MEB'den son dakika açıklaması! Öğrenci milyonları ilgilendiriyor, bu yıl ilk defa olacak
MEB'den son dakika açıklaması! Öğrenci milyonları ilgilendiriyor, bu yıl ilk defa olacak MEB'den son dakika açıklaması geldi. MEB'den milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren gelişmesi duyurdu. Öğrenci milyonlar için ders zili çalıyor. 12 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiren açıklamalar peş peşe geldi. Öğrenci milyonları bu yıl bir ilk bekliyor. Eğitimde fırsat eşitliği kapsamında ücretsiz dağıtılan ders kitaplarına ilave olarak bu yıl ilk defa yardımcı kaynaklarda basılı olarak sıralarda yerini alacak. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrenciler bu imkandan yararlanacak. Öğrencilerin bir dönem boyunca ihtiyaç duyacakları tüm yardımcı kaynaklar okullara gönderildi. İşte öğrenci ve veli milyonları ilgilendiren kritik detaylar...
10.09.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni karar! Önümüzdeki  eğitim yılında başlıyor, 2. sınıftan 12. sınıfa kadar...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yeni karar! Önümüzdeki eğitim yılında başlıyor, 2. sınıftan 12. sınıfa kadar... MEB harekete geçti. Milyonlarca öğrenciyi doğrudan ilgilendiriyor. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında başlıyor. 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor. Ayrıca LGS ve YKS'ye girecek adaylar için de büyük önem taşıyor. Tamamen ücretsiz olacak. Milli Eğitim Bakanlığı, ders kitaplarının ücretsiz dağıtımı sonrası yeni bir adım daha atmıştı. Hem mevcut eğitimi desteklemek hem de uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarını telafi edebilmek için kapsamlı yardımcı kaynak destek paketi, her ay tüm öğrencilerin yardımcı kaynaklara doğrudan ücretsiz ulaşmasını sağlıyor. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında bir yenilik daha yapılacak ve yardımcı kaynaklar, ders kitaplarıyla birlikte dağıtılacak.
15.05.2022 Eğitim
MEB yardımcı kaynak destek paketi yayınlandı mı? Aralık ayı yardımcı kaynak desteği indirme linki ve YKS soru kitapçığı!
MEB yardımcı kaynak destek paketi yayınlandı mı? Aralık ayı yardımcı kaynak desteği indirme linki ve YKS soru kitapçığı! MEB duyurdu! MEB aralık ayı yardımcı kaynak destek paketi yayınlandı. Bakanlık, öğrenci ve öğretmenlere sunulan kaynakların çeşitliliği artırılarak hazırlanan destek paketlerinin üçüncüsü erişime açtı. MEB üzerinden erişilebilen Aralık ayı kaynak paketi ayrıca basılı olarak da tüm öğrencilere ücretsiz ulaştırılacak. Peki, MEB yardımcı kaynak destek paketi yayınlandı mı? Yardımcı kaynak destek paketi nasıl indirilir? İşte aralık ayı yardımcı kaynak desteği indirme linki!
6.12.2021 Eğitim
MEB yazılıya hazırlanıyorum projesi başlıyor! Lise sınavları örnek soruları ogmmateryal.gov.tr'de!
MEB yazılıya hazırlanıyorum projesi başlıyor! Lise sınavları örnek soruları ogmmateryal.gov.tr'de! MEB duyurdu. Bugün başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, 9, 10, 11, ve 12. sınıfları kapsayan yazılıya hazırlanıyorum projesi başlattı. Proje ile yıllık planlar dahilinde hazırlanan konu tekrarlarının ve yazılı sorunlarını ayrıntılı çözümleri ile ele alan çalışma MEB tarafından yayınlanacak. Peki, MEB yazılıya hazırlanıyorum projesi konu tekrarları ve soru çözümleri ne zaman, saat kaçta yayımlanacak? MEB yardımcı kaynak nereden yayımlanacak? İşte MEB yazılıya hazırlanıyorum projesi ile ilgili tüm detaylar…
26.10.2021 Eğitim