Mehmet Akif Alakurt

Mehmet Akif Alakurt

Son dakika mehmet akif alakurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet akif alakurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet akif alakurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Akif Alakurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet akif alakurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 mehmet akif alakurt haberi bulunmuştur. Tüm mehmet akif alakurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Akif Alakurt'un çiftliği! Köylülere selam bile vermiyor
Mehmet Akif Alakurt'un çiftliği! Köylülere selam bile vermiyor Oyunculuğu bıraktıktan sonra sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemine gelen Mehmet Akif Alakurt, uzun süre sonra ortaya çıktı. Kaş’a 16 km uzaklıkta bir köy evinde yaşayan Alakurt, uzamış sakalı ve bakımsız haliyle dikkat çekti.
5.06.2021 Magazin
Mehmet Akif Alakurt takipçisini ölümle tehdit etti
Mehmet Akif Alakurt takipçisini ölümle tehdit etti Mehmet Akif Alakurt, bu defa da takipçisini ölümle tehdit etti. Alakurt, o anları sosyal medyada paylaştı.
14.11.2020 Magazin
Mehmet Akif Alakurt takipçisine küfür etti!
Mehmet Akif Alakurt takipçisine küfür etti! Sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen bir dönemin oyuncularından Mehmet Akif Alakurt, vücuduna yorum yapan takipçisine küfür etti.
1.09.2020 Magazin
Ünlü oyuncu hakkında şanlı bayrağa hakaret soruşturması!
Ünlü oyuncu hakkında şanlı bayrağa hakaret soruşturması! Oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medyada Türk bayrağına ‘Rıfkı cumhuriyetinin bayrağı’ diye hakaret etti, savcılık soruşturma başlattı.
26.07.2019 Magazin
Renan'la aşk yok
Renan'la aşk yok Ressam Renan Kaleli’yle aşk yaşadığı iddia edilen Cansu Dere, “Haberin kaynağını biliyorum, uydurup yazdılar. Hayatımda birisi olsaydı bilinirdi” sözleriyle tepki gösterdi.
27.03.2019 Magazin
Popülerliği kaldıramadı
Popülerliği kaldıramadı Zeynep Eronat, son dönemde kadınlar hakkında yaptığı söylemlerle tepki çeken Mehmet Akif Alakurt hakkında açıklamalarda bulundu.
16.03.2019 Magazin
Burcu Esmersoy’dan Mehmet Akif Alakurt’a: Bu kim ya!
Burcu Esmersoy’dan Mehmet Akif Alakurt’a: Bu kim ya! Sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt'a tepki gösterdi.
5.03.2019 Magazin
Google'da en çok ne arıyoruz?
Google'da en çok ne arıyoruz? Google, Türkiye genelinde 25 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında en çok nelerin arandığını açıkladı. İlk sırada "Süper Lig Puan Durumu" arama kriteri göze çarparken bakın listeye başka kimler girdi?
4.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Ünlü oyuncudan 'Türk Kadınları'na hakaret
Ünlü oyuncudan 'Türk Kadınları'na hakaret Beklenmeyen bir kararla oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından Türk kadınlarına hakaret ederek, "Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin." ifadelerini kullandı. Çirkin yüzünü gösteren oyuncuya tepkiler çığ gibi...
2.03.2019 Magazin
Kendini de bırakmış!
Kendini de bırakmış! Cansu Dere ile başrolü paylaştığı ‘Sıla’ dizisiyle şöhreti yakalayan Mehmet Akif Alakurt, iki yıl önce ani bir kararla oyunculuğu bırakmıştı.
22.05.2018 Magazin
Son halini görenler gözlerine inanamadı
Son halini görenler gözlerine inanamadı Oynadığı dizilerde canlandırdığı karakterler ile önemli bir hayran kitlesi kazanan Mehmet Akif Alakurt'un son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.
21.05.2018 Magazin
Mehmet Akif Alakurt Instagram hesabını sitemli bir mesajla kapattı
Mehmet Akif Alakurt Instagram hesabını sitemli bir mesajla kapattı Oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medyada 'Adanalı' isimli dizide aldığı rolle ilgili paylaşım yapıp Instagram hesabını kapattı.
10.05.2018 Magazin
O diziyi izleyenlere ağır küfür! "Yüzde 70'i o.... çocuğu"
O diziyi izleyenlere ağır küfür! "Yüzde 70'i o.... çocuğu" Bir takipçisinin kendisine attığı küfürlü mesajı paylaşan Mehmet Akif Alakurt, başrolünde oynadığı Adanalı dizisinin izleyici kitlesi için "Yüzde 70'i böyle o..... çocuklarından ibaret bir kitledir" dedi.
13.04.2018 Magazin
'Maraz Ali'den yıllar sonra bomba itiraf: Adanalı dizisi...
'Maraz Ali'den yıllar sonra bomba itiraf: Adanalı dizisi... Başrolünü Cansu Dere ile paylaştığı 'Sıla'nın final yapmasının ardından rol aldığı 'Adanalı' dizisiyle şöhretin zirvesine çıkan Mehmet Akif Alakurt, yıllar sonra çarpıcı bir itirafta bulundu.
31.08.2017 Magazin
Ünlü oyuncu Vural Tantekin köfteci oldu!
Ünlü oyuncu Vural Tantekin köfteci oldu! Diyarbakır'da, Şehir Tiyatrosu kapatılınca işsiz kalan 27 yıllık tiyatro oyuncusu Vural Tantekin köfteci oldu.
8.05.2017 Magazin
Anne 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Anne 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yayınlandığı günden bu yana ilgi odağı olan Anne dizisinin dün akşam 3. bölümü ekranlara geldi. Heyecanlı son bölümünün ardından Anne'nin 4. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. İşte Anne dizisiyle ilgili ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Anne setinde büyük kavga!
Anne setinde büyük kavga! ‘Anne’ dizisinin oyuncusu Cansu Dere, kostüm nedeniyle sanat yönetmeniyle sette kavgaya tutuştu...
6.11.2016 Magazin
Cansu Dere taşıyıcı anne mi oluyor?
Cansu Dere taşıyıcı anne mi oluyor? Güzel oyuncu Cansu Dere, yakın günlerde yine gündeme damgasını vurdu. Cansu Dere taşıyıcı anne olacak mı? Cansu Dere'nin hayatı ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Sıla dizisinin yakışıklı oyuncusu mesleğini bıraktı mı?
Sıla dizisinin yakışıklı oyuncusu mesleğini bıraktı mı? Sıla dizisiyle ünlenen Mehmet Akif Alakurt oyunculuğu bıraktı mı? Mehmet Akif Alakurt şimdi ne yapıyor? Mehmet Akif Alakurt açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Mehmet Akif Alakurt oyunculuğu bıraktı!
Mehmet Akif Alakurt oyunculuğu bıraktı! Cansu Dere ile başrolü paylaştığı 'Sıla' dizisiyle dikkati çeken, daha sonra 'Adanalı' ve 'Fatih' dizilerinde de rol alan Mehmet Akif Alakurt, herkesi şaşırtan bir karar aldı.
27.07.2016 Magazin
El ele göz göze!
El ele göz göze! Son dönemde rol aldığı dizilerin birer birer yayından kaldırılan oyuncu Mehmet Akif Alakurt, önceki gün yeni sevgilisi ile Rumelihisarı’ndaydı...
9.01.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Akif Alakurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet akif alakurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.