MasterChef Pelin Zaman'ın son haline yorum yağdı!
MasterChef Pelin Zaman'ın son haline yorum yağdı! Şef Danilo Zanna ile aşk yaşadığı haberleriyle gündemden düşmeyen Masterchef Türkiye eski yarışmacısı Pelin Zaman son halini paylaştı. Pelin Zaman'ın son pozlarına takipçilerinin bir kısmı olumsuz yorumlarda bulundu. Zaman'ı görenler "Yazık filtreyi ne kadar abartmışsın" yorumları yaptı.
28.08.2022 Magazin
MasterChef Pelin'in sevgilisi ünlü şarkıcı çıktı!
MasterChef Pelin'in sevgilisi ünlü şarkıcı çıktı! Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği MasterChef Türkiye'ye veda eden Pelin Zaman'ın sevgilisinin ünlü şarkıcı çıktı. Güzel yarışmacının adı Emre Büber ile anılmış olsa da Pelin Zaman'ın sevgilisi bir şarkıcıymış.
30.11.2021 Magazin
Masterchef'te elenen isim belli oldu! İsmini duyunca şoke oldu: Safanur, Araz ve Pelin...
Masterchef'te elenen isim belli oldu! İsmini duyunca şoke oldu: Safanur, Araz ve Pelin... MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı yaşandı. 28 Kasım Pazar akşamı Masterchef yarışmasında eleme potasındaki 6 isim arasından bir kişi kıran kırana bir rekabet sonrası veda edecek. MasterChef'in sıkı takipçileri internetten "MasterChef'te kim elendi?", "28 Kasım MasterChef Türkiye'de elemeye kimler kaldı?" sorularının cevabını merak ediyor. Peki, Masterchef'te kim elendi? Elenen isim belli oldu mu? İşte cevabı...
28.11.2021 Televizyon