Matteo Renzi

Matteo Renzi

Son dakika matteo renzi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan matteo renzi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını matteo renzi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Matteo Renzi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan matteo renzi gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 matteo renzi haberi bulunmuştur. Tüm matteo renzi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
16.10.2021 Siyaset
İtalya'da 2 bakan ve 1 bakan yardımcısı hükümetten çekildi
İtalya'da 2 bakan ve 1 bakan yardımcısı hükümetten çekildi İtalya'da, 5 Yıldız Hareketi (M5S), Demokratik Parti (PD), Özgürler ve Eşitler (LeU) ile Italia Viva'nın (Iv) oluşturduğu koalisyon hükümetinde, Iv'li 2 bakan ve 1 bakan yardımcısı hükümetten çekildiklerini açıkladı.
13.01.2021 Dünya
İtalya'da kriz büyüyor! Reddedildi
İtalya'da kriz büyüyor! Reddedildi İtalya'da Senato Genel Kurulu, hükümet krizinde Başbakan Giuseppe Conte ve hükümeti için istenen güvenoyunun yarın yapılmasını isteyen koalisyon ortağı aşırı sağcı Lig Partisi’nin talebini reddetti.
13.08.2019 Dünya
İtalya'dan AB'ye rest!
İtalya'dan AB'ye rest! Avrupa Birliği'nin tarihinde ilk kez bir üye devletin bütçe tasarısını reddetmesiyle başlayan krizde Roma yönetimi geri adım atmadı. İtalya Başbakan Yardımcısı Salvini, "Bütçeyi değiştirmeyeceğiz, biz Lig hükümetiyiz ve Avrupa’yı gerçeklerle değiştireceğiz" dedi.
24.10.2018 Dünya
İtalya'da Renzi görevinden istifa etti
İtalya'da Renzi görevinden istifa etti Eski İtalya Başbakanı ve merkez solda yer alan Demokrat Parti'nin genel başkanı Matteo Renzi, seçim sonuçlarının ardından partideki görevinden istifa etti.
5.03.2018 Dünya
Kazananı olmayan seçim
Kazananı olmayan seçim İtalya’da aşırı sağcılar ve popülistler sandıkta önemli başarılar elde etti, eski Başbakan Berlusconi küllerinden doğdu, ancak hiçbir parti ya da ittifak, tek başına hükümeti kuracak çoğunluğa ulaşamadı
5.03.2018 Dünya
‘Euro hataydı’ diyen kazandı
‘Euro hataydı’ diyen kazandı Avrupa’nın 3’üncü büyük ekonomisi İtalya’da seçim sonuçları sürpriz oldu. Başbakan Renzi istifa kararı alırken, “Euro bir hataydı ve hata olmaya devam ediyor” diyen Kuzey Ligi tarihi başarı elde etti.
5.03.2018 Ekonomi
İtalya'da sandık çıkış anketleri açıklandı
İtalya'da sandık çıkış anketleri açıklandı İtalya'da sandık çıkış anketlerine göre merkez sağ ittifakı, yüzde 33 ile 36 aralığındaki oy oranı ile birinci oldu
4.03.2018 Dünya
İtalya sandık başında! Umut yok
İtalya sandık başında! Umut yok İtalya'da seçmenler, Temsilciler Meclisi ve Cumhuriyet Senatosunu belirlemek için sandık başına gidiyor. Anketler, büyük bir yarışa sahne olması beklenen seçimlerde, merkez sağ ittifakını önde gösteriyor. Ancak İtalya'da hiçbir parti veya ittifakın tek başına iktidar olması beklenmiyor.
4.03.2018 Dünya
İtalya yarın sandık başına gidiyor
İtalya yarın sandık başına gidiyor İtalya'da yaklaşık 47 milyon seçmen yarın sandık başına gidecek. Genel seçim için kurulan sandıklar yerel saatle sabah 07.00'da açılacak ve saat 23.00'e oy kullanma işlemi sona erecek.
3.03.2018 Dünya
İtalya'da erken seçim için start verildi
İtalya'da erken seçim için start verildi İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, parlamentoyu feshederek önümüzdeki yıl yapılması planlanan erken genel seçimlerin önünü açtı.
28.12.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevdeki "üçüncü" yılı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevdeki "üçüncü" yılı Türkiye'nin halkoyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan, görevinin "üçüncü" yılında FETÖ'nün darbe girişiminin etkilerini, attığı adımlarla etkisiz hale getirdi. Erdoğan, anayasa değişikliği halk oylamasının ardından kurucusu olduğu AK Parti'nin genel başkanlığı görevine ikinci kez seçildi. Cumhurbaşkanlığı görevine gelişinin üçüncü yılında çok sayıda yurt dışı ziyareti yapan Erdoğan, resmi ziyaret, zirve ve genel kurul katılımları kapsamında 18 ülkeye gitti.
27.08.2017 Siyaset
'Faşist plaj' ülkeyi karıştırdı!
'Faşist plaj' ülkeyi karıştırdı! Mussolini'ye övgü plajına asılan birbirinden rezalet tabelalar ve işletme sahibinin yaptığı anonslar, dünyada haber oldu. 'Gaz odası, girmek yasak' gibi tabelalarının yer aldığı plajda, her yarım saatte bir hoparlörlerden demokrasinin iğrenç olduğu anons ediliyor. İtalya şimdi, faşist rejimi övmenin cezalandırılmasını tartışıyor.
12.07.2017 Dünya
İtalya’daki kısmi yerel seçimlerde merkez sağ zaferle çıktı
İtalya’daki kısmi yerel seçimlerde merkez sağ zaferle çıktı İtalya’da dün yapılan kısmi yerel seçimlerin ikinci turunda, pek çok kentte belediye başkanlığını merkez sağ kazandı. 25 büyük vilayetin 16’sını merkez sağ ittifak kazandı
26.06.2017 Dünya
İtalya Serie A'ya yeni takım
İtalya Serie A'ya yeni takım İtalya İkinci Futbol Ligi (Serie B) takımlarından Spal, sezonun bitimine bir hafta kala bir üst lige yükselmeyi garantiledi.
13.05.2017 İtalya
'İtalya arabulucu olmak istiyor'
'İtalya arabulucu olmak istiyor' İtalyan uluslararası ilişkiler uzmanı ve gazeteci Fulvio Scaglione, İtalya'nın Rusya'ya karşı uygulanan yaptırımların kaldırılması konusunda arabulucu olmak istediğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
İtalyan bankaları için 20 milyar Euro aranıyor
İtalyan bankaları için 20 milyar Euro aranıyor İtalyan hükümeti parlamentodan, zor durumdaki bankacılık sektörünü destekleyebilmek ve özellikle de Monte dei Paschi di Siena Bankası'nı kurtarabilmek için 20 milyar Euro'ya kadar borçlanma yetkisi isteyecek.
20.12.2016 Ekonomi
Dış politikada 2016 nasıl geçti?
Dış politikada 2016 nasıl geçti? Türkiye, proaktif dış politikası çerçevesinde komşu ülkelerdeki çatışmalar ve uluslararası güvenlik sorunlarına çözüm bulmak için 2016 yılında yoğun bir diplomasi mesaisi yaptı. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İslam Zirvesi ve Dünya İnsani Zirvesi gibi birçok zirveye ev sahipliği yapan Türkiye ayrıca insani yardım konularındaki yoğun çabalarından ötürü büyük takdir topladı.
17.06.2021 Dünya
İtalya hükümeti yeni kabineyi açıkladı
İtalya hükümeti yeni kabineyi açıkladı Başbakan Paolo Gentiloni, İtalya'nın yeni kabinesini açıkladı
17.06.2021 Dünya
İtalya’da yeni hükümet kurma çalışmaları
İtalya’da yeni hükümet kurma çalışmaları İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, ülkede geçen pazar yapılan anayasa değişikliği referandumundan ağır yenilgiyle çıktıktan sonra istifa eden Başbakan Matteo Renzi liderliğindeki koalisyon hükümeti yerine yeni hükümeti kuması için Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni’yi görevlendirdi.
11.12.2016 Dünya
Pahalı kazak tepkisi
Pahalı kazak tepkisi İtalya’da geçen hafta istifa eden Başbakan Renzi’nin eşi Agnese Landini, 750 Euro’luk kazak giyince eleştiri konusu oldu.
10.12.2016 Dünya
İtalya Başbakanı Matteo Renzi istifa etti
İtalya Başbakanı Matteo Renzi istifa etti İtalya Başbakanı Matteo Renzi, kendisinin ve hükümetinin istifasını Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella’ya sundu
17.06.2021 Dünya
İtalya Başbakanı Matteo Renzi istifa edecek
İtalya Başbakanı Matteo Renzi istifa edecek İtalya Başbakanı Matteo Renzi, kendisinin ve hükümetinin istifasını bu akşam Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella’ya sunacağını açıkladı
17.06.2021 Dünya
"Avrupa'da ayaklanma başladı!"
"Avrupa'da ayaklanma başladı!" İtalya'da dün yapılan referandumda halk çoğunlukla "hayır" oyu verdi. Sonuç, "Birleşik Krallık'ın ekmeğine yağ sürdü" olarak yorumlandı.
17.06.2021 Dünya
Brent petrol 55 doların altında dengelendi
Brent petrol 55 doların altında dengelendi Brent petrolün varil fiyatı, dün yaklaşık 1,5 yılın zirvesini olan 55,3 doları test etmesinin ardından 55 doların hemen altında dengelendi.
6.12.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Matteo Renzi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki matteo renzi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.