Eltiler savaşı yine kızışacak: Zehir zemberek sözler!
Eltiler savaşı yine kızışacak: Zehir zemberek sözler! Daha ileride kocası Prens Harry’yle tanışmadan önce bile aslında ileride eltisi olacak Kate Middleton’dan pek hoşlanmamıştı Meghan Markle. Kraliyet ailesine gelin gitmeden bir süre önce kapattığı ünlü bir blogu vardı ve oraya yıllar önce Kate Middleton’la ilgili ilginç gözlemlerini aktarmıştı.
27.09.2023 Magazin
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler!
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler! İngiliz yazar ve gazeteci Robert Jobson, yeni kitabı 'Our King'de (Kralımız); Sussex Dükü Prens Harry'nin yıllar önce Meghan Markle ile evlenmeyi planladığını dile getirdiğinde, o zamanlar Galler Prensi olan Charles'ın verdiği tepkiyi açıkladı. Harry'nin duydukları karşısında çileden çıktığı anlatılırken, Charles'ın araya giren Kraliçe II. Elizabeth'e verdiği cevap çok konuşuldu.
8.04.2023 Magazin
Prens Harry'den Kate ile Meghan itirafı! İlk kez açık açık söyledi
Prens Harry'den Kate ile Meghan itirafı! İlk kez açık açık söyledi Prens Harry, bir gün babası ve ağabeyi ile barışabileceklerini söyledi, Kraliyet ailesi için asla ırkçı demediklerini öne sürdü. Harry ağabeyi ve eşi ile hep çok iyi anlaşacaklarını umduğu halde durumun Kate ile Meghan’ı karşı karşıya getiren bir hal aldığını söyledi. Harry’nin son itirafları ise şaşırttı.
10.01.2023 Dünya
Prens Harry - Meghan çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi
Prens Harry - Meghan çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan'ın ikinci çocukları Lilibet "Lili" Diana'nın yerel saatle 11.40'da California'ya bağlı Santa Barbara'da bir hastanede dünyaya geldiği açıklandı. Doğum sonrası anne kızın sağlıklarının iyi olduğu da aktarıldı.
6.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri