Meryem Reyting

Meryem Reyting

Son dakika Meryem reyting haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meryem reyting ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meryem reyting haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meryem Reyting

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meryem reyting gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 meryem reyting haberi bulunmuştur. Tüm meryem reyting haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Meryem' zirvenin sahibi oldu!
'Meryem' zirvenin sahibi oldu! 13 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
14.12.2017 Televizyon
'Meryem' zirvedeki yerini korudu!
'Meryem' zirvedeki yerini korudu! 11 Ekim tarihinin izlenme oranları belli oldu.
12.10.2017 Televizyon
'Meryem' zirveyi çok sevdi!
'Meryem' zirveyi çok sevdi! 27 Eylül tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de Kanal D'de ekrana gelen "Meryem" dizisi 1. sıraya oturdu.
28.09.2017 Televizyon
'Meryem' zirveyi sevdi!
'Meryem' zirveyi sevdi! 20 Eylül tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de Kanal D'de ekrana gelen "Meryem" dizisi 1. sıraya oturdu.
21.09.2017 Televizyon
'Meryem'den zirveye ambargo!
'Meryem'den zirveye ambargo! Kanal D ekranında başrollerini Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş’ın paylaştığı 'Meryem' dizisi, dün akşam ekrana gelen bölümü ile tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu.
7.09.2017 Televizyon
Zirvenin sahibi 'Meryem' oldu!
Zirvenin sahibi 'Meryem' oldu! 30 Ağustos tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de Kanal D'de ekrana gelen "Meryem" dizisi 1. sıraya oturdu.
31.08.2017 Televizyon
Zirveye 'Meryem' damgası!
Zirveye 'Meryem' damgası! 23 Ağustos tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de Kanal D'de ekrana gelen "Meryem" dizisi 1. sıraya oturdu.
24.08.2017 Televizyon
Zirvenin yeni sahibi Meryem!
Zirvenin yeni sahibi Meryem! 9 Ağustos tarihinin izlenme oranları belli oldu. Kanal D'de ekrana gelen "Meryem" dizisi tüm kategorilerde zirveye çıktı.
11.08.2017 Televizyon
'Meryem' ilk bölümüyle kaçıncı oldu?
'Meryem' ilk bölümüyle kaçıncı oldu? 'Meryem'in merakla beklenen ilk bölümü dün gece yayınlandı. Peki dizi ratinglerde kaçıncı sırada yer aldı?
3.08.2017 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam sezon finali yapacak!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam sezon finali yapacak! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri heyecanlandırdı. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam sezon finali yaparak ekranlara ara verecek. İşte EDHO'da yaşanacaklar...
12.06.2018 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır ile Meryem boşanmaya mı karar verdi? Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar...
30.05.2018 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97. bölümde Çakırbeyliler intikam peşinde!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97. bölümde Çakırbeyliler intikam peşinde! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarının fenomen haline gelen dizisi 3 bölüm sonra dalya diyecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 97. yeni bölümüyle izleyici ile buluşacak...
3.04.2018 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. yeni bölümde Meryem kararını veriyor!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. yeni bölümde Meryem kararını veriyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Meryem, sağlığı tehlikede olsa da çocuğunu doğurmaya kararlıdır. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da (EDHO) yaşanacaklar...
27.03.2018 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 90. yeni bölümde Hurşit'e ne olacak?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 90. yeni bölümde Hurşit'e ne olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hurşit'in iyileşip iyileşmeyeceği merak konusu oldu. Heyecanın dorukta olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yaşanacaklar...
13.02.2018 Gündem
Şaşırtan rakam! Tam 40 yeni oyuncu...
Şaşırtan rakam! Tam 40 yeni oyuncu... 40’ın üzerinde oyuncu, devam eden dizilere transfer oldu.
12.02.2018 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) bu akşam yayınlanmayacak mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) bu akşam yayınlanmayacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) bu akşam yayınlanmayacak mı? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Salı akşamlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ATV'nin bugünkü yayın akışından neden çıkarıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 90. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? İşte merak edilenler...
6.02.2018 Gündem
Kuvet pozu işi bitirdi!
Kuvet pozu işi bitirdi! Meryem Uzerli’nin küvette, yüzü gözü köpük içindeyken çektiği video başına iş açtı. Menajerlik şirketi ünlü oyuncuyla sözleşmesini iptal etti
16.01.2018 Magazin
Mesut Yar yazdı: 2017’nin sıralı reyting listesi
Mesut Yar yazdı: 2017’nin sıralı reyting listesi Posta yazarı Mesut Yar, ayrıntılı bir reyting incelemesi yayımladı.
4.01.2018 Televizyon
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83. yeni bölümde Meryem Hızır'ı basıyor!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83. yeni bölümde Meryem Hızır'ı basıyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83. yeni bölüm fragmanı oldukça heyecanlandırdı. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Meryem, Hızır'ı başka bir kadınla basıyor. Peki şimdi neler olacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da (EDHO) bu akşam yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Fenerbahçe 'Meryem'e boyun eğdi!
Fenerbahçe 'Meryem'e boyun eğdi! 29 Kasım Perşembe günü reyting oranları belli oldu. Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı açık kanalda olmasına rağmen, Kanal D'de yayınlanan Meryem dizisinin gerisinde kaldı.
30.11.2017 Televizyon
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 80. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Meryem'in ölümle burun buruna gelmesi heyecan yarattı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.09.2021 Gündem
Yeni dizi 'Hayat Sırları' kötü başladı!
Yeni dizi 'Hayat Sırları' kötü başladı! Star Tv'nin yeni dizisi 'Hayat Sırları' dün yayın hayatına çok kötü başladı.
2.11.2017 Televizyon
'Rakibi olacak' denilen diziyi hüsrana uğrattı
'Rakibi olacak' denilen diziyi hüsrana uğrattı Çarşamba günleri reytingde birinciliğe oturan Meryem, Diriliş Ertuğrul'un başlamasıyla zirveyi kaptırdı. Ertuğrul, yeni sezonuna müthiş bir dönüş yaptı.
26.10.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Meryem Reyting ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meryem reyting haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.