Aykut Enişte filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte filmi konusu ne? Aykut Enişte filmi 2 ne zaman çıkıyor? İşte Aykut Enişte filmi oyuncu kadrosu!
Aykut Enişte filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte filmi konusu ne? Aykut Enişte filmi 2 ne zaman çıkıyor? İşte Aykut Enişte filmi oyuncu kadrosu! Aykut Enişte filmi televiyon ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. 2019 Mayıs ayında vizyona giren bir tür durum komedisi filmi olan Aykut Enişte filminin ilkinin yönetmenliğini Onur Bilgetay yaptı. Yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Cem Gelinoğlu ve Giray Altınok'un yazdığı Aykut Enişte filmi eğlenceli sahneleri ve ince mizahı ile ekranlarda olacak. Öte yandan Aykut Enişte filminin ikincisi de çekildi. Peki, Aykut Enişte filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte filmi konusu ne? Aykut Enişte filmi 2 ne zaman çıkıyor? İşte Aykut Enişte filmi oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
Elimiz Mahkum Fragmanı!
Elimiz Mahkum Fragmanı! Başrollerinde Melis Babadağ, İlker Kızmaz, Ferdi Sancar ve Hakan Salınmış'ın olduğu "Elimiz Mahkum" filmi pazartesi saat 21.45'te Kanal D'de!
10.07.2020 Televizyon