Melek İpek

Melek İpek

Son dakika melek ipek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan melek ipek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını melek ipek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melek İpek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melek ipek gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 melek ipek haberi bulunmuştur. Tüm melek ipek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melek İpek: "YKS'yi kazanana kadar deneyeceğim"
Melek İpek: "YKS'yi kazanana kadar deneyeceğim" Antalya'da kendisine işkence yapan eşi Ramazan İpek'i (36) öldüren ve 108 gün sonra tahliye olan Melek İpek (31), Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi'ne katıldı. Bugünkü sınavının daha kolay ve iyi geçtiğini belirten İpek, “Hedefime ulaşamazsam seneye bir daha deneyeceğim. Kazanana kadar deneyeceğim" dedi.
27.06.2021 Gündem
Üniversite sınavına giren Melek İpek kadınlara böyle seslendi
Üniversite sınavına giren Melek İpek kadınlara böyle seslendi Antalya'da, kendisine işkence yapan eşi Ramazan İpek'i (36) öldüren ve 108 gün tutuklu kaldıktan sonra cezaevinden tahliye edilen Melek İpek (31), Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girdi. Birlikte ders çalıştığı küçük kızı İkra Nur (7) ile sınava gelen İpek, çocuğunun dualarıyla salona girdi. Hedefinin matematik öğretmenliği olduğunu söyleyen İpek, kadınlara, "Okusunlar, ayaklarının üzerinde dursunlar" diye seslendi.
26.06.2021 Gündem
Melek İpek davasında gerekçeli karar açıklandı
Melek İpek davasında gerekçeli karar açıklandı Antalya'da, işkenceci eşi Ramazan İpek'i (36) öldüren Melek İpek'in (31), 108 gün sonra tahliye edilmesine ilişkin kararın gerekçesi açıklandı. Sanığın niyetinin, olayın icra tarzına ve ruh haline göre ciddi bir saldırının defedilmesini amaçladığı, kin ve nefret duygusunu tatmine yönelik olmadığı kaydedilen kararda, "Başlayacağı artık muhakkak olan bir saldırıyı başlamış, keza bitmiş olmasına rağmen tekrarından korkulan bir saldırıyı da henüz sona ermemiş saymak zorunludur. Bir kimsenin muhtemel saldırıya karşı hazırlık yapması ve savunma araçlarını önceden hazırlaması da meşru müdafaa kabul edilmelidir" denildi.
7.06.2021 Gündem
Melek İpek zor günleri geride bıraktı!
Melek İpek zor günleri geride bıraktı! Melek İpek zor günleri geride bıraktı!
1.06.2021 Haber
Türkiye'nin günlerce konuştuğu Melek'in yeni hayatı! Zor günleri geride bıraktı!
Türkiye'nin günlerce konuştuğu Melek'in yeni hayatı! Zor günleri geride bıraktı! Antalya'da kendisine işkence yapan eşi Ramazan İpek'i (36) öldüren ve 108 gün sonra tahliye olan Melek İpek (31), ailesine ait çiftlik evinde zor günlerin etkisinden kurtulmaya çalışıyor. Melek İpek çiftlikte traktör sürüp, işlerini bitirdikten sonra makyaj yapıp, kızları Ceylin Deniz (9) ve İkra Nur (7) ile kent merkezine gidiyor. Melek İpek matematik öğretmeni olmak için üniversite sınavına hazırlanırken her gün kızlarıyla masa etrafında ders çalışıyor.
1.06.2021 Gündem
Melek İpek zor günleri geride bıraktı!
Melek İpek zor günleri geride bıraktı! Melek İpek zor günleri geride bıraktı!
1.06.2021 Haber
Melek İpek kararını verdi! İlk iş olarak bunu yapacak
Melek İpek kararını verdi! İlk iş olarak bunu yapacak Melek İpek, yaptığı açıklamada, "ilk iş olarak soyadımı değiştirip, kızlık soyadım Çelik'i alacağım" dedi.
4.05.2021 Yaşam
Melek İpek, zor günleri unutmak için kızlarıyla tatile çıktı
Melek İpek, zor günleri unutmak için kızlarıyla tatile çıktı Antalya'da işkenceci eşini öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu olan ve 108 günün ardından dün gece tahliye edilen Melek İpek (31), sabaha kadar kızları ve ailesiyle hasret giderdi. Kızlarının tahliye kararına sevinen Çelik ailesi, Melek İpek için kurban kesti. Melek İpek, yaşadığı zor günleri unutmak için kızlarıyla birlikte uzun bir tatile çıktı.
27.04.2021 Gündem
İşkenceci kocasını öldüren Melek İpek tahliye edildi! Gözyaşlarını tutamadı...
İşkenceci kocasını öldüren Melek İpek tahliye edildi! Gözyaşlarını tutamadı... Antalya'da geçen 7 Ocak'ta kendisine işkence yapıp ölümle tehdit ettiği iddiasıyla eşi Ramazan İpek'i (36) av tüfeğiyle öldüren 2 çocuk annesi Melek İpek'in (31), 'meşru savunmada sınırın aşılması mazur görülebilecek bir heyecan, korku ve telaştan ileri gelmiş ise faile ceza verilmez' hükmü gereğince tahliyesine karar verildi. 108 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Melek İpek, kararı duyunca hıçkırıkla ağlarken, mahkeme heyetine "Çok teşekkür ederim" dedi.
26.04.2021 Yaşam
Melek İpek’in küçük kızı her şeyi anlattı! 'Babam annemi kelepçeledi'
Melek İpek’in küçük kızı her şeyi anlattı! 'Babam annemi kelepçeledi' Analya'da kendisine işkence yapıp ölümle tehdit ettiği iddiasıyla eşi Ramazan İpek'i (36) av tüfeğiyle öldüren 2 çocuk annesi Melek İpek'in (31) tutuklu yargılandığı davanın ikinci duruşması, Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı. Melek İpek'in duruşmada ifade veren küçük kızı İ., "Babam annemi içeriye götürüp dövdü. Banyoya götürüp attı. Annem orada yere düşmüş. Annem bayılmış. Sonra annemin yüzüne vurmuş. Annemin pek sesi çıkmıyordu. Duyduğumu ve gördüğümü söylüyorum. Ablam benim kulaklarımı kapattı. Sonra babam annemi kelepçeledi" dedi.
2.04.2021 Yaşam
Melek İpek 112'yi arayarak yardım istemiş: 'Kocamı vurdum, çabuk yetişin'
Melek İpek 112'yi arayarak yardım istemiş: 'Kocamı vurdum, çabuk yetişin' Antalya'da ellerine kelepçe takarak kendisini darbeden eşini silahla öldüren Melek İpek'in, 112 Acil Çağrı Merkezini arayıp "kocamı vurdum, çabuk yetişin" diyerek yardım istediği ses kaydı dava dosyasında yer aldı.
31.03.2021 Gündem
Antalyalı iş insanlarından Melek İpek'e: Tahliye olduğunda işin, aşın hazır
Antalyalı iş insanlarından Melek İpek'e: Tahliye olduğunda işin, aşın hazır Antalya'da kendisine işkence yapıp ölümle tehdit eden 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu bulunan Melek İpek'e (31) Antalyalı iş insanlarından destek geldi. Kendisini cezaevine ziyaret eden avukatının, iş insanlarının ‘Tahliye olduğunda işin aşın hazır' mesajını ilettiği Melek İpek, "İnsanlığınız karşısında saygıyla eğiliyorum. Allah hepinizden razı olsun. İyi ki varsınız" dedi.
25.03.2021 Gündem
Melek İpek davasında flaş gelişme!
Melek İpek davasında flaş gelişme! Melek'in avukatları "Örselenmiş kadın sendromu" raporu için başvurdu. Antalya'da meydana gelen korkunç olayda İpek ifadesinde "Rambo bıçağıyla göğsümden yaraladı. Naylon iple cenin pozisyonunda bağlayıp tecavüz etti" gibi kan donduran ifadeler kullanmıştı. 9 ve 7 yaşlarında 2 kız çocuğu annesi olan Melek İpek'le ilgili kritik bir son dakika gelişmesi yaşandı.
23.02.2021 Gündem
Kendisine işkence yapan eşini öldürmüştü! 'Başka bir kadın daha var'
Kendisine işkence yapan eşini öldürmüştü! 'Başka bir kadın daha var' Antalya'da, işkence görüp, kendisini ölümle tehdit eden 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i (36) öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Melek İpek (31) için adliyeye gelen avukatlar 'tutukluluğa itiraz' dilekçesi verdi. Avukat Merve Özer Er, müvekkillerinin tek mağdur olmadığının ortaya çıktığını ifade ederek, “Maktulün şiddet ve eziyetine maruz kalan başka bir kadın daha olduğu ortaya çıktı. Dosyaya yeni giren belgeler de içimizi acıtmaya devam ediyor maalesef" dedi.
15.01.2021 Gündem
Eşi tarafından çıplak halde saatlerce dövüldü! Vahşetin detayları kan dondurdu
Eşi tarafından çıplak halde saatlerce dövüldü! Vahşetin detayları kan dondurdu Antalya'da, ellerini kelepçeleyip kendisini çıplak halde saatlerce döven eşi Ramazan İpek'i (36) av tüfeği ile vurup öldüren Melek İpek (31), jandarmadaki ifadesinde işkence ve cinayeti detaylarıyla anlattı. Kan donduran cümlelerin yer aldığı ifadede Melek İpek, "Öldürmemesi için yalvardım. Kızlarımın üstüne kapandım. Tüfeğin dipçiği ile kafama vurdu. Gözüm, yüzüm, kolum ve omzumdan yaralandım. Çıplak halde ve ellerim kelepçeliydi. Avda kullandığı naylon iple cenin pozisyonunda olacak şekilde banyoda buldum kendimi. Baygınken ters ilişkiyle anal pozisyonda tecavüz ettiğini hissettim. Rambo bıçağıyla göğsümden yaraladı. Çay kaşığı ve saç tel tokaları ile kelepçeyi açmaya çalıştık ama açamadık" dedi.
9.01.2021 Yaşam
Kelepçe takıp çıplak halde öldüresiye döven kocasını öldürdü
Kelepçe takıp çıplak halde öldüresiye döven kocasını öldürdü Gelen son dakika haberine göre; Antalya'da Melek İpek (31), ellerini kelepçeleyip kendisin çıplak halde saatlerce döven eşi Ramazan İpek'i (36) av tüfeği ile vurarak öldürdü. Jandarmayı arayıp teslim olan Melek İpekin aldığı darbeler sonucu gözlerinde şişlik ve morluk oluştuğu görüldü. Ramazan İpek'in ise olay öncesinde sosyal medya hesabından 'Alkolün müptelası değiliz' diye viski fotoğrafı paylaştığı ortaya çıktı.
8.01.2021 Gündem
Melek İpek'in cezası belli oldu
Melek İpek'in cezası belli oldu Koza İpek Holding davasında sanıklardan Melek İpek’e toplam 12 yıl 8 ay hapis ve 104 bin lira adli para cezası verildi.
9.01.2020 Gündem
Koza İpek Holding davasında istenen cezalar belli oldu!
Koza İpek Holding davasında istenen cezalar belli oldu! FETÖ çatı davasının firari sanığı eski Koza İpek Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek ile annesi Melek İpek'in de aralarında olduğu 20 sanıklı davada esasa ilişkin mütalaa açıklandı. İddia makamı, Cafer Tekin İpek'in 90, Melek İpek'in 20 yıl hapse mahkum edilmesini talep etti. Savcı, kayyum atanan şirketlerdeki sanıklara ait hisselere müsadere yoluyla devlet tarafından el konulmasını istedi.
6.08.2019 Gündem
"Akın İpek ne yaptıysa Gülen'in talimatıyla yaptı"
"Akın İpek ne yaptıysa Gülen'in talimatıyla yaptı" FETÖ çatı davasının firari sanığı eski Koza İpek Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek ile annesi Melek İpek'in de aralarında olduğu 20 sanığın yargılandığı davada tanık olarak dinlenen Çetin Acar, Koza İpek şirketlerinin himmet paralarıyla desteklendiğini ve İpek'in Gülen'in talimatıyla hareket ettiğini söyledi.
6.08.2019 Gündem
Son dakika... FETÖ firarisi Akın İpek görüntülendi!
Son dakika... FETÖ firarisi Akın İpek görüntülendi! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) "çatı davası"nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, Londra’da lüks içinde yaşamayı sürdürüyor.
13.07.2018 Dünya
İngiliz yargıçtan firari Akın İpek'e darbe!
İngiliz yargıçtan firari Akın İpek'e darbe! İngiltere Yüksek Mahkemesi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) "çatı davası"nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'in şirketin varlıklarını kişisel hukuki masrafları için kullanmasına izin vermedi.
2.07.2018 Dünya
Akın İpek'in eşi hakkında yakalama kararı çıktı
Akın İpek'in eşi hakkında yakalama kararı çıktı FETÖ'ye finans sağladığı gerekçesiyle Koza-İpek Holding bünyesindeki 22 şirkete yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Caper Tekin İpek ile annesi Melek İpek'in de aralarında bulunduğu 45 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklardan 3'ü tahliye edildi. Akın ipek'in eşi Nevin İpek hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
Akın İpek hakkında yakalama  kararı çıkarıldı
Akın İpek hakkında yakalama kararı çıkarıldı FETÖ çatı davasının firari sanığı Koza Holdingin yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek ile annesi Melek İpek'in de aralarında bulunduğu 45 sanığın yargılandığı davada 3 kişi tahliye edildi. Savunması alınamayan firari sanık Akın İpek hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verildi
29.09.2021 Gündem
Koza-İpek Holding sanıkları 20 Eylül'de hakim karşısına çıkacak
Koza-İpek Holding sanıkları 20 Eylül'de hakim karşısına çıkacak FETÖ çatı davasının firari sanığı, Koza Holdingin yöneticisi Hamdi Akın İpek ile yakın aile bireylerinin ortağı olduğu Koza-İpek Holding davasının görülmesine, Ankara 24. Ağır Ceza Mahkemesinde 20 Eylül'de başlanacak
29.09.2021 Gündem
29 milyonluk masrafı millete ödetmişler
29 milyonluk masrafı millete ödetmişler Koza-İpek Holding’e ilişkin iddianamenin ek klasörü bir yolsuzluğu daha gözler önüne serdi. Halka açık şirketten İpek ailesinin şahsi kullanımları için 28 milyon 618 bin 860 TL harcandığı tespit edildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Melek İpek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melek ipek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.