Mertcan Çam

Mertcan Çam

Son dakika Mertcan Çam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mertcan Çam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mertcan Çam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mertcan Çam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mertcan çam gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 mertcan çam haberi bulunmuştur. Tüm mertcan çam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş - Tarsus İdman Yurdu: 3-1
Beşiktaş - Tarsus İdman Yurdu: 3-1 Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Beşiktaş sahasında Tarsus İdman Yurdu'nu konuk etti. Beşiktaş sahadan 3-1 galip ayrıldı.
17.12.2020 Futbol
Hekimoğlu Trabzon 0-1 Medipol Başakşehir
Hekimoğlu Trabzon 0-1 Medipol Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası 5. turu ilk maçında Başakşehir, deplasmanda Hekimoğlu Trabzon'u Demba Ba'nın attığı golle 1-0 mağlup etti.
4.12.2019 Başakşehir
Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'ye verilen para cezalarını onadı!
Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'ye verilen para cezalarını onadı! Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'ye verilen para cezalarını onadı!
20.12.2018 Fenerbahçe
Tahkim Kurulu'ndan Beşiktaş'a güzel haber!
Tahkim Kurulu'ndan Beşiktaş'a güzel haber! TFF Tahkim Kurulu, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Beşiktaş'a verilen 110 bin TL'lik para cezasının kaldırıldığını açıkladı.
15.11.2018 Beşiktaş
Mertcan Çam'dan Fikret Orman'a cevap!
Mertcan Çam'dan Fikret Orman'a cevap! Fikret Orman'ın, Mertcan Çam'ın sözleşmesinin fesh edildiğini açıklamasının ardından genç futbolcudan açıklama geldi.
19.07.2018 Beşiktaş
Fikret Orman'dan önemli açıklamalar!
Fikret Orman'dan önemli açıklamalar! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2018-19 sezonundaki hedeflerini açıkladı:
18.07.2018 Beşiktaş
Sözleşme ortaya çıktı! Mehmet Ekici...
Sözleşme ortaya çıktı! Mehmet Ekici... 2016-17 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'nin transfer etmek istese de alamadığı Mehmet Ekici ile ilgili Beşiktaş ve Trabzon'un kapalı kapılar ardında imzaladığı 'çok gizli sözleşme' ortaya çıktı! Olcay Şahan’ı 200 bin Euro’ya Trabzonspor'a veren Beşiktaş, anlaşmaya “Mehmet Ekici, 1 Haziran 2017’den önce Beşiktaş dışında başka bir kulübe giderse Trabzonspor 1.5 milyon Euro ceza öder” maddesi koydurmuş!
13.06.2018 Beşiktaş
Volkan Şen sürprizi! Beşiktaş...
Volkan Şen sürprizi! Beşiktaş... Atiker Konyaspor'un deneyimli futbolcusu Volkan Şen hakkında gündemi sarsacak flaş bir gelişme yaşandı.
11.04.2018 Beşiktaş
Fikret Orman'dan flaş karar
Fikret Orman'dan flaş karar Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman yarın gündeme dair değerlendirme yapacak.
8.03.2018 Beşiktaş
Beşiktaş Trabzonsporlu futbolcuyu transfer etti!
Beşiktaş Trabzonsporlu futbolcuyu transfer etti! Beşiktaş’ın, Trabzonspor’da 4 yılda sadece 3 dakika forma giyen Mertcan Çam’ı transfer etmek için 40 gün önce sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Kartal, 15 ay sonra serbest kalacak olan ve halen 2. Lig ekibi Bandırmaspor’da oynayan 23 yaşındaki futbolcu için 885 bin dolar fesih bedeli ödeyecek. Futbolcunun alacağı ücret ise ayrıca belirlenecek
8.03.2018 Beşiktaş
Emin Yetim'in cezaları onandı!
Emin Yetim'in cezaları onandı! Tahkim Kurulu, Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim'in cezalarını onadı
11.01.2018 Futbol
Şanlıurfaspor Başkanı PFDK'ya sevk edildi
Şanlıurfaspor Başkanı PFDK'ya sevk edildi Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, kulüp binasında darp edilen Trabzonsporlu futbolcu Mertcan Çam'a "saldırıları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca, "hakaret ve tehditlerde" bulunması nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
7.12.2017 TFF 1.Lig
Şanlıurfaspor Başkanı serbest bırakıldı
Şanlıurfaspor Başkanı serbest bırakıldı Futbolcu Mertcan Çam, Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim ve çevresindekilerden dayak yediği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.
7.12.2017 Futbol
Trabzonspor'dan Mertcan Çam açıklaması
Trabzonspor'dan Mertcan Çam açıklaması Trabzonspor Kulübü, Şanlıurfaspor Başkanı ve birkaç kişi tarafından darp edildiği iddia edilen Mertcan Çam ile ilgili bir açıklama yayınladı.
6.12.2017 Trabzonspor
Futbolcu döven başkan gözaltına alındı
Futbolcu döven başkan gözaltına alındı Şanlıurfa Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, futbolcu Mertcan Çam'ı birkaç kişiyle birlikte dövdüğü iddia edilen Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim'i, akşam saatlerinde gözaltına aldı.
6.12.2017 TFF 1.Lig
Darp edilen futbolcu, başkandan şikayetçi oldu
Darp edilen futbolcu, başkandan şikayetçi oldu KİRALIK olarak forma giydiği Şanlıurfaspor'un kulüp binasında darp edilen Trabzonsporlu futbolcu Mertcan Çam, kulüp yöneticileri ve saldırganlar hakkında şikayetçi oldu.
6.12.2017 Futbol
'Mertcan olayı düzmecedir'
'Mertcan olayı düzmecedir' Şanlıurfaspor'da orta saha oyuncusu Mertcan Çam'ın, kulüp tesislerinde dövüldüğü iddiasıyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Emin Yetim, "Biz Mertcan'ı seviyoruz. Bizim bir futbolcuyu darp etme gibi bir olayımız yaşanmadı. Yaşadığımız takdirde Mertcan'ın dışarıyla çıkmasına bile izin verilmez. Öyle bir olay kesinlikle yoktur, tamamen düzmecedir." dedi.
6.12.2017 Futbol
'Gerekirse 1-2 tane kulübün kafasını kopartacaksın'
'Gerekirse 1-2 tane kulübün kafasını kopartacaksın' Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, Şanlıurfaspor'da alacakları yüzünden TFF'ye şikayette bulunan futbolcu Mertcan Çam'ın, kulüp başkanı Emin Yetim ve yakınındaki kişilerce darp edilmesiyle iddialarıyla ilgili sert konuştu...
6.12.2017 TFF 1.Lig
Şanlıurfaspor'da dayak skandalı! Kulüp yalanladı, ağabeyi doğruladı...
Şanlıurfaspor'da dayak skandalı! Kulüp yalanladı, ağabeyi doğruladı... Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim'in futbolcu Mertcan Çam'ı darp ettiği iddia edildi. Konuyla ilgili kulüpten ve futbolcunun ağabeyinden açıklama geldi. Mertcan Çam'ın ağabeyi dayak iddiasını doğrularken, "Darp olayı doğru, elimizde fotoğraflar mevcut. Hukuki işlemler menajer aracılığıyla başlatıldı. Kardeşim şu an Trabzon'a doğru yola çıktı" ifadelerini kullandı.
5.12.2017 Futbol
Ümraniye Urfa engelini de geçti!
Ümraniye Urfa engelini de geçti! Ümraniyespor, Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup ederek ligin ikinci yarısında da çıkışını devam ettiriyor.
22.01.2017 TFF 1.Lig
Şanlıurfa çok rahat
Şanlıurfa çok rahat TFF 1. Lig 16. hafta maçında Şanlıurfaspor, sahasında Manisaspor'u 2-0 mağlup etti.
25.12.2016 TFF 1.Lig
Sivasspor evinde güldü
Sivasspor evinde güldü TFF 1. Lig'in 8. haftasında Sivasspor, sahasında Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup etti.
22.10.2016 TFF 1.Lig
Urfa tek golle kazandı
Urfa tek golle kazandı PTT 1. Lig'in 27. haftasında Şanlıurfaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yendi.
3.04.2016 TFF 1.Lig
Fırtına fazla ASılmadı
Fırtına fazla ASılmadı Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5'inci maçında Trabzonspor 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Keçiörengücü'nü konuk etti.
27.01.2015 Trabzonspor
Milli robot, pandemiyle mücadele eden ülkelere nefes oldu
Milli robot, pandemiyle mücadele eden ülkelere nefes oldu Geliştirdiği robotlar ve yenilikçi teknolojilerle küresel ölçekte adından söz ettiren Türk şirketi DOF Robotics, geliştirdiği ultraviyole dezenfeksiyon robotu RoboCare ile Kovid-19 salgınıyla zorlu bir mücadele içinde bulunan İtalya gibi ülkelere çözüm sunuyor.
11.07.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Mertcan Çam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mertcan çam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.