Mehmet Cengiz

Mehmet Cengiz

Son dakika Mehmet Cengiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Cengiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Cengiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Cengiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet cengiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.245 mehmet cengiz haberi bulunmuştur. Tüm mehmet cengiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arkadaş ricası üzerine gece kulübüne kurşun yağdırdı! 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralamakla suçlanan sanık beraatini istedi
Arkadaş ricası üzerine gece kulübüne kurşun yağdırdı! 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralamakla suçlanan sanık beraatini istedi Bursa'da arkadaş ricası üzerine gece kulübüne tabanca ile ateş edip, eski polis Murat Kayalı'nın (50) ölümüne, 2 kişinin de yaralanmasına neden olan Şükrü Karakaya (26) için müebbet ile 30 yıla kadar hapis cezası istendi. Savcının mütalaasına itiraz eden tutuklu sanık Karakaya, "Havaya rastgele ateş ettim. Yakalanınca 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladığımı öğrendim. Beraatimi istiyorum" dedi.
14.02.2024 Gündem
Bakırköy'de kiracısını darbettiği öne sürülen ev sahibine 24 yıla kadar hapis istemi
Bakırköy'de kiracısını darbettiği öne sürülen ev sahibine 24 yıla kadar hapis istemi İstanbul Bakırköy'de kira zammını kabul etmeyen kiracısı Guldzhakhan Krıtckaıa'ya ve misafirine küfrederek çatalla saldırdığı öne sürülen ev sahibi Mehmet Cengiz Bilik'in 24 yıla kadar hapsi istendi. Bilik savunmasında, "Buzdolabında çok sayıda eşya vardı, fazlalıkları yere attım. Misafir olan Nadir Övünç kırılmış camların üzerine bilerek bastı" dedi. 
12.04.2023 Yaşam
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
O yavru 6 ay sonra gözlerini açtı
O yavru 6 ay sonra gözlerini açtı  Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde kayalıklardan düşerek görme yetisini kaybeden yavru ayı Turkuaz’ın gözleri Bursa’da açıldı.
20.03.2022 Yaşam
Tramvay hattında trafik kazası! Seferler normale döndü!
Tramvay hattında trafik kazası! Seferler normale döndü! Güngören'de tramvay yolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, hafif ticari araç tramvay yoluna girdi. Tramvay seferleri bir süre dururken, araçların kaldırılmasıyla seferler normale döndü. 
26.12.2021 Yaşam
Feci kaza! Otomobil hurdaya döndü: Ölü ve yaralılar var
Feci kaza! Otomobil hurdaya döndü: Ölü ve yaralılar var Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, hafif ticari araçla otomobil çarpıştı. Otomobilin hurdaya döndüğü feci kazada sürücü Abdullah Cengiz (47) öldü, 4 kişi de yaralandı.
19.11.2021 Gündem
Bakan Soylu 'ilk kez şahit oldum' dedi ve açıkladı: Bunlardan korkulur           '
Bakan Soylu 'ilk kez şahit oldum' dedi ve açıkladı: Bunlardan korkulur ' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Deniz Feneri 25. Hizmet Yılı Özel Programı'nda yaptığı konuşmada Diyarbakır'daki Hafıza odası sergisiyle ilgili, "Terörün sanatı kullandığına ilk kez şahit oldum. Bunlardan korkulur" diye konuştu.
23.10.2021 Siyaset
Balon balıkları dünyadaki en zehirli ikinci hayvan
Balon balıkları dünyadaki en zehirli ikinci hayvan Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Avlama ve İşleme Bölümü Avlama Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Deval, balon balığının dünyadaki en zehirli ikinci hayvan olduğunu belirterek, yenilmemesi gereken balıkların başında geldiğini söyledi.
11.02.2021 Yaşam
Bakan Soylu'dan '1000 Şehidimiz için 1000 Su Kuyusu' kampanyasına destek
Bakan Soylu'dan '1000 Şehidimiz için 1000 Su Kuyusu' kampanyasına destek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin son 3 yılda dünyanın en çok insani yardım yapan ülkesi olduğunu belirterek, "Biz dünyanın en zengin ülkesi değiliz ama buna inanıyorum ki biz dünyanın en vicdanlı ülkesiyiz, en merhametli ülkesiyiz, en merhametli milletiyiz." dedi.
21.01.2021 Gündem
Vedat Muriç hakkında flaş açıklama! Fenerbahçe ile...
Vedat Muriç hakkında flaş açıklama! Fenerbahçe ile... Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muric hakkında Fenerbahçe'den ilk taksitimizi aldık dedi.
27.11.2020 Rizespor
İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye dünyada en çok uluslararası yardım yapan ülkedir
İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye dünyada en çok uluslararası yardım yapan ülkedir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Deniz Feneri Derneği'nin 1000 Şehidimiz Adına 100 Su Kuyusu" Proje Tanıtım ve İmza Törenine katıldı.
10.07.2020 Gündem
Bakan Soylu, İdlib için 10 briket ev daha bağışladı
Bakan Soylu, İdlib için 10 briket ev daha bağışladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının başlattıkları 'Bir Aradayız, İdlib'in Yanındayız' kampanyası kapsamında İdlib'de inşa edilmek üzere 10 briket ev bağışında daha bulundu.
30.06.2020 Gündem
Çaykur Rizespor'dan Oğulcan'a şok suçlamalar...
Çaykur Rizespor'dan Oğulcan'a şok suçlamalar... Karadeniz ekibinin Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, kulübü ile tek taraflı olarak sözleşmesini fesheden 24 yaşındaki futbolcuya büyük tepki gösterdi.
30.06.2020 Rizespor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çıtayı daha da yükseğe taşıyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çıtayı daha da yükseğe taşıyoruz! İstanbul Havalimanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açılışı gerçekleştirilen 3’üncü bağımsız pist ile saatlik uçak iniş kalkış kapasitesi saatte 80’den 120’ye çıkacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta yaptığı açıklamalarda; "Kamu özel ortaklı projelerin en başarılarını yapan ülke olarak çıtayı her geçen gün daha da yukarı taşıyoruz" dedi.
14.06.2020 Siyaset
Veysel Eroğlu Barajı ekonomiye yılda 2.8 milyar lira katkı sağlayacak
Veysel Eroğlu Barajı ekonomiye yılda 2.8 milyar lira katkı sağlayacak Mardin, Diyarbakır, Siirt, Batman, Şırnak illerini kapsayan Ilısu Barajı (Veysel Eroğlu Barajı) elektrik üretmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adı ‘Veysel Eroğlu Barajı’ olarak değiştirilen tesisin 4 ay içerisinde tam kapasiteye ulaşacağı ve Türkiye ekonomisine yılda 2,8 milyar lira katma değer sağlayacağı öğrenildi.
12.06.2020 Gündem
Çaykur Rizespor'da Dario Melnjak nikah tazeledi!
Çaykur Rizespor'da Dario Melnjak nikah tazeledi! Çaykur Rizespor, ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin gündeminde olan Dario Melnjak ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
8.02.2020 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 Fuat Sezgin Yılı Kapanış Töreni'nde konuştu. Yerli otomobil hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cuma günü inşallah 'Türkiye'nin Otomobili Projesi'nin tanıtım törenine katılacağız" dedi. Kanal İstanbul Projesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri Kanal İstanbul projesini yaptırmayız diyor, müteahhitlere tehditler savuruyor. Dikili ağacınız yok. Dikili ağaçları söken bir zihniyetsiniz" ifadesini kullandı.
23.12.2019 Siyaset
İngiliz Kraliyet Ailesi'nin sofrasına İnegöl kirazı
İngiliz Kraliyet Ailesi'nin sofrasına İnegöl kirazı Bursa'da İnegöl ilçesinde yetiştirilen Napolyon kirazı için hasat zamanı gelirken, bu yıl 3 bin ton kirazın İngiltere, Rusya, Almanya ve Ukrayna’ya ihraç edileceği belirtildi. Kirazdan İngiliz Kraliyet ailesine de gönderildiği öğrenildi.
10.06.2019 Ekonomi
Çaykur Rizespor'da İsmail Kartal dönemi başladı
Çaykur Rizespor'da İsmail Kartal dönemi başladı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, anlaşmaya vardığı teknik direktör İsmail Kartal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
6.06.2019 Rizespor
Awaziem iddialı: Başakşehir'i yeneceğiz
Awaziem iddialı: Başakşehir'i yeneceğiz Çaykur Rizesporlu defans oyuncusu Awaziem, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Biz Başakşehir'e kazanmak için gideceğiz. Bunu yapabilecek kapasitemizin olduğunu düşünüyorum" dedi.
18.04.2019 Rizespor
Okan Buruk'tan iddialı sözler: Kazanmak istiyoruz
Okan Buruk'tan iddialı sözler: Kazanmak istiyoruz Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, ligde 27'nci hafta mücadelesinde Beşiktaş karşısına kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.
4.04.2019 Beşiktaş
İki dev köprü birbirine bağlandı
İki dev köprü birbirine bağlandı Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4.  bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın hazır bulunduğu törenle kullanıma  sunuldu.
19.03.2019 Gündem
"Fenerbahçe'yi de yeneceğimize inanıyorum"
"Fenerbahçe'yi de yeneceğimize inanıyorum" Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un devre arasında Porto'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Chidozie Collins Awaziem, Fenerbahçe'yi deplasmanda yeneceklerine inandıklarını söyledi.
27.02.2019 Fenerbahçe
Okan Buruk'tan Aatıf açıklaması!
Okan Buruk'tan Aatıf açıklaması! Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, transferi gündemde olan Aatıf Chahechoue hakkında açıklamalarda bulundu. Buruk, "Aatıf ile ilgili bugün net bir gelişme bekliyoruz. Elimizden gelen en iyi teklifi yaptık" dedi.
15.01.2019 Rizespor
"5-6 transfer yapmayı düşünüyoruz"
"5-6 transfer yapmayı düşünüyoruz" Okan Buruk, kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.
20.12.2018 Rizespor

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Cengiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet cengiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.