Masterchef Murat

Masterchef Murat

Son dakika MasterChef Murat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MasterChef Murat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MasterChef Murat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Murat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef murat gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 masterchef murat haberi bulunmuştur. Tüm masterchef murat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Masterchef Murat Özdemir'in yeni işini duyan inanamıyor!
Masterchef Murat Özdemir'in yeni işini duyan inanamıyor! 'MasterChef Türkiye'nin 2018 yılında yayınlanan ilk sezonunda mücadele eden Murat Özdemir, şeflerin uyarılarını dikkate almaması, hem takım arkadaşları hem de rakipleriyle yaşadığı gerginlikler nedeniyle yarışmadan diskalifiye olmuştu. Daha sonra papağana yaptığı işkence görüntüleri tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Özdemir, Bolu'da ortaya çıktı.
13.09.2022 Magazin
Masterchef Murat Özdemir yine rezalet çıkardı! 'Bizim paramız çok..'
Masterchef Murat Özdemir yine rezalet çıkardı! 'Bizim paramız çok..' Bolu’da daha önce aracını kaldırım üzerine park ettikten sonra cebinden çıkardığı paralarla polise rüşvet teklif eden, televizyon kanalındaki yarışmadan diskalifiye edilmesiyle tanınan Murat Özdemir, yine aynı yere minibüsünü park edince polislerle tartıştı. Gazeteci ve polislere sataşıp, sosyal medyadan yayın yapan Özdemir, gözaltına alındı.
30.09.2021 Gündem
MasterChef Murat sosyal medyaya geri döndü
MasterChef Murat sosyal medyaya geri döndü Geçtiğimiz yıl katıldığı 'MasterChef' yarışmasıyla tanınan Murat Özdemir, papağana ettiği işkencelerle uzun süre gündem olmuştu. Ardından bir süredir ortada görünmeyen Murat, aylar sonra Instagram hesabından gönderi paylaştı.
20.11.2019 Magazin
Murat Özdemir aylar sonra ortaya çıktı!
Murat Özdemir aylar sonra ortaya çıktı! Papağana işkence yapan Murat Özdemir, Acun Ilıcalı'dan özür diledi.
18.03.2019 Magazin
'Adam hasta, günah değil mi?'
'Adam hasta, günah değil mi?' Emel Müftüoğlu, Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu'na konuştu: Murat Özdemir'e daha insanca yaklaşmaları gerekiyor. Adam, hasta. Günah değil mi? Onu daha şefkatle sarıp sarmala, tedavisini yaptır. Cani muamelesi yaparak onu kazanamazsın. Linç etmek canımı sıkıyor.
23.12.2018 Magazin
Ünlü sanatçı Ömür Gedik’ten Murat Özdemir’e tepki
Ünlü sanatçı Ömür Gedik’ten Murat Özdemir’e tepki Katıldığı TV programından diskalifiye edilen Murat Özdemir’in sosyal medya hesabından paylaştığı papağana işkence görüntüleri sonrası bir tepki de ünlü sanatçı Ömür Gedik’ten geldi. Ömür Gedik, “Ciddi anlamda tedavi olması gereken hasta ruhlu bir adam. Dışarı çıkmaması gereken bir insan” dedi.
18.12.2018 Gündem
Dursun Özbek, Masterchef Murat'ı transfer etti iddiası!
Dursun Özbek, Masterchef Murat'ı transfer etti iddiası! Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek'in, Masterchef programında performansını beğendiği Murat Özdemir'i oteline transfer ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
MasterChef Murat canlı yayında kendini kesti!
MasterChef Murat canlı yayında kendini kesti! Murat Özdemir, Instagram'dan yaptığı canlı yayında meyve bıçağıyla kolunu ve parmaklarını kesti.
1.12.2018 Magazin
Murat Özdemir yine rahat durmadı
Murat Özdemir yine rahat durmadı TV8'de yayınlanan 'MasterChef' yarışmasından diskalifiye edilmesiyle gündeme gelen Murat Özdemir, Bebek'te görüntülendi.
29.11.2018 Magazin
Masterchef Murat Özdemir kimdir?
Masterchef Murat Özdemir kimdir? Eski Masterchef yarışmacılarından Murat Özdemir yaptığı davranışlarıyla gündemde adından söz ettiriyor. Masterchef yarışmasından diskalifiye edildikten sonra gündemde çok konuşulmaya devam eden Masterchef Murat Özdemir hakkındaki bilgileri haberimizde derledik.
26.11.2018 Gündem
"MasterChef" Murat gözaltına alındı
"MasterChef" Murat gözaltına alındı TV8'de yayınlanan "MasterChef" yarışmasından diskalifiye edilmesiyle gündeme gelen Murat Özdemir, gözaltına alındığını iddia etti. Fenomen yarışmacının, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.
26.11.2018 Magazin
Acun açıkladı! Survivor'a katılacak mı?
Acun açıkladı! Survivor'a katılacak mı? Acun Ilıcalı, hem Survivor 2019'un ne zaman başlayacağını açıkladı hem de MasterChef Murat'ın yarışmaya katılıp katılmayacağı konusuna noktayı koydu. Ilıcalı, Murat için, "Hiç Survivor'a götürme kararımız olmadı." dedi.
20.11.2018 Magazin
Alışveriş merkezini birbirine kattı
Alışveriş merkezini birbirine kattı Agresif davranışları sebebiyle MasterChef'ten diskalifiye edilen fenomen yarışmacı Murat Özdemir, bu sefer de bir AVM'deki halleriyle tekrar gündeme geldi.
20.11.2018 Magazin
MasterChef Türkiye yarışmacısı Murat Öztürk diskalifiye oldu
MasterChef Türkiye yarışmacısı Murat Öztürk diskalifiye oldu TV8'deki MasterChef Türkiye'nin son yayınlanan bölümünde yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Murat Öztürk, yaptığı garip davranışlarla şefleri çileden çıkardı. Uğur, Kerem ve Meltem'in eleme adayı olduğu son bölümde, jüri radikal bir karar alarak Murat'ı diskalifiye etti. Murat Özdemir, Instagram hesabından yaptığı canlı yayında öfkeden deliye döndü ve küfretti
14.11.2018 Televizyon
MasterChef Murat kimdir? Cezası belli oldu mu?
MasterChef Murat kimdir? Cezası belli oldu mu? MasterChef Murat ilgi odağı olmaya devam ediyor. TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de sınırları aşan yarışmacı Murat'a nasıl bir ceza yaptırımı uygulanacağı merak konusu oldu. İşte Murat hakkında merak edilenler...
13.11.2018 Gündem
MasterChef Murat kimdir? MasterChef Türkiye'de yaptırım uygulanıyor!
MasterChef Murat kimdir? MasterChef Türkiye'de yaptırım uygulanıyor! MasterChef Türkiye Pazartesi ve Salı akşamları TV8'de yayınlanıyor. Severek izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de Murat yine juri üyelerinden azar işitiyor ve ceza alıyor. Peki MasterChef Murat'ın yaptırımı ne olacak?
12.11.2018 Gündem
MasterChef Murat Özdemir kimdir?
MasterChef Murat Özdemir kimdir? MasterChef Türkiye yarışmasının renkli yüzü Murat Özdemir gündemde sıkça konuşuluyor. Hayatı oldukça merak edilen MasterChef Murat Özdemir'e dair bilgileri haberimizde derledik. İşte MasterChef Murat kimdir? Sorusunun yanıtı...
6.11.2018 Gündem
MasterChef Murat Özdemir kimdir?
MasterChef Murat Özdemir kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacılarından Murat Özdemir en çok dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alıyor. TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de Murat Özdemir bu hafta eleme potasında yer aldı. İşte MasterChef Murat hakkında merak edilenler...
16.10.2018 Gündem
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu TV8 ekranında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde ana kadroya giren 15. isim belli oldu. Danilo, Mehmet ve Murat Şef'in ilk turda istediği haşhaşlı şekerpareyi en iyi yapan yarışmacılar yaratıcılık etabına yükseldi. Gecenin yaratıcılık turunda ise ana malzemeler barbun balığı ve mısır oldu. Mert ve Fatma'nın son ikiye kaldığı finalde şeflerin kararı ile bir isim MasterChef All Star ana kadrosuna seçildi.
30.06.2023 Magazin
MasterChef All Star 11'inci ana kadro yarışmacısı belli oldu! 25 Haziran MasterChef 2023'te ana kadroya kim kaldı?
MasterChef All Star 11'inci ana kadro yarışmacısı belli oldu! 25 Haziran MasterChef 2023'te ana kadroya kim kaldı? MasterChef All Star'da ana kadro mücadeleleri devam ediyor. 25 Haziran MasterChef 2023'te büyük bir rekabete sahne oldu. Murat Bozok'un konuk jüri üyesi olacağı yarışmada 2021 yarışmacıları yarıştı. İki aşamalı oyunda ikinci turda yaratıı tabaklar ön plana çıkarıldı. Peki bu akşam MasterChef All Star'da ana kadroya kalan 11. yarışmacı kim oldu?
25.06.2023 Televizyon
MasterChef All Star 11'inci ana kadro yarışmacısı belli oldu! 25 Haziran MasterChef 2023'te ana kadroya kim kaldı?
MasterChef All Star 11'inci ana kadro yarışmacısı belli oldu! 25 Haziran MasterChef 2023'te ana kadroya kim kaldı? MasterChef All Star'da ana kadro mücadeleleri devam ediyor. 25 Haziran MasterChef 2023'te büyük bir rekabete sahne oldu. Murat Bozok'un konuk jüri üyesi olacağı yarışmada 2021 yarışmacıları yarıştı. İki aşamalı oyunda ikinci turda yaratıı tabaklar ön plana çıkarıldı. Peki bu akşam MasterChef All Star'da ana kadroya kalan 11. yarışmacı kim oldu?
25.06.2023 Magazin
MasterChef jürisi Murat Bozok kimdir, nereli? Murat Bozok restorantı var mı?
MasterChef jürisi Murat Bozok kimdir, nereli? Murat Bozok restorantı var mı? Murat Bozok kimdir, nereli sorusunun yanıtı merak ediliyor. MasterChef All Star 2023'te konuk jüri olan Murat Bozok yeni bölüm fragmanında yerini aldı. Sayısız ödülün sahibi olan ünlü şef birçok gazete köşe yazarlığı yaptı. Danışmanlık hizmeti de veren Murat Bozuk Michelin yıldızlarında çalıştı. Peki Murat Bozok nereli, kaç yaşında? Murat Bozok restorantı var mı? İşte detaylar...
25.06.2023 Televizyon
Acun Ilıcalı 2023 Survivor kadrosunu açıkladı!
Acun Ilıcalı 2023 Survivor kadrosunu açıkladı! Acun Ilıcalı 2023 yılında ekranlarda olacak Survivor yarışmasının kadrosunu açıkladı. Survivor bu sezon "ünlüler ve fenomenler" konsepti ile ekranlarda olacak. Yayın tarihi de belli olan Survivor'ın ünlüler- influencer'lar (fenomenler) kadrosu yayınlanan tanıtımlarla duyuruldu. Peki, yeni sezonun ünlüler ve influencer'lar yarışmacıları kimler? Survivor yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte yanıtı...
1.01.2023 Magazin
Survivor ne zaman başlıyor? 2023 Survivor yarışmacıları kimler?
Survivor ne zaman başlıyor? 2023 Survivor yarışmacıları kimler? 2023 Suvivor için nefesler tutuldu! Survivor’ın 2023 kadrosuna katılacak isimler açıklanırken, kadronun tamamı merak ediliyor. Survivor 2023’ün yayın tarihi araştırılıyor. Peki, Survivor ne zaman başlıyor? 2023 Survivor yarışmacıları kimler? İşte 2023 Survivor kadrosu ve merak edilenler…
25.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Murat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef murat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.