Mbia

Mbia

Son dakika Mbia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mbia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mbia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mbia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mbia gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 mbia haberi bulunmuştur. Tüm mbia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Stephane Mbia'dan Trabzonspor'a mesaj
Stephane Mbia'dan Trabzonspor'a mesaj Stephane Mbia’nın, menajerler aracılığıyla Trabzonspor’a mesaj gönderdiği öne sürüldü.
31.12.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'dan sponsor destekli Mbia girişimi!
Trabzonspor'dan sponsor destekli Mbia girişimi! Trabzonspor, 2015-2016 sezonunda kadroda bulunan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Stephane Mbia için girişimlere başladı. Yönetim, Toulouse ile yollarını ayırmayı planlayan Mbia'nın transferiyle aşil tendonu kopan Onazi’nin boşluğunu doldurmayı planlıyor.
28.12.2018 Trabzonspor
Sözleşmeleri feshedildi! Beşiktaş ve Galatasaray...
Sözleşmeleri feshedildi! Beşiktaş ve Galatasaray... Büyük rakamlar karşılığında Çin'e transfer olan Jackson Martinez ve Stephane Mbia'nın sözleşmeleri feshedildi. Serbest kalan Martinez'le Beşiktaş, eski Trabzonsporlu Mbia ile de Galatasaray ilgileniyordu. Birçok Avrupa takımı iki yıldızın peşinde düştü.
3.03.2018 Galatasaray
Yıldız futbolcu Galatasaray'la görüştüğünü doğruladı
Yıldız futbolcu Galatasaray'la görüştüğünü doğruladı Badou Ndiaye'nin takımdan ayrılma ihtimalinin doğması üzerine harekete geçen Galatasaray için Stephane Mbia ismi gündeme gelmişti.
21.01.2018 Galatasaray
Ndiaye'nin yerine eski Trabzonsporlu yıldız
Ndiaye'nin yerine eski Trabzonsporlu yıldız Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, eski Trabzonsporlu ön libero Stephane Mbia'yla ilgilendiği öne sürüldü.
20.01.2018 Galatasaray
Trabzon'da kupalara haciz geldi
Trabzon'da kupalara haciz geldi Mbia, Onazi ve Medjani’yi Trabzonspor’a getiren menajer Mazlum Ali Bilecan’ın avukatları, ödenmeyen menajerlik ücreti nedeniyle kulüpteki 6 şampiyonluk kupasına haciz koydurdu. 1 milyon 350 bin euro tutarındaki borç bir hafta içinde ödenmezse kupalar müzeden gidebilir.
25.05.2017 Trabzonspor
Çin'den bir bomba daha!
Çin'den bir bomba daha! Çin kulübü Hebei China Fortune, Juventus'un Brezilyalı futbolcusu Hernanes'i 8 milyon avro karşılığında kadrosuna kattı.
9.02.2017 Futbol
Parayı kaliteye tercih ettiler
Parayı kaliteye tercih ettiler Kariyerine Avrupa'da devam edebilecek onlarca oyuncu, futbola ilgiyi arttırmak için astronomik maaşlar ödemekten kaçınmayan Çin ve ABD'de oynamayı tercih etti. Şanghay SIPG, Hulk için ödediği 55,8 milyondan sonra Oscar'ı da 60 milyon avroya kadrosuna katarak Alex Teixeira için ödediği 50 milyon avroyla Jiangsu Suning'e ait "Çin Süper Ligi transfer rekoru"nu 2 kez kırdı. Şanghay Shenhua'nın renklerine bağladığı Carlos Tevez, yıllık alacağı öne sürülen 38 milyon avroyla "futbol tarihinin en yüksek maaşını kazanan ismi" oldu
9.01.2017 Futbol
Witsel, Çin Süper Ligi'ne gitti
Witsel, Çin Süper Ligi'ne gitti Çin Süper Ligi takımlarından Tianjin Quanjian, Rus kulübü Zenit'in Belçikalı orta saha oyuncusu Axel Witsel'i kadrosuna kattı.
23.09.2021 Futbol
Çinlilerin yatırımları işe yaramadı!
Çinlilerin yatırımları işe yaramadı! ABD'nin ardından dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olarak gösterilen Çin'de, futbolu sevdirme ve yayma politikalarına rağmen istenen başarı bir türlü gelmiyor.
11.11.2016 Futbol
Ersan Gülüm'ün yeni hocası belli oldu
Ersan Gülüm'ün yeni hocası belli oldu Manuel Pellegrini, Ersan Gülüm'ün de formasını giydiği Hebei China Fortuna'nın başına geçti.
27.08.2016 Futbol
Trabzonspor'un Onur Kıvrak planı!
Trabzonspor'un Onur Kıvrak planı! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da kaleci Onur Kıvrak'ın transferine izin verilebilir
21.03.2016 Trabzonspor
‘Mbia Beşiktaş’la flört halinde’
‘Mbia Beşiktaş’la flört halinde’ Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş’ın, Trabzonspor’un eski oyuncusu Mbia ile ilgilendiği öne sürüldü.
11.03.2016 Beşiktaş
Ersan’dan mucize başlangıç
Ersan’dan mucize başlangıç Çin Lig'nde sezonun ilk golleri Ersan Gülüm'den geldi!
4.03.2016 Futbol
Ersan sahne alıyor
Ersan sahne alıyor Futbolun dev isimlerini bünyesine katan; Jackson Martinez, Ezequiel Lavezzi, Gervinho, Alex Teixeira, Ramires gibi transferler ile tüm dünya futbol kamuoyunun dikkatini çeken Çin'de Süper Lig maçları yarın başlıyor.
3.03.2016 Futbol
Cardozo Çin'e gitmiyor!
Cardozo Çin'e gitmiyor! Uzak Doğu kulüplerinin gündeminde olan Paraguaylı forvetin sezonu Trabzon'da tamamlayacağı belirtildi.
19.02.2016 Trabzonspor
Lavezzi de modaya uydu!
Lavezzi de modaya uydu! Çin Süper Lig'nin yeni takımlarından Hebei China Fortune, Fransa'nın Paris Saint-Germain takımından Arjantinli forvet Ezequiel Lavezzi'yi transfer etti
17.02.2016 Futbol
Beşiktaş, Edin Dzeko'ya servet önermiş!
Beşiktaş, Edin Dzeko'ya servet önermiş! Ara transfer döneminde Mario Gomez'i Çin'e satmaya çok yaklaşan Beşiktaş'ın Edin Dzeko için teklif yaptığı ortaya açıktı.
15.02.2016 Beşiktaş
"Feda" yoksa veda
"Feda" yoksa veda Trabzon'da Erkan gelişmesi! Ayrılık mı?
11.02.2016 Trabzonspor
Çinliler bu sefer onun peşinde
Çinliler bu sefer onun peşinde Stephane Mbia'yı Çin'e yollayan Trabzonspor'un kapısını Asyalılar bu kez de Oscar Cardozo için çaldı. Fırtına'ya gelen teklif ise 6 milyon Euro.
7.02.2016 Trabzonspor
Ersan Gülüm 7 milyon Euro'ya Çin'de
Ersan Gülüm 7 milyon Euro'ya Çin'de Yılan hikayesine dönen transfer noktalandı.Beşiktaş, Hebei China Fortune ile anlaştı.
3.02.2016 Beşiktaş
Yaya Toure'ye çılgın teklif!
Yaya Toure'ye çılgın teklif! İngiliz basını, Çin ligi ekiplerinden Jiangsu Suning’in, Manchester City’nin Fildişi Sahilli yıldızı Yaya Toure'ye astronomik bir teklif sunduğunu iddia etti.
3.02.2016 Futbol
Çin’in rekorunu kırdı
Çin’in rekorunu kırdı Ara transfer döneminin şampiyonu Çinliler, rekor bir transfere daha imza attı.
3.02.2016 Futbol
UEFA savunmasına Mbia sürprizi
UEFA savunmasına Mbia sürprizi Mbia'nın Çin'e 6 milyon Euro'ya satılması sadece ekonomik anlamda bir rahatlamaya sebep olmadı.
3.02.2016 Trabzonspor
Mbia'nın bonservisi belli oldu
Mbia'nın bonservisi belli oldu Trabzonspor'da Çin'in Hebei China Fortune Football takımına satılan M'Bia'nın bonservis bedeli açıklandı.
1.02.2016 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Mbia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mbia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.