Gazete Vatan Logo
Futbol Başkandan birlik çağrısı

Başkandan birlik çağrısı

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Eskişehirspor camiasını takımın içinde bulunduğu kötü günlerden kurtulması için birlik olmaya davet etti.

Başkandan birlik çağrısı

Hoşcan, kulübün bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içinde, tüm kentin de, taraftarlık bilincinde destek olması için, var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

Şu an takımın sportif başarısına odaklandıklarını aktaran Hoşcan, şunları kaydetti:

"Yerel yönetimi, siyasileri, medyamızı, sivil toplum kuruluşlarını, bu kentte yaşayan ve ekmeğini kazanan herkesi, taraftarımızın başlattığı bu yeniden diriliş mücadelesine destek vermeye çağırıyoruz. Kulüp içi çatışmalardan uzak, kişisel ihtiraslarla bezenmiş oyunların dışında, şu an itibariyle birlikte en iyi yapabileceğimiz şey olan yeni transferlerle takımımızı güçlendirene kadar Eskişehirsporluluk ruhuna uygun bir şekilde, herkesi dik durmaya ve bu kötü günlerin geçmesi için birlik olarak mücadeleye ve şehrimizin armasına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Diz çökmedik ve bu takıma da diz çöktürmeyeceğiz."

Hoşcan, Eskişehirspor taraftarının, Torku Konyaspor deplasmanı için yapacağı organizasyon için gerekli desteği vereceklerini vurguladı.

Haberin Devamı