MEB'den son dakika açıklaması! 81 ilde uygulanacak
MEB'den son dakika açıklaması! 81 ilde uygulanacak MEB'den son dakiak açıklaması geldi. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sağlık problemleri nedeniyle evde ya da hastanede tedavi gören öğrenciler için 81 ilde kamu-özel ayrımı olmaksızın istenilen her noktaya hastane sınıfı kurulacağını bildirdi.
28.01.2023 Eğitim
Yarıyıl tatili sonrası başlıyor! MEB harekete geçti ve duyurdu...
Yarıyıl tatili sonrası başlıyor! MEB harekete geçti ve duyurdu... Yarıyıl tatili sonrası başlıyor! Eğitimler için düğmeye basıldı. MEB'ten son dakika açıklaması geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okul yöneticilerine liderlik ve yöneticilik eğitimi verileceğini açıklayarak, "Yarıyıl tatilinden sonra tüm okul yöneticilerimize liderlik eğitimlerinden iyi uygulamaların yaygınlaştırılmasına ve bütçenin verimli bir şekilde kullanımına kadar kapsamlı bir eğitim başlatacağız." ifadelerini kullandı.
29.01.2022 Eğitim
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu! 31 Ağustos'ta...
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu! 31 Ağustos'ta... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. 31 Ağustos'ta başlıyor. 8 saat sürecek. Yüz yüze eğitimle ilgili flaş hamle. MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı, okul pansiyonlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, kontrol önlemlerinin uygulanması ve salgın hastalıklarla mücadele kapsamında eğitim programı düzenleyecek. Program çevrim içi düzenlenecek. İki grup halinde eğitim verilecek, toplam 562 kişi katılacak.
27.08.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş duyuru! Devam edecek, yaz aylarında...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş duyuru! Devam edecek, yaz aylarında... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Yaz aylarında da devam edecek. Bakan Selçuk, 2020-2021 eğitim öğretim döneminin son gününde Ankara'nın Akyurt ilçesinde köy okulunu ziyaret ederek, öğrencilerin karne sevincini paylaştı. Türkiye'nin pek çok yerini dolaştığını, tüm okullarda öğrencilerin gerçek anlamda sosyal duygusal telafi yaptığına şahit olduğunu anlatan Bakan Selçuk, bu yıl diğer yıllardan farklı olarak yaz aylarında da etkinliklerin süreceğini belirtti.
2.07.2021 Eğitim