MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, bugünden itibaren...
MEB resmen duyurdu! 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor, bugünden itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yeni gelişme MEB tarafından resmen duyuruldu. 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencileri ilgilendiriyor. Bugünden itibaren erişime açıldı. Tüm öğrenciler tamamen ücretsiz olarak yararlanacak. Millî Eğitim Bakanlığınca tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere destek sağlamak amacıyla hazırlanan ve 8 bin sorudan oluşan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi, yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden erişime açıldı. Bu yıl LGS ve YKS sınavına girecek öğrenciler için de hazırlanan çalışma kitapları nisan ayı içinde öğrencilere ulaştırıldı. 2021 yılı kasım ayından itibaren ücretsiz olarak dağıtılan yardımcı kaynak sayısı, yurt genelinde 36 milyona ulaştı.
9.05.2022 Eğitim
MEB’ten yardımcı kaynak destek paketi! LGS örnek soruları ve MEB kaynak paketi indirme ekranı!
MEB’ten yardımcı kaynak destek paketi! LGS örnek soruları ve MEB kaynak paketi indirme ekranı! MEB yardımcı kaynak paketini yayınladı. Her ay, 2. sınıftan 12. sınıfa tüm öğrencilerin ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanan yardımcı kaynak paketinin altıncısı, bugün paylaşıldı. Mart ayı yardımcı kaynak destek paketinde 8 bin soru yer alıyor. Peki, MEB kaynak nasıl indirilir? İşte LGS örnek soruları ve MEB kaynak paketi indirme ekranı!
7.03.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Özer duyurdu! Tamamen ücretsiz, kasımdan itibaren...
Milli Eğitim Bakanı Özer duyurdu! Tamamen ücretsiz, kasımdan itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yeni karar Bakan Özer tarafından duyuruldu. Ücretsiz olacak. Kasım ayında başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tüm eğitim kademelerinde yardımcı kaynakların ve destekleyici eğitim materyallerinin kasım ayından itibaren ücretsiz dağıtılmaya başlanacağını bildirdi.
21.10.2021 Eğitim
MEB harekete geçti ve duyurdu! 9, 10 ve 11'inci sınıflar...
MEB harekete geçti ve duyurdu! 9, 10 ve 11'inci sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve bugün erişime açıldı. Öğrencilerle ilgili atılan adımlara bir yenisi daha eklendi ve yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiren duyuru yapıldı. Bakan Ziya Selçuk, 9, 10 ve 11'inci sınıflara yönelik kaynaklar hazırlandığını belirtti ve kazanım kavrama eksikliklerini telafi etmeye yönelik 350 etkinlikten oluşan iki farklı kaynak bugün Bakanlığın internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Kare kodlar aracılığıyla öğrencilerin ders kitabında ilgili kazanımların işlendiği sayfalara ulaşmaları da sağlanıyor.
20.11.2020 Eğitim