Meltem Miraloğlu

Meltem Miraloğlu

Son dakika Meltem Miraloğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meltem Miraloğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meltem Miraloğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meltem Miraloğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meltem miraloğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 meltem miraloğlu haberi bulunmuştur. Tüm meltem miraloğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meltem Miraloğlu'dan şaşırtan poz! 84 yaşındaki Patrick Grady ile evliliği çok konuşulmuştu
Meltem Miraloğlu'dan şaşırtan poz! 84 yaşındaki Patrick Grady ile evliliği çok konuşulmuştu Hayat Devam Ediyor adlı dizide ünlenen Meltem Miraloğlu, ABD'ye yerleşmiş ve ardından kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenmişti. Miraloğlu, sosyal medya hesabından eşinin kendisine aldığı tek taş ile poz verdi.
24.08.2023 Magazin
Meltem Miraloğlu hamilelik iddialarına yanıt verdi!
Meltem Miraloğlu hamilelik iddialarına yanıt verdi! ABD'ye yerleşen ve ardından kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile dünyaevine giren Meltem Miraloğlu'nun beşinci tüp bebek tedavisinde başarılı olduğu ve anne olmaya hazırlandığı iddia edilmişti. Çıkan iddiaların ardından Meltem Miraloğlu cephesinden açıklama geldi.
31.01.2023 Magazin
Meltem Miraloğlu soluğu mahkemede aldı! Savcılığa başvurdu...
Meltem Miraloğlu soluğu mahkemede aldı! Savcılığa başvurdu... Meltem Miraloğlu’nun başvurusu üzerine zorlama hapis cezası alan Onur Akay’ın peşini bırakmıyor. Meltem Miraloğlu, şimdi de mağdur olarak geçtiğimiz 14 Şubat’ta İstanbul Anadolu 3. Aile Mahkemesi’ne başvurdu.
1.03.2022 Magazin
Meltem Miraloğlu mahkemeye başvurdu, Onur Akay hapis cezası aldı!
Meltem Miraloğlu mahkemeye başvurdu, Onur Akay hapis cezası aldı! Onur Akay, oyuncu Meltem Miraloğlu’nun başvurusu üzerine zorlama hapis cezası aldı. Cezasını çeken Onur Akay, daha sonra özgürlüğüne kavuştu.
20.02.2022 Magazin
Meltem Miraloğlu'na şok! Eşi tarafından darp edildi...
Meltem Miraloğlu'na şok! Eşi tarafından darp edildi... Meltem Miraloğlu'nun kendisinden 48 yaş büyük eşi Patrick Grady'den hamile kaldığı iddia edilmişti. Miraloğlu, Hollywood'a gitmek istediği için 82 yaşındaki eşi tarafından darp edildi
11.08.2021 Magazin
Meltem Miraloğlu'ndan şaşırtan açıklama!
Meltem Miraloğlu'ndan şaşırtan açıklama! Oyuncu Meltem Miraloğlu, 2018 yılında ABD'ye yerleşmiş, bir süre sonra da burada tanıştığı 80 yaşındaki Patrick ile evlenmişti.
23.06.2021 Magazin
Meltem Miraloğlu'nun yeni işi şaşırttı!
Meltem Miraloğlu'nun yeni işi şaşırttı! ABD’deki olaylı evliliğiyle gündem olan Meltem Miraloğlu ticarete atıldı. Eşinin üzerine şirket kuran oyuncu bambaşka bir sektöre geçti.
1.06.2021 Magazin
Meltem Miraloğlu'dan Onur Akay’a suç duyurusu!
Meltem Miraloğlu'dan Onur Akay’a suç duyurusu! Meltem Miraloğlu, Onur Akay hakkında suç duyurusunda bulundu. Miraloğlu,Akay’a karşı tedbir kararı alınması için İstanbul Aile Mahkemesi’ne de başvurdu.
23.05.2021 Magazin
Meltem Miraloğlu'na ne oldu? Yeni gelişme, kötü haber geldi
Meltem Miraloğlu'na ne oldu? Yeni gelişme, kötü haber geldi Meltem Miraloğlu'na ne oldu? Yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncudan uzun süredir haber alınamıyordu.
19.02.2021 Magazin
Meltem Miraloğlu'ndan dikkat çeken hamle!
Meltem Miraloğlu'ndan dikkat çeken hamle! 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide ‘çocuk gelin’ karakteri ile adını duyuran, kendisinden 48 yaş büyük emekli öğretmen Patrick Grady ile yaptığı evlilikle uzun süre gündemden düşmeyen Meltem Miraloğlu'ndan (33) dikkat çeken bir hamle geldi.
2.04.2020 Magazin
Meltem Miraloğlu açıkladı! Amerikalı eşinden ayrıldı mı?
Meltem Miraloğlu açıkladı! Amerikalı eşinden ayrıldı mı? Oyuncu Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki Amerikalı eşi Patrick ile yaşadığı evden kaçtığı iddiasına cevap verdi.
4.01.2020 Magazin
Meltem Miraloğlu'nun endişeli hali dikkat çekti
Meltem Miraloğlu'nun endişeli hali dikkat çekti 80 yaşındaki Amerikalı eşi Patrick'ten boşanma kararı alan Meltem Miraloğlu'ndan şaşırtan bir paylaşım geldi.
18.11.2019 Magazin
Meltem Miraloğlu'ndan 'boşanma' iddialarına yanıt
Meltem Miraloğlu'ndan 'boşanma' iddialarına yanıt Geçtiğimiz hafta Amerika'ya yerleşen ve 80 yaşındaki Patrick ile evlenen Meltem Miraloğlu'nun, boşanacağı iddia edilmişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları yalanlayan Miraloğlu, eşine sorduğu soru ve tavırlarıyla kafaları karıştırdı.
17.11.2019 Magazin
Meltem Miraloğlu 'dede' sorusuna güldü geçti!
Meltem Miraloğlu 'dede' sorusuna güldü geçti! Oyuncu Meltem Miraloğlu, önce iş teklifi olmadığı için 80 yaşındaki ABD’liyle evlendiğini söyledi. Sonra "Buraya gelmek doğru karardı" dedi.
5.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Meltem Miraloğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meltem miraloğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.