Mehmet Bozdağ

Mehmet Bozdağ

Son dakika mehmet bozdağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet bozdağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet bozdağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Bozdağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet bozdağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 674 mehmet bozdağ haberi bulunmuştur. Tüm mehmet bozdağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Çaycı Hüseyin'  Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti
'Çaycı Hüseyin' Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti Oynadığı dizi karakterleri 'Çaycı Hüseyin' ile bilinen Alpaslan Özmol'un annesi hayatını kaybetti.
19.12.2022 Magazin
İTO Başkanı Avdagiç: Yerli ve milli ekonomiyi inşa edenlerle beraber yürüyeceğiz
İTO Başkanı Avdagiç: Yerli ve milli ekonomiyi inşa edenlerle beraber yürüyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 693 bin üyesi ile İstanbul iş dünyasının çatı örgütü olan İstanbul Ticaret Odası’nın Başkanı Şekib Avdagiç’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen İTO 140’ıncı Yıl Özel Ödülleri Programı'na katıldı.
25.09.2022 Ekonomi
Mehmet Bozdağ paylaştı! İşte Cüneyt Arkın'ın son kamera arkası görüntüleri
Mehmet Bozdağ paylaştı! İşte Cüneyt Arkın'ın son kamera arkası görüntüleri Türk sinemasının usta isimlerinden Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybetmesi, sanatçının tüm sevenlerini büyük bir yasa boğdu. Son olarak 'Kuruluş Osman' dizisinde kamera karşısına geçen Arkın'ın sette çekilen videosu ve fotoğraflarını dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ paylaştı.
29.06.2022 Magazin
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kim?
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kim? Kuruluş Osman dizisinin 3. sezonu için nefesler tutuldu. Kuruluş Osman'da yeni sezona geri sayım başlarken dizinin takipçileri de yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Kuruluş Osman ile ilgili merak edilenler...
9.09.2021 Gündem
Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Kuruluş Osman’ın yayın tarihi açıklandı mı?
Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Kuruluş Osman’ın yayın tarihi açıklandı mı? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Kuruluş Osman hayranlarını sevindiren haber geldi. 2 sezondur en çok izlenen yapımların arasında yer alan Osman'ın üçüncü sezon çekimleri başladı. Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni sezon çekimlerinin başladığını duyurdu.
31.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son durum! Aydın Çine için büyük seferberlik: Alevlere karşı canla başla büyük mücadele...
Orman yangınlarında son durum! Aydın Çine için büyük seferberlik: Alevlere karşı canla başla büyük mücadele... Türkiye'de çıkan yangınların büyük kısmı söndürüldü, Muğla ve Aydın’da 8 bölgede orman yangınları sürüyor. Muğla Yatağan’dan Aydın Çine’ye sıçrayan yangınlara müdahale ediliyor. Gönüllüler, gölete su taşıyarak ekiplere destek oluyor. Milas’ta devam eden yangının tehdit ettiği Yeniköy Termik Santrali’nde önlemler artırılırken, Köyceğiz’de ise alevler nedeniyle bir yayla boşaltıldı
9.08.2021 Gündem
Bir orman yangını haberi daha geldi...
Bir orman yangını haberi daha geldi... Muğla'nın Yatağan ilçesinde başlayarak komşu il Aydın'ın Çine ilçesine sıçrayan orman yangınını söndürme çalışmaları, 3'üncü günde devam ediyor. Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki orman yangınının 11'nci gününde de alevler, Çövenli Yaylası yakınındaki ormanlık araziye ulaşınca burada yaşayanlar evlerinden tahliye edildi. Dalaman ilçesinde çıkan yangın kontrol altına alındı... Öte yandan Muğla'nın Datça ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.
8.08.2021 Gündem
Kuruluş Osman sezon finali yapıyor! İşte Kuruluş Osman sezon finali tarihi!
Kuruluş Osman sezon finali yapıyor! İşte Kuruluş Osman sezon finali tarihi! Burak Özçivit'in başrolünde olduğu ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman sezon finali yapıyor. Kuruluş Osman'ın sezon finali tarihi belli oldu. Peki, Kuruluş Osman sezon finali ne zaman? Kuruluş Osman son bölüm ne zaman? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı!
8.06.2021 Gündem
Zabit Samedov kimdir? Kuruluş Osman'a katılan Dünyaca ünlü kick boksçu Zabit Samedov nereli?
Zabit Samedov kimdir? Kuruluş Osman'a katılan Dünyaca ünlü kick boksçu Zabit Samedov nereli? Kuruluş Osman'a Zabıt Samedov transfer edildi. Atv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman'ın kadrosuna yeni bir isim katıldı. Dünyaca ünlü kick boksçu Zabit Samedov 35. bölümde ilk kez izleyici karşısına çıkacak. Zabit Samedov kimdir? Kuruluş Osman'a katılan Dünyaca ünlü kick boksçu Zabit Samedov nereli?
23.11.2020 Gündem
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da!
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da! Kuruluş Osman'ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi Kuruluş Osman yeni oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Kuruluş Osman dizisi hakkında merak edilenler...
28.09.2020 Gündem
Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'a katıldı
Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'a katıldı Yeşilçam dönemine aksiyon filmlerindeki rolleriyle adını yazdıran Cüneyt Arkın, "Kuruluş Osman" dizisinin kadrosuna katıldı.
18.08.2020 Magazin
Müzisyen Alpay Göltekin hayatını kaybetti
Müzisyen Alpay Göltekin hayatını kaybetti Birçok dizi ve filme müziği ile hayat veren ünlü film müziği bestekarı Alpay Göltekin yaşamını yitirdi.
11.05.2020 Magazin
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı | Türkler Geliyor vizyonda mı, oyuncuları ve konusu nedir?
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı | Türkler Geliyor vizyonda mı, oyuncuları ve konusu nedir? Mehmet Bozdağ'ın senaryosunu kaleme alıp yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kamil Aydın'ın oturduğu Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, büyük bir merakla bekleniyor. Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa seferlerini anlatan film dün vizyona girdi. Türkler geliyor: Adaletin Kılıcı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
18.01.2020 Gündem
Kuruluş Osman dizisi nerede çekiliyor?
Kuruluş Osman dizisi nerede çekiliyor? ATV ekranlarında yayınlanan, başrolünü Burak Özçivit’in oynadığı Kurtuluş Osman dizisi hakkında merak edilenler arttı. Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi olarak ekranlara gelen dizi, Osmanlı’nın kuruluş kısmını konu edinecek. Kuruluş Osman nerede çekiliyor?
20.11.2019 Yaşam
"Diriliş Ertuğrul" final bölümü
"Diriliş Ertuğrul" final bölümü Beş sezondur ilgiyle izlenen ve farklı ülkelerde de büyük beğeni toplayan dizi, 150. bölümü ile yarın ekranlara veda edecek.
29.05.2019 Televizyon
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Diriliş Ertuğrul setine ziyaret
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Diriliş Ertuğrul setine ziyaret Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Diriliş Ertuğrul dizisinin Riva'daki setini ziyaret etti.
27.05.2019 Gündem
Mehmetçik Kutlu Zafer final yapıyor!
Mehmetçik Kutlu Zafer final yapıyor! Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi, final bölümüyle 31 Ocak Perşembe akşamı 33. Bölümüyle son kez TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.
30.01.2019 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de sinema sektörünün temsilcileri ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de sinema sektörünün temsilcileri ile görüştü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sinema sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.
29.01.2019 Gündem
Diriliş Ertuğrul setinde Khabib sürprizi!
Diriliş Ertuğrul setinde Khabib sürprizi! TRT 1'in popüler dizisi Diriliş Ertuğrul'un hayranlarından olan UFC Hafif Sıklet Dünya Şampiyonu Khabib Nurmagomedov dizi setini ziyaret etti.
24.12.2018 Spor Magazin
Diriliş Ertuğrul'da büyük sürpriz! Geri dönüyor
Diriliş Ertuğrul'da büyük sürpriz! Geri dönüyor TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da sürpriz bir karakter geri geliyor. Ertuğrul Bey'in ağabeyi Gündoğdu'nun eşi Selcan Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın, bu hafta yeni bölümden itibaren Diriliş Ertuğrul'a kaldığı yerden geri dönecek.
11.12.2018 Televizyon
‘Diriliş Ertuğrul’da 'sızıntı' şoku! Fotoğraflar kriz çıkardı
‘Diriliş Ertuğrul’da 'sızıntı' şoku! Fotoğraflar kriz çıkardı Yeni sezon çekimleri devam eden, oyuncu kadrosunun yüzde 95’i değişen TRT 1'in fenomen dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un yapım şirketinden flaş karar...
16.10.2018 Televizyon
Diriliş Ertuğrul'a sürpriz transfer!
Diriliş Ertuğrul'a sürpriz transfer! Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosuna, Ünal Silver dahil oldu.
8.10.2018 Televizyon
Maduro'dan "Diriliş Ertuğrul" setine ziyaret
Maduro'dan "Diriliş Ertuğrul" setine ziyaret Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, TRT'nin 65 ülkede seyredilen dizisi "Diriliş Ertuğrul"un Beykoz'daki setini ziyaret etti.
10.07.2018 Gündem
'Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı açıkladı: Final...
'Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı açıkladı: Final... TRT 1'de yayınlanan reyting rekortmeni dizi 'Diriliş Ertuğrul' hakkında son haftalarda ortaya atılan iddialara yanıt geldi.
25.05.2018 Magazin
Erdoğan’dan Maduro’ya destek
Erdoğan’dan Maduro’ya destek Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, 20 Mayıs tarihinde düzenlenecek devlet başkanlığı seçimi öncesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile telekonferans aracılığıyla bir görüşme yaptı.
18.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Bozdağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet bozdağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.