Melike Öcalan

Melike Öcalan

Son dakika Melike Öcalan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Melike Öcalan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Melike Öcalan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melike Öcalan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melike öcalan gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 melike öcalan haberi bulunmuştur. Tüm melike öcalan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Tv’ye ödül yağmuru!
Demirören Tv’ye ödül yağmuru! Quality of Magazine Dergisi’nin düzenlediği “Yılın Quality Ödülleri” önceki akşam sahiplerini buldu.
9.05.2023 Televizyon
Mehmet Ali Erbil çareyi ağzını bantlamakta buldu!
Mehmet Ali Erbil çareyi ağzını bantlamakta buldu! Geçtiğimiz haftalarda bir ödül töreninde Melike Öcalan'a yönelik 'Elimi değdirdiğim meşhur oluyor ama sana değdiremedim' sözleriyle tepki çeken Mehmet Ali Erbil bu kez çareyi ağzını bantlamakta buldu.
25.05.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil sessizliğini bozdu!
Mehmet Ali Erbil sessizliğini bozdu! Geçtiğimiz günlerde bir ödül törenine katılan Mehmet Ali Erbil'in gecenin sunuculuğunu yapan Melike Öcalan'a; "Elimi değdirdiğim meşhur oluyor ama sana değdiremedim" demesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu sözlere sinirlenen Öcalan, sosyal medyadan ateş püskürmüştü. Tepki çeken sözlerin ardından Mehmet Ali Erbil, sessizliğini bozdu.
17.05.2022 Magazin
Melike Öcalan: Bir daha Mehmet Ali Erbil'le yan yana gelmek istemem
Melike Öcalan: Bir daha Mehmet Ali Erbil'le yan yana gelmek istemem Mehmet Ali Erbil, önceki akşam gerçekleşen bir ödül törenine katıldı. Ödül vermek için sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil ve gecesinin sunucusu Melike Öcalan, arasında yaşanan diyalog herkesi şaşırttı. Melike Öcalan konuya dair yaptığı açıklamada "Böyle bir şeyle anılmak can sıkıcı bir şey" yorumunda bulundu. Ünlü sunucu "Bir daha Mehmet Ali Erbil'le yan yana gelmek istemem" diyerek de konuya noktayı koydu.
12.05.2022 Magazin
Melike Öcalan'dan Mehmet Ali Erbil'in sözleriyle ilgili açıklama: Sahnede neye uğradığımı şaşırdım!
Melike Öcalan'dan Mehmet Ali Erbil'in sözleriyle ilgili açıklama: Sahnede neye uğradığımı şaşırdım! Mehmet Ali Erbil, sahnede Melike Öcalan'a söylediği sözlerle herkesi şoke etti. Sunucu Melike Öcalan sahnede duydukları karşısında şoke oldu. Melike Öcalan konuya dair yaptığı açıklamada "Böyle bir şeyle anılmak can sıkıcı bir şey" yorumunda bulundu. Ünlü sunucu "Bir daha Mehmet Ali Erbil'le yan yana gelmek istemem" diyerek de konuya noktayı koydu.
12.05.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in esprisi Melike Öcalan'ı kızdırdı! 'Bir sana değdiremedim elimi'
Mehmet Ali Erbil'in esprisi Melike Öcalan'ı kızdırdı! 'Bir sana değdiremedim elimi' Mehmet Ali Erbil, önceki akşam gerçekleşen bir ödül törenine katıldı. Ödül vermek için sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil ve gecesinin sunucusu Melike Öcalan, arasında yaşanan diyalog herkesi şaşırttı.
11.05.2022 Magazin
Melike Öcalan geri dönüyor!
Melike Öcalan geri dönüyor! Henüz 12 yaşında çocuk defileleri sunarak, "Türkiye'nin en genç sunucusu" olan Melike Öcalan, beş yıl önce ekranlara ara verme kararı almıştı. Bodrum'a yerleşen Öcalan, ürettiği yeni projelerle "Ekranlara dönmeye hazırım" mesajı verdi.
27.09.2021 Magazin
Melike Öcalan ile Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz'ı unutmadı
Melike Öcalan ile Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz'ı unutmadı Melike Öcalan ile Pınar Altuğ eski dostları Vatan Şaşmaz'ı ölüm yıl dönümünde unutmadılar.
27.08.2021 Magazin
Melike Öcalan fit vücuduyla dikkatleri çekti!
Melike Öcalan fit vücuduyla dikkatleri çekti! İstanbul- Bodrum arasında mekik dokuyan başarılı sunucu Melike Öcalan, önceki gün otelin önünden denize girdi. Öcalan, fit görüntüsüyle dikkatleri üzerinde topladı.
5.06.2021 Magazin
Melike Öcalan'dan Vatan Şaşmaz itirafı!
Melike Öcalan'dan Vatan Şaşmaz itirafı! Otel odasında hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz ile bir dönem 'Sabah Şekerleri' programını sunan Melike Öcalan, Bodrum'daki evinden '2. Sayfa' programına katıldı. Melike Öcalan'dan Vatan Şaşmaz itirafı geldi...
6.06.2020 Magazin
Vatan Şaşmaz kimdir? Nerelidir? Vatan Şaşmaz ne zaman öldü?
Vatan Şaşmaz kimdir? Nerelidir? Vatan Şaşmaz ne zaman öldü? 2017 yılında Vatan Şaşmaz'ı sırtından vurarak öldüren ve sonrasında intihar eden eski manken Filiz Aker'in yıllar önce verdiği bir röportajda "Erkeğimi başka biri ile görürsem hiç acımam, orada gebertirim" dediği ortaya çıktı. Bu sözlerin ardından Vatan Şaşmaz pek çok kişi tarafından araştırılıyor. İşte Vatan Şaşmaz hakkında merak edilen bilgiler...
17.01.2020 Gündem
Vatan’ı unutmadılar
Vatan’ı unutmadılar Pınar Altuğ, ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinden arkadaşı Şaşmaz’ı ölüm yıl dönümünde unutmadı.
27.08.2018 Magazin
Sahil güzeli
Sahil güzeli SUNUCU Melike Öcalan (38), bayram tatili için Bodrum’a geldi.
19.08.2018 Magazin
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
Perdeler meme kanseri farkındalığı için açıldı!
Perdeler meme kanseri farkındalığı için açıldı! Kadın kanserleri alanında faaliyet gösteren Pembe İzler Derneği, Türkiye’de bir ilk imza attı. Meme kanserine farkındalığını artırmak için dernek üyesi Ayşe Alagöz tarafından kaleme alınan tiyatro oyunu 'Gülbahar' seyircisiyle buluştu.
23.11.2017 Kültür Sanat
Güle güle Vatansever
Güle güle Vatansever Beşiktaş’taki bir otelde 27 Ağustos gecesi eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Anne Safiye Şaşmaz ve 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı ayakta güçlükle durabildi
29.08.2017 Magazin
Melike Öcalan kimdir?
Melike Öcalan kimdir? Melike Öcalan kimdir? sorusu gündemde araştırılıyor. Vatan Şaşmaz'ın öldürülme olayından sonra yıllar önce birlikte Sabah Şekerleri programını sunan Melike Öcalan da gündeme bomba gibi düştü. Peki Melike Öcalan'ın merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Melike Öcalan: Vatan'ın otel odasında olması...
Melike Öcalan: Vatan'ın otel odasında olması... Vatan Şaşmaz'la uzun yıllar bir arada program sunun Melike Öcalan, önemli açıklamalarda bulundu. İşte Melike Öcalan'ın Vatan Şaşmaz ile ilgili o önemli açıklamaları...
29.08.2017 Magazin
Öldürülen Vatan Şaşmaz'a son veda!
Öldürülen Vatan Şaşmaz'a son veda! Beşiktaş'ta 27 Ağustos Pazar akşamı lüks bir otelin 10'uncu katında Filiz Aker tarafından tabancayla öldürülen Vatan Şaşmaz, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
29.08.2017 Magazin
İşte Vatan Şaşmaz'ın mirası!
İşte Vatan Şaşmaz'ın mirası! Vatan Şaşmaz’ın Beşiktaş’ta bir otelde trajik bir şekilde öldürülmesinin ardından arkadaşı Mesut Yar, Vatan Şaşmaz'a köşesinden veda etti.
29.08.2017 Magazin
Melike Öcalan: Bazı şeyler göründüğü gibi olmayabilir
Melike Öcalan: Bazı şeyler göründüğü gibi olmayabilir Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın 'Sabah Keyfi' programını birlikte sunduğu arkadaşı Melike Öcalan canlı yayında açıklamalarda bulundu. Şaşmaz'ın evci biri olduğunu ve bebek beklediğini dile getiren Öcalan, "Bazı şeyler göründüğü gibi olmayabilir. Sadece Vatan'ı bilirim, işinde gücünde biriydi." dedi.
29.09.2021 Gündem
"Baba olmayı çok istiyorum" diyen Vatan Şaşmaz'ın 'Eşi hamile' iddiası
"Baba olmayı çok istiyorum" diyen Vatan Şaşmaz'ın 'Eşi hamile' iddiası Vatan Şaşmaz'ın otel odasında öldürülmesinden sonra eşinin hamile olduğu iddia edildi. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz bir röportajında artık baba olmayı çok istediğini söylemişti. Arkadaşı Melike Öcalan'da Vatan Şaşmaz'ın eşinin hamile olduğunu söyledi.
28.08.2017 Magazin
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz otel odasında öldürüldü!
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz otel odasında öldürüldü! Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta ünlü bir otel odasının 10. katında öldürüldü. Vatan Şaşmaz'ın eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürüldüğü, Aker'in de daha sonra intihar ettiği iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
Fatih Erkoç zor günleri atlattı!
Fatih Erkoç zor günleri atlattı! Bir süredir lenfoma kanseriyle mücadele eden Fatih Erkoç zor günleri geride bıraktı.
14.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Melike Öcalan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melike öcalan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.