Mehmet Ekici

Mehmet Ekici

Son dakika Mehmet Ekici haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Ekici ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Ekici haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ekici

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ekici gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.280 mehmet ekici haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ekici haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hobi olarak yaptığı icat gelir kapısını döndü! İl il gezerek hem öğreniyor hem de para kazanıyor
Hobi olarak yaptığı icat gelir kapısını döndü! İl il gezerek hem öğreniyor hem de para kazanıyor Hobi olarak başladı, artık gelir kapısı haline geldi. İnternetten izlediği videolardan esinlenerek 7 yıl önce yaklaşık 4 ay içerisinde kendi icadını yaptı. Yoğun ilgi görünce şehir şehir gezerek vatandaşlara gezegenleri izletiyor.
29.11.2022 Ekonomi
Pereira haklı çıktı! Yıldız futbolcu 'Mehmet Ekici'ye' benzedi Mesut Özil ayrılık için geri sayıma geçti
Pereira haklı çıktı! Yıldız futbolcu 'Mehmet Ekici'ye' benzedi Mesut Özil ayrılık için geri sayıma geçti Vitor Pereira döneminde Portekizli teknik adamla büyük sorunlar yaşayan ve takım içerisinde dönem dönem kriz çıkaran iki yıldızın son hali taraftarları çileden çıkardı. İşte Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri...
8.02.2022 Fenerbahçe
Mehmet Ekici yine kulüpsüz kaldı
Mehmet Ekici yine kulüpsüz kaldı Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kulüpsüz kalan Mehmet Ekici herhangi bir takımla anlaşamadı.
2.02.2021 Süper Lig
Flaş Mehmet Ekici açıklaması! 1 milyon euro...
Flaş Mehmet Ekici açıklaması! 1 milyon euro... Mehmet Ekici'nin menajeri Ecmel Küçük, tecrübeli futbolcunun aldığı teklifleri açıkladı.
15.01.2021 Süper Lig
Mehmet Ekici sürprizi! Süper Lig'e geri dönüyor
Mehmet Ekici sürprizi! Süper Lig'e geri dönüyor Fenerbahçe'de ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşamayan Mehmet Ekici, Yeni Malatyaspor ile masaya oturdu.
8.01.2021 Yeni Malatya Spor
Deniz Baykal'a kurulan kaset kumpasıyla ilgili flaş detaylar!
Deniz Baykal'a kurulan kaset kumpasıyla ilgili flaş detaylar! Deniz Baykal ile bazı MHP’lilere kaset kumpası davasında savcılık mütalaasını mahkemeye sunarken FETÖ’nün ‘dinleme ve gizli kameralı’ tuzağı tüm detaylarıyla anlatıldı. Hedefteki kişilerin kilitleri fotoğraflanıp ya İstihbarat’ta görevli polislere ya da çilingirlere açtırılıyordu. Baykal’ın evine de önce dinleme için ‘böcek’ yerleştirildi, sonra gizli kamera sistemi kuruldu. 30 Nisan 2010’da istenilen görüntüler elde edildikten sonra aynı gün kamera söküldü.
7.01.2021 Gündem
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mehmet Ekici, Almanya yolcusu!
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mehmet Ekici, Almanya yolcusu! Almanya'da 3. lige kadar yükselen Türkgücü München'in, Mehmet Ekici'yi kadrosuna katmak istediği belirtildi.
26.11.2020 Futbol
Mehmet Ekici bin pişman oldu! 'Keşke...'
Mehmet Ekici bin pişman oldu! 'Keşke...' Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Galatasaray'ı bekleyen Mehmet Ekici kendisine gelen teklifleri reddettiği için çok pişman.
24.10.2020 Fenerbahçe
Neden F.Bahçe'den ayrıldığı ortaya çıktı
Neden F.Bahçe'den ayrıldığı ortaya çıktı Fenerbahçe'den ayrılacak Başakşehir'e transfer olan Hasan Ali Kaldırım'ın maaş problemi yaşadığı öğrenildi.
9.10.2020 Fenerbahçe
Mehmet Ekici'nin yeni adresi Rusya
Mehmet Ekici'nin yeni adresi Rusya Fenerbahçe'den ayrılan Mehmet Ekici Rusya'ya gidiyor
8.10.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den ayrılan Mehmet Ekici, Galatasaray'dan haber bekliyor
Fenerbahçe'den ayrılan Mehmet Ekici, Galatasaray'dan haber bekliyor Fenerbahçe'den ayrılan Mehmet Ekici, Galatasaray'dan haber bekliyor. Ankaragücü ile de görüşen Ekici, Younes Belhanda, Galatasaray'dan ayrılırsa Sarı-Kırmızılıların yolunu tutacak.
22.09.2020 Futbol
Eski Beşiktaşlı Manuel Fernandes için Denizlispor devrede! İşte transfer teklifi
Eski Beşiktaşlı Manuel Fernandes için Denizlispor devrede! İşte transfer teklifi Süper Lig takımlarından Denizlispor, Mehmet Ekici transferi için nabız yoklarken farklı hedeflere de yöneliyor... Adı Trabzonspor’la da anılan Manuel Fernandes ile pazarlık masasına oturdu. Yeşil-Beyazlılar, 34 yaşındaki Portekizli orta sahaya yaptığı teklifin detayları da ortaya çıktı.
16.09.2020 Denizlispor
Miha Zajc tranfseri bitti! Anlaşma tamam...
Miha Zajc tranfseri bitti! Anlaşma tamam... Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı devam ediyor! Daha önce Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Tolgay Arslan ve Mehmet Ekici'den sonra Miha Zajc ile de yollar ayrılıyor.
10.09.2020 Fenerbahçe
Tolgay Arslan ile yollar ayrılıyor
Tolgay Arslan ile yollar ayrılıyor Yeni Yeni sezon öncesi kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Tolgay Arslan'ın Fenerbahçe'den ayrılması an meseli.
24.08.2020 Fenerbahçe
Galatasaray'da orta sahaya iki yerli aday! Mehmet Ekici ve Aytaç Kara....
Galatasaray'da orta sahaya iki yerli aday! Mehmet Ekici ve Aytaç Kara.... Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gözler orta saha takviyesine çevrildi. Teknik direktör Fatih Terim'in 8 numara mevkisi için yerli isimlere yöneldiği ve Mehmet Ekici ile Aytaç Kara'nın listeye eklendiği öğrenildi.
17.08.2020 Galatasaray
Fenerbahçe’de Mehmet Ekici ile yollar ayrılıyor, işte yeni adresi...
Fenerbahçe’de Mehmet Ekici ile yollar ayrılıyor, işte yeni adresi... Fenerbahçe’de 3 yılda 7.5 milyon Euro kazanan ve sözleşmesi sona eren Mehmet Ekici’nin, Süper Lig takımlarından gelen teklifleri kabul etmediği ve doğduğu yer Almanya’da kulüp aradığı öğrenildi. Ekici’ye tek teklifin ise Hannover 96’dan geldiği bildirildi.
9.08.2020 Fenerbahçe
Galatasaray'dan sürpriz Mehmet Ekici hamlesi! İmzalar her an atılabilir
Galatasaray'dan sürpriz Mehmet Ekici hamlesi! İmzalar her an atılabilir Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Fenerbahçe'de istediği performansı bir türlü gösteremeyen Mehmet Ekici, Galatasaray'a önerildi. Cimbom'un maaş teklfini kabul etmesi durumunda Ekici, sarı-kırmızılı formayı giyecek.
8.08.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ekici ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ekici haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.